Skip to main content

Nordic Online Academy

Om os

Vores mission er at gøre uddannelse tilgængelig og fleksibelt for alle. Med fokus på erhvervslivets behov og personlig udvikling, skaber vi online uddannelser, der kan tilpasses din hverdag. Vi hjælper dig med at opnå dine mål.

Kontakt os her

Planlæg dit eget studieforløb

Samarbejde med fageksperter

Skræddersyet til erhvervslivet

100% online uddannelsesforløb

Om NOA

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, der tilbyder praksisnære online uddannelser, udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse ved at give dig fuld fleksibilitet. Du behøver ikke tilpasse dit liv til en uddannelse – vi tilpasser uddannelsen til dig. Du kan tage din uddannelse, når det passer dig, hvorfra du vil, og i dit eget tempo.

Vi forstår, at verden ændrer sig hurtigt, og det gør dine behov også. Derfor skræddersyr vi vores uddannelser til at matche erhvervslivets krav, så du er godt rustet til at møde fremtidens udfordringer. Uddannelse er en vedvarende og berigende del af livet, men det bør ikke nødvendigvis være alt eller intet.

Engagement i din succes er en central del af vores værdier. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, så du kan prioritere din uddannelse uden at gå på kompromis med dine øvrige prioriteringer. Vores mål er at sikre, at du opnår de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

NOAs historie

I 2022 stiftede Josefine og Kristoffer Nordic Online Academy, en online uddannelsesinstitution, som fokuserer på fuld fleksibilitet og praksisnær læring.

På det tidspunkt havde de to stiftere været kolleger i 8 år, og Kristoffer havde købt domænet “onlineuddannelse.dk” for mere end 10 år siden. Men det var først i 2022, at han og Josefine realiserede visionen for domænet sammen og sprang ud i et nyt eventyr.

Med en baggrund i en branche præget af hårdt arbejde og travlhed, ønskede Josefine og Kristoffer at skabe en virksomhed, hvor fleksibilitet og balance var i fokus – både for de studerende og for dem selv.

NOA’s uddannelser er designet til at give de studerende mulighed for at lære, når de vil, hvorfra de vil, og i deres eget tempo. Denne tilgang afspejler i virkeligheden også de værdier, som Josefine og Kristoffer selv lever efter: en sund balance mellem arbejde, uddannelse og privatliv.

NOAs værdier og kultur

Nordic Online Academy tilbyder en moderne og fleksibel tilgang til uddannelse. Denne fleksibilitet er ikke kun en del af vores uddannelseskoncept, men også en grundlæggende værdi i vores virksomhedskultur.

Vi mener, at en balance mellem arbejde, uddannelse og privatliv er essentielt for både vores studerende og vores medarbejdere. Ligesom vores uddannelser er designet til at give de studerende fuld kontrol over deres læring, reflekterer vores arbejdsmiljø samme tilgang. Vores medarbejdere arbejder under fleksible betingelser, som fremmer en positiv kombination af arbejdsliv og privatliv. Denne kultur sikrer, at både vores studerende og vores medarbejdere kan opnå deres mål uden at gå på kompromis med livskvalitet og personlig velvære.

Mød de ansatte hos Nordic Online Academy:

Kristoffer Mortensen

Customer Experience

Josefine Hjørringgaard Kristensen

Product Development & Marketing

Mikkel Mathiasen

Customer Experience

Lene Bering

Business Development & Marketing

Amalie Linn

Marketing

Rune Sønderby

Business Development

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Sidder du med et spørgsmål, som du endnu ikke har fundet svar på? Uanset hvad, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på mail, telefon eller chatten her på siden.

Nordic Online Academy
Gugvej 138,
9210 Aalborg 

Tlf. 70604948
kontakt@onlineuddannelse.dk
CVR: 43315897

Mail og chat henvendelser besvares alle hverdage mellem 09.00 – 15.00.