Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Mød eksperterne bag vores online uddannelser

Du bliver undervist online af nogle dygtige og dedikerede fageksperter, som alle er nøje udvalgt for deres unikke viden og passion for faget. Med andre ord – du er i gode hænder.

På uddannelserne vil eksperterne dele ud af deres teoretiske viden og deres praktiske erfaringer, som de har fået med sig gennem deres egen karriere.

Kim MacKayzee

Ekspert i sexologi

NOA Sexolog (6 Of 7)

Kim er Cand.mag - Master of Arts (MA), filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi. Han afsluttede sit studie på Aarhus Universitet. Han har samtidig en baggrund som coach, facilitator og psykoterapeut. 

Siden 2015 har Kim været medindehaver af virksomheden TLC Uddannelser, hvor han har arbejdet med udvikling og undervisning på virksomhedens uddannelsestilbud inden for seksual området, der kombinerer coaching med en bred baggrundsviden om seksualitet. 

Kim er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen til Sexolog hos Nordic Online Academy. 

 

 • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser
 • Uddannet facilitator og coach
 • Master i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi

Underviser i

Sexolog

Gustav Eriksen

Ekspert i foto og video

Gustasv
Gustav har i over 10 år været ansat hos Skandinaviens største teleselskab, hvor han til daglig arbejder som VideoGrapher og Content Specialist - og står i spidsen for virksomhedens produktion af både fotos, grafik og videoindhold fra idé til færdigt produkt. 

Samtidig har Gustav stor erfaring med udarbejdelse af digital undervisning og formidling, med en stor erfaring i at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at læringen kan benyttes i praksis efterfølgende. 

Gustav er en sand Content Ninja, og alle hans kompetencer har været i spil i udviklingen af undervisningsmaterialerne til fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy - både foran og bag kameraet. 

 

 • Videograf og Content Specialist, Telenor
 • Digital Learning Specialist, Telenor

Underviser i

Fotograf

Richo Lund Hald

Ekspert i foto og video

Richo
Richo har over 10 års erfaring som professionel fotograf, hvor han har produceret film, billeder og digitalt indhold for en lang række af Danmarks største virksomheder og bureauer. 

Richo er samtidig uddannet Multimediedesigner, hvor han under sin uddannelse har opbygget både teoretisk og praktisk viden indenfor digital kommunikation og videoproduktion. 
Alle disse kompetencer samt den praktiske erfaring Richo har opnået, under sin karriere, som professionel fotograf - er alle bragt i spil i undervisningsmaterialerne til uddannelsen som fotograf hos Nordic Online Academy. 

 

 • 10 års erfaring som professionel fotograf 
 • Produktion for en række af Danmarks største virksomheder og bureauer

Underviser i

Fotograf

Tanja Lund

Ekspert i indretning

Mig2 Scaled E1655413053841

Tanja Lund har mere end 20 års erfaring med indretning og styling. De seneste 17 år som en del af virksomheden Rosen-lund.dk og lundstyle.dk, hvor hun har beskæftiget sig med boliginspiration, indretning, styling samt drift af både fysisk samt online butik. 

Under sin professionelle karriere har Tanja opnået stor erfaring med indretningsopgaver for erhvervsdrivende og private. Indenfor erhverv inkluderer dette bla. opgaver for hoteller, restauranter og kontoret, mens den private erfaring specielt har været centraliseret omkring private hjem og sommerhuse. 
Tanja har i sit virke et stort fokus på bevidst indretning. Her hjælper hun bla. sine kunder med at manifestere det liv de drømmer om, igennem deres bolig. 

På uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy deler Tanja ud af sin brede erfaring indenfor faget, med et stort fokus på at gøre de studerende klar til at arbejde professionelt med indretning efter endt uddannelse. 

 

 • 20 års erfaring med professionel indretning 
 • Direktør for Rosen-lund.dk og Lundstyle.dk

Underviser i

Indretningskonsulent

Ea Malthe

Ekspert i indretning

Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea er uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet og har bla. gennem sin uddannelse opbygget en stærk teoretisk og praktisk viden inden for brugerorienteret design. 

I sin professionelle karriere har Ea bla. arbejdet som indretningskonsulent hos IKEA, hvor hun har hjulpet både private- og erhvervskunder med at indrette, style og skabe kreative løsninger ud fra deres behov og ønsker.

Samtidig har Ea arbejdet med indretning og design af selve varehusene hos IKEA, med et stort fokus på afprøvelse af aktuelle tendenser og stilarter.

Indenfor faget indretning brænder Ea specielt meget for konceptudvikling og visuel formidling. Dette har givet hende en stærk visuel grundforståelse af materialer og rådgivning af dem, hvorfor læring og erfaringer om materialer er inddraget i uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy.

 

 • Uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet
 • Tidligere indretningskonsulent hos IKEA 

Underviser i

Indretningskonsulent

Marie Juel

Ekspert i makeup

6B8AE63BB2324523B69B687CABCF3B27
Marie Juel er en makeup artist med magi i tasken, som har beskæftiget sig som succesfuld professionel inden for faget i mere end to årtier. 
Gennem sin professionelle karriere har hun bla. arbejdet for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner i ind og udland. 

Marie er uddannelsesansvarlig for Makeup-artist uddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun på uddannelsen sikrer, at alle studerende opnår et solidt og stærkt fagligt fundament, som de kan bygge deres fremtidige karriere på. Ud over at være ansvarlig for det faglige niveau på uddannelsen, så er det et stort fokusområde for Marie på uddannelsen, at tage de studerende i hånden og komme med konkrete anbefalinger og værktøjer til, hvordan de selv kommer i gang og får succes som professionelle makeup-artister efter endt uddannelse. 

 

 • Makeup-artist med magi i tasken 
 • Over 20 års erfaring som succesfuld professionel Makeup-artist 
 • Faste opgaver for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner 

Underviser i

Makeup artist

Nanna Strøm

Ekspert i kostvejledning

Nanna er uddannet kostvejleder og er ekspert på kostvejlederuddannelsen hos Nordic Online Academy

Nanna Strøm er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og tror på at ALLE kan skabe den forandring de ønsker i deres liv. Nanna har selv været overvægtig det meste af sit liv og har været på adskillige slankekure og spist restriktivt. Med tiden har hun dog lært, at det ikke har ført hende nogle vegne, men tværtimod skabt usikkerhed og overspisninger.

Efter en periode med stress og psykisk belastningsreaktion tog Nanna en vigtig beslutning om at ændre sin livsstil og tankegang. På den måde kunne hun blive en sundere, stærkere og bedre udgave af sig selv, med fokus på varigt vægttab.

Nanna har været på en imponerende rejse, hvor hun har tabt sig over 30 kilo og er blevet en stærkere og bedre udgave af sig selv. Sideløbende har hun efter sit eget forløb opnået både en stærk teoretisk og praktisk baggrund indenfor kostvejledning. Netop disse kompetencer er siden kommet mange klienter, hun har hjulpet som professionel kostvejleder, til gode.

Nanna har en stor passion for at dele ud af sine store teoretiske færdigheder inden for faget og sine egne erfaringer, med et stort fokus på at disse kan benyttes i praksis til gavn for både de studerende og deres kommende klienter.

 

 • Uddannet kostvejleder og coach 
 • Selvstændig kostvejleder hos nannastrom.dk

Underviser i

Kostvejleder

Kristoffer Mortensen

Ekspert i B2B salg

Kristoffer er ekspert på B2B Salgsuddannelsen

Kristoffer Mortensen har over 15 års erfaring med B2B salg.
Gennem sin ansættelse i Education Media Group og CompanYoung har han opnået en succesfuld salgskarriere, med et hav af salgsrekorder til følge.
Han har opnået imponerende stor vækst i sin kundeportefølje og et minimalt frafald af kunder. Han har været på en rejse fra Account Manager til Key Account Manager og senere salgschef.

Kristoffer har i sin salgskarriere været i berøring med alle salgets facetter. Lige fra den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, til den løbende opfølgning og kundepleje det kræver for at kunne bibeholde et godt og loyalt samarbejde med en lang række af Danmarks største virksomheder.

Kristoffer vil på uddannelsen dele ud af sine praktiske erfaringer og de værktøjer det kræver, at kunne opnå en succesfuld karriere som B2B sælger. Samtidig vil der på uddannelsen være et stort fokus på, hvordan du i din fremtidige B2B karriere ikke blot vil blive opfattet som en sælger af et konkret produkt, men hvordan du i stedet vil blive anerkendt som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine fremtidige kunder.

 • Mere end 15 års erfaring med B2B salg
 • Tidligere salgschef hos Education Media Group
 • Tidligere Senior Client Manager hos CompanYoung

Underviser i

B2B salgsuddannelse

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Se oftest stillede spørgsmål