Mød eksperterne bag vores uddannelse online

 

Uddannelserne er udviklet i samarbejde med dygtige og dedikerede fageksperter, som allerede har succes i faget, med fokus på at give dig praksisnær læring, som du kan bygge din fremtidige karriere på.

De vil dele ud af deres viden og erfaring, som vil skåne dig for at lave de samme klassiske fodfejl, som de selv lavede, da de startede i branchen. Derudover får du et solidt fundament, du kan bygge din karriere på. 

Jennie Oxlade

Ekspert i dekoration og indretning

Jennie Ekspert (2)

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. Hendes ekspertise og kreative vision har hjulpet en bred vifte af kunder med at transformere deres rum, herunder butikker, restauranter, messestande og private hjem.

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for dekoratørfaget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt. Hendes omfattende erfaring inden for detailhandel og dyb forståelse for forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. Jennie har med stor succes hjulpet utallige virksomheder med at øge deres omsætning og tiltrække kunder ved at kombinere æstetik med effektive kommercielle strategier.

Som dedikeret underviser har Jennie også bidraget til at uddanne fremtidige dekoratører. Hendes engagement i branchen og hendes evne til at formidle komplekse koncepter gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's dekoratøruddannelse.

Jennie er klar til at dele sin omfattende viden og mangeårige erfaring med studerende, og hendes undervisning er beriget med praktiske indsigter og et væld af eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorationsfaget.

 

 • Indehaver af Oxlade Design 
 • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
 • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør og indretningskonsulent 

Underviser i

Dekoratør

Lotte Dalgaard

Ekspert i forfatterskab

Lotte

Lotte Dalgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Hun har siden arbejdet freelance for både tv, aviser og magasiner samt undervist i radiojournalistik på Medieskolen Lyngby. Hun har desuden gennemgået et manuskriptforfatterkursus på Kort- og Dokumentarfilmskolen.

I 2014 udkom hendes første bog, og siden har hun udgivet krimier, true crime, erindringsbøger, interviewbøger og indtil videre en kærlighedsroman. Hun brænder for at videreformidle sine erfaringer med at skrive gode historier og hjælpe kommende forfattere godt på vej.

Lotte er uddannelsesansvarlig for forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun vil klæde de studerende på med teoretiske værktøjer og konkrete øvelser. Lottes mål er at ruste fiktionsskribenter til at bygge en historie op med alle de vigtige ingredienser, sådan en skal indeholde. Og til at skabe interessante og mindeværdige karakterer.

 

 • Uddannet journalist 
 • Manuskriptforfatter 
 • Forfatter med mere end 10 bogudgivelser 

Underviser i

Forfatter

Mai MacKayzee

Ekspert i parterapi

336576005 906292383796175 2872408942516423808 N

Mai har læst antropologi på Aarhus Universitet. Udover studiet i, hvordan vi mennesker påvirkes af kultur, samfund, moral, traditioner og sociale interaktioner, har Mai en faglig baggrund som psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation, sexolog og kropsterapeut. Mai har specialiseret sig i par – og familieterapi.

Mai er sammen med sin mand, Kim, indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver de virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Mai underviser på uddannelsen til parterapeut, hvor hun vil dele ud af sin viden og erfaringer som praktiserende terapeut. 

 

 • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
 • Indehaver af Optionz og medindehaver af TLC Krop & Sind 
 • Uddannet Psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation og par- og familieterapi, sexolog og kropsterapeut

Underviser i

Parterapeut

Kim MacKayzee

Ekspert i sexologi og parterapi

Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim er Cand.mag - Master of Arts (MA) i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi fra Aarhus Universitet. Han har samtidig en baggrund som coach, facilitator og psykoseksuel terapeut.

Kim er indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver han sammen med sin kone, Mai, virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Kim underviser på sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen, hvor han vil dele ud af sine erfaringer som praktiserende sexolog og parterapeut. 

 

 • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
 • Uddannet facilitator, coach, og psykoseksuel terapeut
 • Master i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi 

Underviser i

Sexolog Parterapeut

Jacob Rasmussen

Ekspert i programmering

Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Toftgaard Rasmussen er uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelsen i grundlæggende programmering hos Nordic Online Academy.

Jacob er født og opvokset i Danmark, men har tidligere i sit liv også boet i Tyskland og Kina. Som helt ung fik han sin første erfaring med programmering, da han begyndte at udvikle sine egne computerspil. Siden har han taget en bachelor i Software Enginering fra Aalborg Universitet og arbejder i dag som software ingeniør hos virksomheden Trifork.

Jacob arbejder i dag som succesfuld og professionel full stack udvikler. Herunder arbejder han både med backend (servere, API'er og databaser) samt frontend udvikling i form af hjemmesider og apps, hvor han bl.a. har udviklet software til byggebranchen og fintech.

Udover at have en solid erhvervserfaring og uddannelsesmæssig erfaring indenfor programmering, så har Jacob en stor passion for undervisning. Han fik interesse for undervisning som studerende på gymnasiet, hvor han begyndte at arbejde med lektiehjælp. Siden har han opnået kompetencer og erfaring med undervisning om programmering overfor en målgruppe, der dækker fra de yngste elever i folkeskolen til studerende på landets universiteter.

Jacob har med sin undervisningsform et stort fokus på at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at undervisningen kan benyttes i praksis både under og efter uddannelsen i grundlæggende programmering hos Nordic Online Academy.

 

 • Software ingeniør, Trifork

Underviser i

Grundlæggende programmering

Gustav Eriksen

Ekspert i foto og video

Gustav er ekspert i foto og video
Gustav har i over 10 år været ansat hos Skandinaviens største teleselskab, hvor han til daglig arbejder som VideoGrapher og Content Specialist - og står i spidsen for virksomhedens produktion af både fotos, grafik og videoindhold fra idé til færdigt produkt. 

Samtidig har Gustav stor erfaring med udarbejdelse af digital undervisning og formidling, med en stor erfaring i at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at læringen kan benyttes i praksis efterfølgende. 

Gustav er en sand Content Ninja, og alle hans kompetencer har været i spil i udviklingen af undervisningsmaterialerne til fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy - både foran og bag kameraet. 

 

 • Videograf og Content Specialist, Telenor
 • Digital Learning Specialist, Telenor

Underviser i

Fotograf

Richo Lund Hald

Ekspert i foto og video

Richo er ekspert på foto og video uddannelsen
Richo har over 10 års erfaring som professionel fotograf, hvor han har produceret film, billeder og digitalt indhold for en lang række af Danmarks største virksomheder og bureauer. 

Richo er samtidig uddannet Multimediedesigner, hvor han under sin uddannelse har opbygget både teoretisk og praktisk viden indenfor digital kommunikation og videoproduktion. 
Alle disse kompetencer samt den praktiske erfaring Richo har opnået, under sin karriere, som professionel fotograf - er alle bragt i spil i undervisningsmaterialerne til uddannelsen som fotograf hos Nordic Online Academy. 

 

 • 10 års erfaring som professionel fotograf 
 • Produktion for en række af Danmarks største virksomheder og bureauer

Underviser i

Fotograf

Tanja Lund

Ekspert i indretning

Tanja er underviser og ekspert på indretningskonsulentuddannelsen

Tanja Lund har mere end 20 års erfaring med indretning og styling, hvor hun har beskæftiget sig med boliginspiration, indretning, styling samt drift af både fysisk samt online butik. 

Under sin professionelle karriere har Tanja opnået stor erfaring med indretningsopgaver for erhvervsdrivende og private. Indenfor erhverv inkluderer dette bla. opgaver for hoteller, restauranter og kontoret, mens den private erfaring specielt har været centraliseret omkring private hjem og sommerhuse. 
Tanja har i sit virke et stort fokus på bevidst indretning. Her hjælper hun bla. sine kunder med at manifestere det liv de drømmer om, igennem deres bolig. 

På uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy deler Tanja ud af sin brede erfaring indenfor faget, med et stort fokus på at gøre de studerende klar til at arbejde professionelt med indretning efter endt uddannelse. 

 

 • 20 års erfaring med professionel indretning

Underviser i

Indretningskonsulent

Ea Malthe

Ekspert i indretning

Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea er uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet og har bla. gennem sin uddannelse opbygget en stærk teoretisk og praktisk viden inden for brugerorienteret design. 

I sin professionelle karriere har Ea bla. arbejdet som indretningskonsulent hos IKEA, hvor hun har hjulpet både private- og erhvervskunder med at indrette, style og skabe kreative løsninger ud fra deres behov og ønsker.

Samtidig har Ea arbejdet med indretning og design af selve varehusene hos IKEA, med et stort fokus på afprøvelse af aktuelle tendenser og stilarter.

Indenfor faget indretning brænder Ea specielt meget for konceptudvikling og visuel formidling. Dette har givet hende en stærk visuel grundforståelse af materialer og rådgivning af dem, hvorfor læring og erfaringer om materialer er inddraget i uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy.

 

 • Uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet
 • Tidligere indretningskonsulent hos IKEA 

Underviser i

Indretningskonsulent

Marie Juel

Ekspert i makeup

Marie er underviser og ekspert på makeup artist uddannelsen
Marie Juel er en makeup artist med magi i tasken, som har beskæftiget sig som succesfuld professionel inden for faget i mere end to årtier. 
Gennem sin professionelle karriere har hun bla. arbejdet for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner i ind og udland. 

Marie er uddannelsesansvarlig for Makeup-artist uddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun på uddannelsen sikrer, at alle studerende opnår et solidt og stærkt fagligt fundament, som de kan bygge deres fremtidige karriere på. Ud over at være ansvarlig for det faglige niveau på uddannelsen, så er det et stort fokusområde for Marie på uddannelsen, at tage de studerende i hånden og komme med konkrete anbefalinger og værktøjer til, hvordan de selv kommer i gang og får succes som professionelle makeup-artister efter endt uddannelse. 

 

 • Makeup-artist med magi i tasken 
 • Over 20 års erfaring som succesfuld professionel Makeup-artist 
 • Faste opgaver for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner 

Underviser i

Makeup artist

Nanna Strøm

Ekspert i kostvejledning

Nanna er uddannet kostvejleder og er ekspert på kostvejlederuddannelsen hos Nordic Online Academy

Nanna Strøm er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og tror på at ALLE kan skabe den forandring de ønsker i deres liv. Nanna har selv været overvægtig det meste af sit liv og har været på adskillige slankekure og spist restriktivt. Med tiden har hun dog lært, at det ikke har ført hende nogle vegne, men tværtimod skabt usikkerhed og overspisninger.

Efter en periode med stress og psykisk belastningsreaktion tog Nanna en vigtig beslutning om at ændre sin livsstil og tankegang. På den måde kunne hun blive en sundere, stærkere og bedre udgave af sig selv, med fokus på varigt vægttab.

Nanna har været på en imponerende rejse, hvor hun har tabt sig over 30 kilo og er blevet en stærkere og bedre udgave af sig selv. Sideløbende har hun efter sit eget forløb opnået både en stærk teoretisk og praktisk baggrund indenfor kostvejledning. Netop disse kompetencer er siden kommet mange klienter, hun har hjulpet som professionel kostvejleder, til gode.

Nanna har en stor passion for at dele ud af sine store teoretiske færdigheder inden for faget og sine egne erfaringer, med et stort fokus på at disse kan benyttes i praksis til gavn for både de studerende og deres kommende klienter.

 

 • Uddannet kostvejleder og coach 
 • Selvstændig kostvejleder hos nannastrom.dk

Underviser i

Kostvejleder

Kristoffer Mortensen

Ekspert i B2B salg

Kristoffer er ekspert på B2B Salgsuddannelsen

Kristoffer Mortensen har over 15 års erfaring med B2B salg.
Gennem sin ansættelse i Education Media Group og CompanYoung har han opnået en succesfuld salgskarriere, med et hav af salgsrekorder til følge.
Han har opnået imponerende stor vækst i sin kundeportefølje og et minimalt frafald af kunder. Han har været på en rejse fra Account Manager til Key Account Manager og senere salgschef.

Kristoffer har i sin salgskarriere været i berøring med alle salgets facetter. Lige fra den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, til den løbende opfølgning og kundepleje det kræver for at kunne bibeholde et godt og loyalt samarbejde med en lang række af Danmarks største virksomheder.

Kristoffer vil på uddannelsen dele ud af sine praktiske erfaringer og de værktøjer det kræver, at kunne opnå en succesfuld karriere som B2B sælger. Samtidig vil der på uddannelsen være et stort fokus på, hvordan du i din fremtidige B2B karriere ikke blot vil blive opfattet som en sælger af et konkret produkt, men hvordan du i stedet vil blive anerkendt som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine fremtidige kunder.

 • Mere end 15 års erfaring med B2B salg
 • Tidligere salgschef hos Education Media Group
 • Tidligere Senior Client Manager hos CompanYoung

Underviser i

B2B salgsuddannelse

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning