29. september 2023

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Mand, der står med sin smartphone og er ved at se undervisningen fra en online uddannelse

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Hos Nordic Online Academy henvender vores uddannelser sig til privatpersoner. I nogle tilfælde er det muligt for vores studerende at få uddannelsen helt eller delvist betalt af deres arbejdsgiver.

Er man i beskæftigelse, men uden mulighed for at få delvis eller hel betaling af sin arbejdsgiver, så kan det være relevant at undersøge muligheden for tilmelding gennem den såkaldte bruttolønsordning.

Ved en bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale for uddannelsen, mod at modregne beløbet i din bruttoløn over en periode. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du kommer selv til at betale for uddannelsen, men med dine egne lønkroner før skat, hvilket vil medføre en besparelse på op imod halvdelen af prisen for deltagelse på uddannelsen.

Aftalen omkring bruttolønsordningen indgås direkte mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Det kan derfor være relevant at undersøge mulighederne samt de konkrete retningslinjer for dette hos sin arbejdsgiver. 

Har du eller din arbejdsgiver spørgsmål vedr. bruttolønsordningen, så kontakt gerne vores studievejledning på chatten her på hjemmesiden, telefonnummer 70604948 eller kontakt@onlineuddannelse.dk