Black Week 2023

Fra mandag den 20. november 2023 til og med søndag den 26. november 2023 inviterer vi til Black Week på onlineuddannelse.dk. I den forbindelse har vi forberedt nogle vilde besparelser til jer. 

Du kan spare hele 25% på vores uddannelser til sexolog, fotograf, kostvejleder, makeup artist og programmering. Du gør brug af de vilde rabatter ved at bruge rabatkoden Blackweek23 på de berørte uddannelser.

 

Hvad sker der ellers hos NOA? 

Udover de vilde besparelser til Black Week kører vi netop nu helt ekstraordinære lanceringskampagner på vores nyeste uddannelser til parterapeut, forfatter og dekoratør, som lanceres den 2. januar 2024. Ved køb inden lancering, opnår du en vild rabat på hele 30%.

Vores indretningskonsulentuddannelse er netop nu også ved at blive opdateret, hvilket betyder, at der også er en lanceringsrabat på hele 30% på denne opdaterede uddannelse. Uddannelsen lanceres den. 1. december 2023.

 

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål om vores uddannelser, er vores studievejledning tilgængelig på telefon, e-mail og chat alle hverdage fra kl. 9:00 til 15:00.

Se udvalget af vores online uddannelser

10 moduler
42 afsnit
5
Kærlighed mellem to mennesker
9 moduler
36 afsnit
4,7
Indretning 8 (1)
Ny
10 moduler
70 afsnit
5
Dekoratør
9 moduler
50 afsnit
4,8
Kamera der tager et billede
Ny
8 moduler
45 afsnit
5
Bøger
11 moduler
75 afsnit
5
Mand der sidder og programmerer på sin computer
7 moduler
36 afsnit
4,5
Sund mad præsenteret på en tallerken
10 moduler
45 afsnit
5
Makeup Artist

Hvem er NOA?


Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.