Skip to main content

Praktikant til vejledning og forretningsudvikling

Hos Nordic Online Academy søger vi en praktikant, til at bidrage til optimering af den samlede kundeoplevelse for vores mange studerende. Som praktikant vil du spille en central rolle med egne ansvarsområder og mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor strategi, vejledning og markedsføring.

Du vil blive en del af et inspirerende startup-miljø, der er dedikeret til at optimere kundeoplevelsen og drive forretningsudviklingen fremad. Vi forventer ikke, at du har tidligere erfaring, men at du er en nysgerrig og initiativrig person, der trives med at teste nye ideer, finde innovative løsninger, og at du får energi af at tale med forskellige mennesker.

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter. Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse, da de studerende opnår fuld fleksibilitet – de kan tage deres uddannelse, når de vil, hvor de vil, og i deres helt eget tempo. Engagement i de studerendes succes er en vigtig del af vores DNA. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, der sætter de studerende i stand til at tage kontrol over deres eget uddannelsesforløb.

Dine primære opgaver

Udvikling og implementering af nye tiltag i forbindelse med den samlede kundeoplevelse. På baggrund af data samt dialog med vores studerende, vil du få et stort medansvar i, hvordan Nordic Online Academys kundekoncept videreudvikles og eksekveres.

Uddannelserne som Nordic Online Academy udbyder foregår som 100% online samt on demand studie, hvilket skaber et fleksibelt studiemiljø for de studerende. Dog er det virksomhedens erfaring, at de studerende opnår en stor værdi af kontaktpunkter og sparring undervejs, hvilket for de studerende kan forekomme som en positiv aha-oplevelse, som styrker både relationen mellem skolen og den studerende, samt skaber et styrket fagligt output. Disse kontaktpunkter ønsker Nordic Online Academy at sætte yderligere fokus og struktur på gennem vores kundekoncept.

Under din praktik vil du aktivt deltage i videreudviklingen og implementeringen af nye tiltag i kundekonceptet, samt give din feedback direkte til ledelsen.

Sæt dit eget præg → Hvad vil du gerne lære?

Vi er en ung virksomhed i rivende udvikling, og vi er åbne over for nye idéer og tiltag. Du kommer ind med et unikt syn på virksomheden og markedet, og hvis der er områder, du specifikt ønsker at bidrage til eller lære mere omkring, ser vi det som et privilegium at høre om dette.

Hvem er du?

Du er studerende inden for Business, handel eller markedsføring og søger praktik. Du har en passion for forretningsudvikling, et udpræget servicegen, og er kommercielt tænkende. Du trives i et uformelt miljø, hvor samarbejde og vidensdeling er nøgleelementer.

Fordele og goder

Du vil få mulighed for at lære mange forskellige aspekter af salg, marketing og forretningsudvikling. Uddannelse: Du kan frit deltage i en række af vores uddannelser, lære et nyt fag og være delagtig i den videre udvikling af uddannelserne. Netværk: Du vil blive en del af det spændende startup-miljø på vores kontorfællesskab, hvor vi sidder sammen med en række andre spændende virksomheder.

Customer Experience
Kristoffer Mortensen

Send din ansøgning og CV til:

kristoffer@onlineuddannelse.dk

xcx

Leave a Reply