Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Mød fageksperterne

 

Uddannelserne er udviklet i samarbejde med dygtige og dedikerede fageksperter, som allerede har succes i faget, med fokus på at give dig praksisnær læring, som du kan bygge din fremtidige karriere på.

De vil dele ud af deres viden og erfaring, som vil skåne dig for at lave de samme klassiske fodfejl, som de selv lavede, da de startede i branchen. Derudover får du et solidt fundament, du kan bygge din karriere på. 

Jennie Oxlade

Ekspert i dekoration og indretning

2X0A0854

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. 

Med over ti års erfaring som dekoratør og indretningskonsulent har Jennie løst spændende opgaver inden for en lang række brancher. Hun har med stor succes hjulpet sine kunder med at skabe inspirerende og funktionelle rum, der opfylder deres specifikke behov og æstetiske visioner. Hendes omfattende erfaring spænder fra at skabe stemningsfulde atmosfærer i restauranter og kontorer til at transformere private boliger med afsæt i kundernes ønsker og behov. 

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. 

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's uddannelser som dekoratør og indretningskonsulent.

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.

 

 • Indehaver af Oxlade Design 
 • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
 • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør og indretningskonsulent

Underviser i

Indretningskonsulent Dekoratør

Rikke Malling

Ekspert i indretning

1702906271154
Rikke Malling, grundlægger af Malling Living Studio, har en bred og succesfuld erfaring inden for indretnings- og designverdenen. Hendes rejse begyndte i restaurationsbranchen, hvor hun etablerede restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus sammen med sin mand, Thorsten Schmidt.

Med sin baggrund som tjener og restaurantejer har Rikke et unikt perspektiv på indretning, hvor æstetik og funktionalitet forenes på en enestående måde. Denne erfaring førte til grundlæggelsen af Malling Living Studio i 2013, hvor Rikke og hendes team omsætter små og store indretningsdrømme til virkelighed.

Rikke er ikke blot en visionær designer, men også en dedikeret underviser, der deler sin omfattende viden og erfaring med de studerende på Nordic Online Academy. Med base i Aarhus dækker Malling Living Studio en bred vifte af indretnings- og designopgaver for både private og erhvervskunder. Med hendes unikke baggrund fra restaurationsbranchen, har det gjort hendes virksomhed til en eftertragtet leverandør inden for indretning af hoteller og restauranter i både Danmark og udlandet. 
Rikkes passion for indretning går hånd i hånd med hendes interesse for mennesker og deres historier. Hun er ekspert inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning, og hos Malling Living Studio er fokus altid på at skabe personlige og detaljeorienterede løsninger, der afspejler kundernes unikke behov og stil.

 

 • Over 10 års erfaring i design- og indretningsbranchen
 • Grundlægger af Malling Living Studio
 • Ekspertise inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning

Underviser i

Indretningskonsulent Iværksætteruddannelse med speciale i indretning

Michael Rieland

Ekspert i iværksætteri

Rielands Web 14 1366X2048
Michael Rieland er erfaren og succesfuld iværksætterkonsulent, med baggrund i den finansielle sektor. Han ejer og driver virksomheden Rielands.dk, som bl.a. hjælper ejerledede virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale ved at skabe styrket overblik, planlægning og eksekvering. 
Michael er absolut specialist i at hjælpe virksomheder med optimering og vækstfremmende strategier, som han kombinerer med en solid baggrund fra både den finansielle sektor og hans erfaring fra sin egen virksomhed.

Med sin baggrund, sit stærke kommercielle mindset samt erfaring fra mange succesfulde startups, er vi stolte over at have Michael tilkoblet som uddannelsesansvarlig for Iværksætteruddannelsen hos Nordic Online Academy. 

 

 • Over 20 års erfaring
 • Ejer & direktør hos Rielands.dk
 • HD i financiel rådgivning 

Underviser i

Iværksætteruddannelse med speciale i indretning

Mai MacKayzee

Ekspert i parterapi

Parterapeut 1

Mai har læst antropologi på Aarhus Universitet. Udover studiet i, hvordan vi mennesker påvirkes af kultur, samfund, moral, traditioner og sociale interaktioner, har Mai en faglig baggrund som psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation, sexolog og kropsterapeut. Mai har specialiseret sig i par – og familieterapi.

Mai er sammen med sin mand, Kim, indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver de virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Mai underviser på uddannelserne til parterapeut og sexolog, hvor hun vil dele ud af sin viden og erfaringer som praktiserende terapeut. 

 

 • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
 • Indehaver af Optionz og medindehaver af TLC Krop & Sind 
 • Uddannet Psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation og par- og familieterapi, sexolog og kropsterapeut

Underviser i

Sexolog Parterapeut

Kim MacKayzee

Ekspert i sexologi og parterapi

Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim er Cand.mag - Master of Arts (MA) i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi fra Aarhus Universitet. Han har samtidig en baggrund som coach, facilitator og psykoseksuel terapeut.

Kim er indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver han sammen med sin kone, Mai, virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Kim underviser på sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen, hvor han vil dele ud af sine erfaringer som praktiserende sexolog og parterapeut. 

 

 • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
 • Uddannet facilitator, coach, og psykoseksuel terapeut
 • Master i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi 

Underviser i

Sexolog Parterapeut

Gustav Eriksen

Ekspert i foto og video

Gustav er ekspert i foto og video
Gustav har i over 10 år været ansat hos Skandinaviens største teleselskab, hvor han til daglig arbejder som VideoGrapher og Content Specialist - og står i spidsen for virksomhedens produktion af både fotos, grafik og videoindhold fra idé til færdigt produkt. 

Samtidig har Gustav stor erfaring med udarbejdelse af digital undervisning og formidling, med en stor erfaring i at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at læringen kan benyttes i praksis efterfølgende. 

Gustav er en sand Content Ninja, og alle hans kompetencer har været i spil i udviklingen af undervisningsmaterialerne til fotografuddannelsen og videografuddannelsen hos Nordic Online Academy - både foran og bag kameraet. 

 

 • Videograf og Content Specialist, Telenor
 • Digital Learning Specialist, Telenor

Underviser i

Fotograf Videograf

Lucas Peter Elstrøm Bunk

Ekspert i foto og video

240595851 10225208931272059 4604231810881264224 N

Lucas har mere end 10 års erfaring i professionelt arbejde med foto og videoproduktion.

Han har arbejdet med en række betydningsfulde brands både nationalt og internationalt. Med en solid baggrund i reklameproduktion og storytelling til virksomheder har Lucas opnået en omfattende erfaring og ekspertise inden for sit felt.

Lucas' uddannelsesbaggrund inden for kommunikation og digitale medier, har givet ham en solid forståelse for moderne visuel storytelling, som han kan bruge i sit professionelle virke som videograf. 

Lucas' ønske om at dele sin viden og erfaring gør ham til en værdifuld underviser på videograf uddannelsen hos Nordic Online Academy. 

 

 • Professionel videograf
 • Indehaver af L.P. Sessions - Foto og videoproduktion

Underviser i

Videograf

Richo Lund Hald

Ekspert i foto og video

Richo er ekspert på foto og video uddannelsen
Richo har over 10 års erfaring som professionel fotograf, hvor han har produceret film, billeder og digitalt indhold for en lang række af Danmarks største virksomheder og bureauer. 

Richo er samtidig uddannet Multimediedesigner, hvor han under sin uddannelse har opbygget både teoretisk og praktisk viden indenfor digital kommunikation og videoproduktion. 
Alle disse kompetencer samt den praktiske erfaring Richo har opnået, under sin karriere, som professionel fotograf - er alle bragt i spil i undervisningsmaterialerne til uddannelsen som fotograf hos Nordic Online Academy. 

 

 • 10 års erfaring som professionel fotograf 
 • Produktion for en række af Danmarks største virksomheder og bureauer

Underviser i

Fotograf

Lotte Dalgaard

Ekspert i forfatterskab

NOA Forfatter 12 Web

Lotte Dalgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Hun har siden arbejdet freelance for både tv, aviser og magasiner samt undervist i radiojournalistik på Medieskolen Lyngby. Hun har desuden gennemgået et manuskriptforfatterkursus på Kort- og Dokumentarfilmskolen.

I 2014 udkom hendes første bog, og siden har hun udgivet krimier, true crime, erindringsbøger, interviewbøger og indtil videre en kærlighedsroman. Hun brænder for at videreformidle sine erfaringer med at skrive gode historier og hjælpe kommende forfattere godt på vej.

Lotte er uddannelsesansvarlig for forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun vil klæde de studerende på med teoretiske værktøjer og konkrete øvelser. Lottes mål er at ruste fiktionsskribenter til at bygge en historie op med alle de vigtige ingredienser, sådan en skal indeholde. Og til at skabe interessante og mindeværdige karakterer.

 

 • Uddannet journalist 
 • Manuskriptforfatter 
 • Forfatter med mere end 10 bogudgivelser 

Underviser i

Forfatter

Jacob Rasmussen

Ekspert i programmering

Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Toftgaard Rasmussen er uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelserne i grundlæggende programmering og vores forløb i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

Jacob er født og opvokset i Danmark, men har tidligere i sit liv også boet i Tyskland og Kina. Som helt ung fik han sin første erfaring med programmering, da han begyndte at udvikle sine egne computerspil. Siden har han taget en bachelor i Software Enginering fra Aalborg Universitet og arbejder i dag som software ingeniør hos virksomheden Trifork.

Jacob arbejder i dag som succesfuld og professionel full stack udvikler. Herunder arbejder han både med backend (servere, API'er og databaser) samt frontend udvikling i form af hjemmesider og apps, hvor han bl.a. har udviklet software til byggebranchen og fintech.

Udover at have en solid erhvervserfaring og uddannelsesmæssig erfaring indenfor programmering, så har Jacob en stor passion for undervisning. Han fik interesse for undervisning som studerende på gymnasiet, hvor han begyndte at arbejde med lektiehjælp. Siden har han opnået kompetencer og erfaring med undervisning om programmering overfor en målgruppe, der dækker fra de yngste elever i folkeskolen til studerende på landets universiteter.

Jacob har med sin undervisningsform et stort fokus på at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at undervisningen kan benyttes i praksis både under og efter uddannelsen i grundlæggende programmering og forløbet i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

 

 • Software ingeniør, Trifork

Underviser i

Grundlæggende programmering Avanceret programmering

Marie Juel

Ekspert i makeup

Marie er underviser og ekspert på makeup artist uddannelsen
Marie Juel er en makeup artist med magi i tasken, som har beskæftiget sig som succesfuld professionel inden for faget i mere end to årtier. 
Gennem sin professionelle karriere har hun bla. arbejdet for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner i ind og udland. 

Marie er uddannelsesansvarlig for Makeup-artist uddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun på uddannelsen sikrer, at alle studerende opnår et solidt og stærkt fagligt fundament, som de kan bygge deres fremtidige karriere på. Ud over at være ansvarlig for det faglige niveau på uddannelsen, så er det et stort fokusområde for Marie på uddannelsen, at tage de studerende i hånden og komme med konkrete anbefalinger og værktøjer til, hvordan de selv kommer i gang og får succes som professionelle makeup-artister efter endt uddannelse. 

 

 • Makeup-artist med magi i tasken 
 • Over 20 års erfaring som succesfuld professionel Makeup-artist 
 • Faste opgaver for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner 

Underviser i

Makeup artist

Nanna Strøm

Ekspert i kostvejledning

Nanna er uddannet kostvejleder og er ekspert på kostvejlederuddannelsen hos Nordic Online Academy

Nanna Strøm er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og tror på at ALLE kan skabe den forandring de ønsker i deres liv. Nanna har selv været overvægtig det meste af sit liv og har været på adskillige slankekure og spist restriktivt. Med tiden har hun dog lært, at det ikke har ført hende nogle vegne, men tværtimod skabt usikkerhed og overspisninger.

Efter en periode med stress og psykisk belastningsreaktion tog Nanna en vigtig beslutning om at ændre sin livsstil og tankegang. På den måde kunne hun blive en sundere, stærkere og bedre udgave af sig selv, med fokus på varigt vægttab.

Nanna har været på en imponerende rejse, hvor hun har tabt sig over 30 kilo og er blevet en stærkere og bedre udgave af sig selv. Sideløbende har hun efter sit eget forløb opnået både en stærk teoretisk og praktisk baggrund indenfor kostvejledning. Netop disse kompetencer er siden kommet mange klienter, hun har hjulpet som professionel kostvejleder, til gode.

Nanna har en stor passion for at dele ud af sine store teoretiske færdigheder inden for faget og sine egne erfaringer, med et stort fokus på at disse kan benyttes i praksis til gavn for både de studerende og deres kommende klienter.

 

 • Uddannet kostvejleder og coach 
 • Flere års erfaring som selvstændig kostvejleder

Underviser i

Kostvejleder

Kristoffer Mortensen

Ekspert i B2B salg

Kristoffer er ekspert på B2B Salgsuddannelsen

Kristoffer Mortensen har over 15 års erfaring med B2B salg.
Gennem sin ansættelse i Education Media Group og CompanYoung har han opnået en succesfuld salgskarriere med et hav af salgsrekorder til følge.
Han har opnået imponerende stor vækst i sin kundeportefølje og et minimalt frafald af kunder. Han har været på en rejse fra Account Manager til Key Account Manager og senere salgschef.

Kristoffer har i sin salgskarriere været i berøring med alle salgets facetter. Lige fra den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne til den løbende opfølgning og kundepleje, som det kræver at kunne bibeholde et godt og loyalt samarbejde med en lang række af Danmarks største virksomheder.

Kristoffer vil på uddannelsen dele ud af sine praktiske erfaringer og de værktøjer, det kræver at kunne opnå en succesfuld karriere som B2B sælger. Samtidig vil der på uddannelsen være et stort fokus på, hvordan du i din fremtidige B2B karriere ikke blot vil blive opfattet som en sælger af et konkret produkt, men hvordan du i stedet vil blive anerkendt som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine fremtidige kunder.

 • Mere end 15 års erfaring med B2B salg
 • Tidligere salgschef hos Education Media Group
 • Tidligere Senior Client Manager hos CompanYoung

Underviser i

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten. 

Gå til studievejledning