6. oktober 2022

Velkommen til verden – i dag går vi live!

Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse

Lige nu går en drøm i opfyldelse

.. en drøm om at være med til at forandre den måde, de fleste af os typisk tænker uddannelse på. I dag handler det for rigtig mange om prioritering i en travl hverdag og jo mere fleksibilitet jo bedre. 

Og ved du hvad? Det betyder ikke, at du ikke kan prioritere dig selv og din lyst til at udvikle dig og prøve kræfter med nye ting. Det handler ikke om, at du ikke kan finde ud af at prioritere – nej, det handler om, at de tilbud, der er, i højere grad skal tilpasses den måde din og andres hverdag er skruet sammen på i dag.

Er du en af dem, der godt kan lide det sociale liv sammen med dine medstuderende? Så skal du nok lige vænne dig til tanken om, at denne del ikke er med i opskriften her. Til gengæld, skal du prøve at forestille dig, at du kan tage en uddannelse i en travl hverdag, uden det behøver at være på bekostning af din tid til børnene, kæresten, fritidsaktiviteterne, vennerne, familien eller dit engagement til studiet. 

Med en uddannelse fra Nordic Online Academy kan du nemlig selv bestemme tid og sted for dit studie og på den måde passe det ind i din kalender, når det passer dig. Tempoet styrer du derfor også helt selv. 

Hvis du lige nu sidder og tænker, at din drøm om at udvikle dig selv alligevel ikke behøver at blive lagt på hylden, så kan du tjekke vores forskellige uddannelser ud. Og hey – hvis vi ikke har en uddannelse, der matcher dig lige nu, så frygt ej. Vi kommer løbende til at lancere nye uddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. 

Du kan se uddannelserne lige her.