Skip to main content

Uopfordret Ansøgning

Hvis du ikke fandt en ledig stilling, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at søge uopfordret.

Vi tager gerne imod din uopfordrede ansøgning

Når du sender en uopfordret ansøgning til os, så behøver du ikke at vedhæfte en ansøgning. I stedet vil vi gerne modtage et skriv om dig, din motivation for at blive en del af NOA, hvilke faglige og personlige kompetencer du kan bringe ind i virksomheden. Derudover må du meget gerne vedhæfte dit CV 🙂

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, der tilbyder praksisnære online uddannelser, udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse ved at give dig fuld fleksibilitet. Du behøver ikke tilpasse dit liv til en uddannelse – vi tilpasser uddannelsen til dig. Du kan tage din uddannelse, når det passer dig, hvorfra du vil, og i dit eget tempo.

Vi forstår, at verden ændrer sig hurtigt, og det gør dine behov også. Derfor skræddersyr vi vores uddannelser til at matche erhvervslivets krav, så du er godt rustet til at møde fremtidens udfordringer. Uddannelse er en vedvarende og berigende del af livet, men det bør ikke nødvendigvis være alt eller intet.

Engagement i din succes er en central del af vores værdier. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, så du kan prioritere din uddannelse uden at gå på kompromis med dine øvrige prioriteringer. Vores mål er at sikre, at du opnår de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Sæt dit eget præg → Hvad vil du gerne lære?

Vi er en ung virksomhed i rivende udvikling, og vi er åbne over for nye idéer og tiltag. Du kommer ind med et unikt syn på virksomheden og markedet, og hvis der er områder, du specifikt ønsker at bidrage til eller lære mere omkring, ser vi det som et privilegium at høre om dette.

Fordele og goder

Du vil få mulighed for at lære mange forskellige aspekter af salg, marketing og forretningsudvikling. Du kan frit deltage i en række af vores uddannelser, lære et nyt fag og være delagtig i den videre udvikling af uddannelserne. Du vil blive en del af et spændende startup-miljø på vores kontorfællesskab, hvor vi sidder sammen med en række andre spændende virksomheder.

CEO & Founder
Kristoffer Mortensen

Send din ansøgning og CV til:

kristoffer@onlineuddannelse.dk

xcx

Leave a Reply