Skip to main content

Underviser hos Nordic Online Academy

Vi hører gerne fra dig vedr. muligt samarbejde

Hos Nordic Online Academy søger vi løbende nye fageksperter til kommende uddannelsesproduktioner. Går du derfor med overvejelser om at være med som fagekspert på en online uddannelse her hos NOA, sø tøv endelig ikke med at kontakte os.

Send os gerne en mail med lidt information om dig, din motivation for at samarbejde med netop os, samt lidt tanker og idéer om den uddannelse du har i tankerne at lave sammen med os 🙂

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, der tilbyder praksisnære online uddannelser, udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse ved at give dig fuld fleksibilitet. Du behøver ikke tilpasse dit liv til en uddannelse – vi tilpasser uddannelsen til dig. Du kan tage din uddannelse, når det passer dig, hvorfra du vil, og i dit eget tempo.

Vi forstår, at verden ændrer sig hurtigt, og det gør dine behov også. Derfor skræddersyr vi vores uddannelser til at matche erhvervslivets krav, så du er godt rustet til at møde fremtidens udfordringer. Uddannelse er en vedvarende og berigende del af livet, men det bør ikke nødvendigvis være alt eller intet.

Engagement i din succes er en central del af vores værdier. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, så du kan prioritere din uddannelse uden at gå på kompromis med dine øvrige prioriteringer. Vores mål er at sikre, at du opnår de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Hvad siger vores nuværende undervisere om samarbejdet? 

Det er en fantastisk oplevelse at arbejde som ekspert og underviser inden for indretning hos Nordic Online Academy! At arbejde sammen med så engageret og passioneret et team gør hele oplevelsen unik.

Jeg elsker at kunne bruge min erfaring og passion til at lære fra mig og vise indretningsfaget fra flere vinkler. At kunne hjælpe andre med at udleve deres passion og gøre deres drømme til virkelighed betyder alverden for mig, og jeg er meget taknemmelig for muligheden.

Jennie, Underviser hos NOA

CEO & Founder
Kristoffer Mortensen

Send dine tanker og idéer til:

kristoffer@onlineuddannelse.dk

xcx

Leave a Reply