Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt
Kvinde, der sidder i sin sofa med sin smartphone og tager en online uddannelse

Tag en uddannelse online, hvor og når du vil – i dit helt eget tempo

Se uddannelserne  Se video om NOA

Baggrundsgrafik, der vises bag tekst

Nordic Online Academy tilbyder uddannelse online inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

 

Læs mere om os

Se uddannelserne

Alle uddannelserne foregår 100% online, da uddannelserne er udviklet som on demand forløb.
Det giver dig en fuld fleksibilitet i hverdagen. Du skal nemlig ikke møde ind på bestemte tidspunkter og dage. Hos Nordic Online Academy planlægger du helt selv dit studieforløb. Varigheden på uddannelsen kan du derfor selv påvirke. 

7 moduler
43 afsnit
4.6
Mand, der sidder ved sin computer og er ved at tage B2B Salgsuddannelsen
10 moduler
70 afsnit
5
Dekoratør
8 moduler
45 afsnit
3,3
Bøger
9 moduler
50 afsnit
4,8
Kamera der tager et billede
11 moduler
75 afsnit
4,5
Mand der sidder og programmerer på sin computer
9 moduler
36 afsnit
4,8
Indretning 8 (1)
7 moduler
36 afsnit
4,5
Sund mad præsenteret på en tallerken
10 moduler
45 afsnit
4,6
Makeup Artist
9 moduler
47 afsnit
5
Parterapeut Billede
10 moduler
42 afsnit
4,9
Kærlighed mellem to mennesker

Mød en af eksperterne

Du bliver undervist online af nogle dygtige og dedikerede fageksperter, som alle er nøje udvalgt for deres unikke viden og passion for faget. Med andre ord – du er i gode hænder.

Bogikon, der symboliserer antal afsnit på uddannelserne 50+ afsnit
Videoikon, der viser, at uddannelserne er bygget op af videolektioner 50+ videolektioner
Bogikon, der symboliserer antal afsnit på uddannelserne 20+ moduler
Lærerikon, der symboliserer eksperternes høje faglighed Alle har praktisk erfaring med faget
Mød vores eksperter
Gustav er ekspert i foto og video
Gustav Eriksen
Ekspert i foto og video
20+ timer undervist 30+ videolektioner
Baggrundsgrafik

Det siger vores studerende

Indretningskonsulentuddannelsen: Det måde det hele er lavet på passer enormt godt til mig. Jeg syntes i forhold til varigheden af uddannelsen (hvilket man selv påvirker) er fantastisk. Indholdet ser ikke ud af meget, men hvor er det vildt, hvor meget viden der gemmer sig i videoerne og de dokumenter man kan downloade løbende. Kort sagt helt fantastisk.
Amalie, Skanderborg.
Sexologuddannelsen: Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer - Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻
Jane, Skælskør.
Fotografuddannelsen: Der er nogle rigtig gode forklaringer, hjælpeskemaer er rigtig gode og nemme og arbejde med efterfølgende. Jeg vil helt klart anbefale til andre. Jeg ved hvad jeg skal arbejde videre med, og har de bedste redskaber fra denne uddannelse. Tak
Sabine, Rønnede.
Indretningskonsulentuddannelsen: Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og jeg har udforsket de mange forskellige stilarter, metoder og medier inden for faget. Det hele har været med til at skærpe min indretningssans og dette er jeg godt tilfreds med. Ved siden af uddannelsen har jeg turde tage små opgaver ind, fra familie og venner og har så småt afprøvet diverse metoder 60,30,10 reglen m.m. og se det virke. Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse. Jeg er i forvejen uddannet porcelænsmaler, konditor og pædagog. Alle fag med kreative indslag- nogle mere end andre, men for første gang føler jeg at jeg har fundet den rette hylde og det erhverv der skal blive mit til pension.
Liv, København.
Kostvejlederuddannelsen: Gennemgangen af de forskellige moduler er letforståelige og interessante.
Sarah, Tórshavn.
Sexologuddannelsen: Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.
Elisabeth, Tune.
Makeup artist uddannelsen: Det er meget godt læring, og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.
Julia, Haslev.
Kostvejlederuddannelsen: En uddannelse uden problemer. Jeg havde gået længe om den varme grød om jeg skulle have kostvejleder uddannelsen og pludselig bød muligheden sig. Jeg valgte Nordic online Academy fordi det hele er online, så jeg havde ikke skulle stresse og kunne tage det frem når jeg havde tid. Udover det anbefalede de at man bruger en computer eller tablet men jeg har faktisk bare brugt min telefon - nemt og ligetil. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.
Sif, Aars.
Kostvejlederuddannelsen: Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!
Sara, Randers.
Sexologuddannelsen: Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved.
Fotografuddannelsen: Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul - Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.
Nikolaj C, Gandrup.
Fotografuddannelsen: Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.
Søren D, Silkeborg.
Sexologuddannelsen: Jeg synes, jeg er blevet godt informeret. Der er blevet givet en bred viden, samtidig med at jeg har fået en større forståelse. Jeg har virkelig fået lyst til at omsætte den nye viden til mere viden og til at hjælpe andre.
Lisbeth S, Aulum.
Kostvejlederuddannelsen: Jeg har lige færdiggjort uddannelsen og er meget tilfreds! Man kan generelt godt tvivle lidt på fagligheden og kvaliteten af online-uddannelser, men jeg er virkelig blevet mødt af en kompetent underviser, god litteratur og jeg har hurtigt fået svar på mine spørgsmål undervejs. Jeg føler mig godt rustet til nu at tage klienter. Det fleksible studie kan virkelig noget med små børn og job ved siden af! Jeg kan kun anbefale uddannelsen til andre.
Cecilie, Hvidovre.
Kostvejlederuddannelsen: Relevante informationer og rigtig fint med fokus på klienternes behov.
Ulla, Hvalsø.