29. marts 2023

Varsling af prisstigninger

Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse

Varsling om prisstigninger

Nordic Online Academy foretager pr. 1. juni 2023 prisstigninger for virksomhedens uddannelser som Sexolog, Indretningskonsulent, Fotograf, Makeup artist og Kostvejleder

Nordic Online Academy udbyder online kvalitetsuddannelser, hvor det er muligt at tage sin uddannelse når man vil, hvorfra man vil og i sit eget tempo. Virksomhedens uddannelser vil efter prisreguleringen fortsat udbydes til yderst konkurrencedygtige priser, sammenlignet med tilsvarende forløb som fysisk uddannelse, samt øvrige sammenlignelige online uddannelser. 

Prisstigningerne foretages som en naturlig regulering af markedet. Derudover foretages stigningerne også med afsæt i virksomhedens omkostninger til løbende videreudvikling og forbedring af de berørte uddannelser, ud fra nuværende studerendes feedback samt aktuelle tendenser indenfor de enkelte fagområder. 

Prisstigningen er individuel for de enkelte uddannelser i mellem. De nye priser for uddannelserne lanceres på de enkelte uddannelsesbeskrivelser på onlineuddannelse.dk pr. 1. juni 2023. 

Har du spørgsmål eller behov for uddybning, så kontakt os gerne pr. telefon, chat eller mail hvor vi er tilgængelige alle hverdage i tidsrummet 9.00-15.00. 

/Nordic Online Academy 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen, indholdet, uddannelsesformen eller noget helt fjerde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk.