Skip to main content

Jennie Oxlade

Ekspert i dekoration og indretning
  • Indhaver af Oxlade Design
  • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen
  • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør, indretningskonsulent og indretningsarkitekt

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign.

Med over ti års erfaring som dekoratør, indretningskonsulent samt indretningsarkitekt har Jennie løst spændende opgaver inden for en lang række brancher. Hun har med stor succes hjulpet sine kunder med at skabe inspirerende og funktionelle rum, der opfylder deres specifikke behov og æstetiske visioner. Hendes omfattende erfaring spænder fra at skabe stemningsfulde atmosfærer i restauranter og kontorer til at transformere private boliger med afsæt i kundernes ønsker og behov.

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen.

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy’s kreative uddannelser.

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.