Skip to main content

Ledige stillinger

Hos Nordic Online Academy søger vi talentfulde og engagerede medarbejdere til at styrke vores team. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på personlig og faglig udvikling. Uanset om du er underviser, praktikant eller ønsker at sende en uopfordret ansøgning, vil vi gerne høre fra dig.

Se vores aktuelle jobopslag nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Som Customer Experience Manager har jeg fornøjelsen af at sikre, at vores studerende har en god uddannelsesoplevelse. Det er fantastisk at være tæt på de studerende hele vejen gennem deres uddannelse og se den udvikling de gennemgår, uanset hvilken baggrund de har. Det er virkelig givende at høre de studerendes motivation, der ligger til grund for at tage uddannelsen og derfra kunne vejlede og støtte de studerende til at nå deres drømme og karrieremål. Det er fedt at kunne gøre en forskel for andre.  Hos NOA har vi et energisk og kreativt miljø, hvor der er plads til at tænke ud af boksen både socialt og fagligt. Vi griner meget sammen i løbet af en arbejdsdag.

Mikkel, Customer Experience Manager hos NOA

Som Business Developer Manager er jeg med til at udvikle og implementere nye processer. Jeg står på egne ben, men med det bedste heppekor og den bedste sparring. Vi er på en spændende rejse med et koncept, som jeg virkelig tror på. Vi har en fantastisk work-life balance, der gør det nemt at balancere arbejde og privatliv. Det er afgørende for mig at have den fleksibilitet. Det giver mig ro og overskud til både at udvikle mig personligt og professionelt.

Lene, Business Development Manager hos NOA

Det er en fantastisk oplevelse at arbejde som ekspert og underviser inden for indretning hos Nordic Online Academy! At arbejde sammen med så engageret og passioneret et team gør hele oplevelsen unik.

Jeg elsker at kunne bruge min erfaring og passion til at lære fra mig og vise indretningsfaget fra flere vinkler. At kunne hjælpe andre med at udleve deres passion og gøre deres drømme til virkelighed betyder alverden for mig, og jeg er meget taknemmelig for muligheden.

Jennie, Underviser hos NOA