Skip to main content

Det siger vores studerende

Vi hjælper vores studerende før, under og efter uddannelsen

– skal vi også hjælpe dig?

Jeg har færdiggjort uddannelsen til parterapeut og er nu igang med sexologuddannelsen. Det gør jeg som overbygning på min pædagogiske uddannelse. Mit mål har hele tiden været at skulle praktisere og have egen klinik. Og det har jeg nu, kort tid efter endt uddannelse. Uddannelsen er overskueligt bygget op, har relevant litteratur og er utroligt let tilgængeligt. Dialogen med NOA har været fantastisk fra start til slut, og jeg har virkelig følt mig godt hjulpet på vej, i netop den retning jeg ønskede for mit faglige virke.


Andrea
, Parterapeutuddannelsen

Jeg føler, jeg er blevet præsenteret for mange forskellige aspekter, synsvinkler og sider af sexologi – at man skal se seksualitet som noget bio-psyko-socialt. Min horisont er virkelig blevet udvidet, og jeg har fået så meget mere viden inden for faget. Derudover har videoerne og læsestoffet været til meget hjælp.


Alberte
, Sexologuddannelsen

Planlæg dit eget studieforløb

Samarbejde med fageksperter

Skræddersyet til erhvervslivet

100% online uddannelsesforløb

God indsigt i hvad det vil sige at arbejde med sexologien, tid til refleksion og gode opsummeringer Det har fungeret rigtig godt med både videolektioner og tilhørende litteratur. Jeg synes det er dejligt at kunne vende tilbage og se modulerne igen. Nogle emner har krævet lang refleksionstid og pause for mig og vil helt sikkert også vende tilbage og gense/læse indholdet i fremtiden. Har selv været for dårlig til at opsøge support og sparring undervejs men det må jeg tage med som læring på min videre vej.


Rikke
, Nørager – Sexolog
Mange video, gott matriale på hele uddannelsen.

Magnhild
, Norðragøta (Færøerne) – Parterapeut
Jeg føler, jeg er blevet præsenteret for mange forskellige aspekter, synsvinkler og sider af sexologi – at man skal se seksualitet som noget bio-psyko-socialt. Min horisont er virkelig blevet udvidet, og jeg har fået så meget mere viden inden for faget. Derudover har videoerne og læsestoffet været til meget hjælp.

Alberte
, Herlev – Sexolog
Jeg har færdiggjort uddannelsen til parterapeut og er nu igang med sexologuddannelsen. Det gør jeg som overbygning på min pædagogiske uddannelse. Mit mål har hele tiden været at skulle praktisere og have egen klinik. Og det har jeg nu, kort tid efter endt uddannelse. Uddannelsen er overskueligt bygget op, har relevant litteratur og er utroligt let tilgængeligt. Dialogen med NOA har været fantastisk fra start til slut, og jeg har virkelig følt mig godt hjulpet på vej, i netop den retning jeg ønskede for mit faglige virke.

Andrea
, Lyngby – Parterapeut
Synes på alle måder det har levet op til forventningerne og er meget taknemmelig for forløbet.

Camilla
, København – Sexolog
Det har været en super god proces, og jeg er vild med det har været en god blanding af videolektioner og tekst. Info fra videoerne brugte jeg til at skrive noter i min lille notesbog, og teksten printede jeg ud, så jeg kunne overstrege vigtige ting. Dét har passet mig perfekt at kunne tage modulerne online i mit eget tempo.

Pia
, Roskilde – Parterapeut
Jeg har nydt, at man kan tage uddannelsen hvor henne man vil samt i det tempo som passer en. Jeg synes det har været utrolig god viden jeg har lært, som en start som sexolog. Jeg kan godt lide måden uddannelsen har været opbygget på, således at der både har været videoer samt gode tekster til hvert modul samt afsnit.

Mathilde
, Silkeborg – Sexolog
Godt forståeligt og overskueligt materiale. Dejligt med videoer til hvert modul.

Ann-Louise
, Skødstrup – Parterapeut
Jeg syntes det er et godt materiale. Nogle flere cases kunne måske være dejligt idet man som studerende på den måde kan få et endnu bedre indblik i hvordan man agerer som sexolog.

Ann-Louise
, Skødstrup – Sexolog
Rigtig god uddannelse. Alt har bare været i tip top!

Martine
, Aalborg – Parterapeut
Informativt, bred kunnskap, ta moduelene i eget tempo. Bra pensumbok. Sexologi i praksis. Supert om vi som elever også kan henvende oss til skolen.

Lenegro
, Oslo – Sexolog
Rigtig mange gode informationer. Mange gode redskaber og meget stof til eftertanke.

Mette
, Årslev – Parterapeut
Det brede vifte af information, med spændende henvisninger til at udvide egen viden og opfordring til at opsøge viden, samt en ydmyg og ærlig bevidsthed om sexologers begrænsninger. Der vises stor tillid til at vi studerende faktisk har ønsket om at suge viden til sig – udvikle og opsøge.

Birgitte
, Løgstør – Sexolog
Jeg er så glad for at jeg valgte at tage parterapeuten. Uddannelsen har været rigtig god og meget lærerig og passer så godt sammen med sexologuddannelsen, som jeg tidligere har taget. De to uddannelser kombinerer hinanden rigtig godt og jeg ser frem til at benytte den nye læring i min egen praksis.

Jane
, Skælskør – Parterapeut
Til at starte med var jeg lidt spændt på hvordan det ville være at gennemføre uddannelsen online, uden at skulle mødes med underviser/e og medstuderende, da fysisk undervisning oftest giver noget helt andet i forhold til sparring mv. Min skepsis blev dog hurtigt afløst af stor begejstring for uddannelsens opbygning og de i modulerne omhandlende emner. Det hele er meget professionelt opbygget og fungerer optimalt. Det medfølgende materiale er let læseligt og nemt at forstå og giver i sin helhed en god klinisk forståelse af de emner, der arbejdes med som sexolog. Mange tak for, at I har gjort det muligt, at jeg kunne tage sexolog uddannelsen online hos jer. Uddannelsen har sat gang i en masse tanker i gang hos mig på flere forskellige planer og jeg glæder mig virkelig meget til at dykke yderligere ned i sexologiens forunderlige og spændende verden. Jeg giver jer mine største anbefalinger.

Carina
, Idestrup – Sexolog
Synes det har været en meget lærerig, spændende og dybdegående faglighed, og forståelse. Det har været enormt spændende, med jeres måde at formulere viden og fagligheden på. Og måden I har sparret med hinanden, har været inspirerende og lærerigt.

Elisabeth
, Tune – Parterapeut
Veldig bra studie med masse spennende fagstoff.

Jennifer
, Askim (Norge) – Sexolog
Jeg synes rigtig godt om uddannelsen, som kommer omkring alle væsentlige aspekter på en meget professionel og forståelig måde. Det eneste jeg godt kunne tænke mig noget mere af, er en liste med ekstern litteratur og links. Ellers bare ros herfra! 🙂

Dirk
, Bogense – Parterapeut
Jeg kan klart anbefale at tage en uddannelse ved NOA som Sexolog. Relevant teori, men højt fagligt indhold – formidlet på en let forståelig måde. Det er nemt at tilgå pensum/modulerne, når du har tid, hvilket gør at jeg kunne have et fuldtidsarbejde ved siden af. Der var altid hurtig feedback på evt. spørgsmål og refleksioner, så selvom det er et selvstudie, har du altid hjælp lige ved hånden. Selv efter endt uddannelse, får jeg råd og sparring mens jeg er ved at starte min Sexolog praksis op.

Sarah
, Horsens – Sexolog
Bred viden om seksuelle, sexologiske emner. man får svar på alt man skulle have af spørgsmål gennem uddannelsen, læren Kim er rigtig dygtig til at forklarer og gøre os klogere og klogere.

Cecilie
, Helsinge – Sexolog
Da jeg besluttede mig for at tage sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy, var det ikke uden grundige overvejelser. Min største overvejelse var om en online uddannelse kunne give mig nok og det samme som en uddannelsen hvor man møder op personligt. Uddannelsen hos NOA levede fuldt ud op til mine forventninger. Materialet er informativt, seriøst og vigtigst af alt, professionelt. Jeg er vild med konceptet at studere når det passer mig. Jeg har fået en bred grundviden om et kæmpe område, som jeg glæder mig til at bygge videre på. Medarbejderne hos NOA er søde og altid klar til at hjælpe, hvis man har brug for det. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som helt klart fortjener 5 stjerner.

Mette
, Årslev – Sexolog
Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer – Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻

Jane
, Skælskør – Sexolog
Det har været en dejlig rejse igennem sexologiens verden. N.O.A har været en nem tilføjelse til en ellers travl hverdag. Jeg har elsket friheden i den online del af uddannelsen, og at man selv har kunne sætte tempoet.

Nete
, Aalborg – Sexolog
Udmærket faglighed, så vidt jeg som elev kan vurdere. Spørgsmålene i tests er forholdsvis nørded (faktaviden) og kræver ikke altid gennemtænkning.
Dirk, Bogense – Sexolog
Jeg syntes uddannelsen har passet rigtig godt til mig. Sexologi er en kæmpe område, så det er forståeligt at man ikke kan få alt med på sådan en grunduddannelse. Jeg syntes dog at i har fået en masse god viden og vinkler med, men for at den sidste stjerne kunne falde jeres vej, kunne der med fordel henvises til endnu flere steder hvor i vil legitimere den viden der kan findes (samt hvor jeg kan kigge hen, nu jeg er færdig) Men 1000 tak for at tilbyde mig denne viden, på denne platform, det er meget genialt!

Louise
, København – Sexolog
Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.

Elisabeth
, Tune – Sexolog
Der har været mange spændende og interessante emner, gode videoer samt læsestof.

Holger
, Hals – Sexolog
Det er en god og gennemarbejdet formidling.

Sussi
, København – Sexolog
Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer af Kim, der er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen, der gør, at jeg er rustet til at kunne stå på egne ben. Har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform. Uddannelsen har fokus på sexologi, metoder til terapeutiske tilgange til det hele menneske med seksuelle problematikker. bl.a. sexologi, seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, om det at have en sexologisk praksis osv. Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy.

Tanja
, Helsingør – Sexolog
Jeg har fået så meget fantastisk viden om alt muligt, og jeg synes generelt, at uddannelsen har været rigtig god.

Signe
, Vallensbæk – Sexolog
Jeg har færdiggjort sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy, som har været en rigtig god oplevelse. Det fungerer virkelig godt, at jeg har kunne logge ind når jeg havde tid og lyst og at der både er videomateriale samt god og velgennemarbejdet læsemateriale. Derudover har alt ligefra kommunikation med medarbejder hos NOA, hjemmeside, login, materiale m.m. været meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.

Lena
, Vildbjerg – Sexolog
Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!

Michala
, Næstved – Sexolog
Jeg synes, jeg er blevet godt informeret. Der er blevet givet en bred viden, samtidig med at jeg har fået en større forståelse. Jeg har virkelig fået lyst til at omsætte den nye viden til mere viden og til at hjælpe andre.

Lisbeth
, Aulum – Sexolog

Jeg synes uddannelsen har været god. Både Jennie og Rikke har været rigtig gode til at forklare os hvordan vi som nye indretningskonsulenter skal tage hul på det nye kapitel. Det har været dejligt, at kunne få alle de materialer som de har tildelt os. Noget jeg godt kunne tænke mig var eksempelvis, at de viser os hvordan de arbejder sammen med kunden, ift. det sidste modul, hvor der blev snakket om opstartsmøde, prissætninger osv. det kunne være fedt hvis vi kunne få lov til at se med på et kundemøde (selvfølgelige er dette privat, og derfor forstår jeg godt, hvis ikke det kunne lade sig gøre). Alt i alt synes jeg uddannelsen gav mig gode kompetencer og indblik i branchen, til at kunne arbejde selvstændigt eller starte op som feks. deltidsmedarbejder for at få praktisk erfaring.


Halla
, Aalborg – Indretningskonsulent

Jeg synes det har været lærerigt og jeg har fået meget ud af uddannelsen. Det har fungeret rigtig godt at man selv har kunne styre hvornår man ville studere og at man altid kan gå tilbage og lytte til de forskellige moduler igen.


Freya
, Odense – Indretningskonsulent

Smadder godt forløb, der var godt delt op i forskellige mindre bidder. Lært en hel del teori, men også hvordan jeg skal bruge det i praksis. Blevet klogere på en hel del ting, særligt hvordan jeg skal håndtere kunder, skabe kunder osv.


Ninna
, København – Indretningskonsulent

Ufatteligt spændende og lærerig uddannelse. Undervisningen er let at forstå og meget fangende. Aldrig har jeg taget så mange noter i mit liv 🙂 Tak for et godt forløb.


Sabina
, Sønderborg – Dekoratør

Jeg synes jeg har lært meget hele vejen rundt. Alt fra kundekontakt til farver og stil, fakturering og indretningsplaner. Meget bredt og brugbart.


Line
, Holbæk – Indretningskonsulent

Fordi jeg føler det har været nemt at forstå alle opgaverne, det har været nemt at gå til, rigtig godt at jeg har kunne gøre det i mit tempo og når jeg har haft tid og overskud da jeg har et job på 38 timer ugentligt.


Henriette
, Årslev – Indretningskonsulent

Den måde det hele er lavet på passer enormt godt til mig. Jeg syntes i forhold til varigheden af uddannelsen (hvilket man selv påvirker) er fantastisk. Indholdet ser ikke ud af meget, men hvor er det vildt, hvor meget viden der gemmer sig i videoerne og de dokumenter man kan downloade løbende. Kort sagt helt fantastisk.


Amalie,  Skanderborg – Indretningskonsulent

God online uddannelse, med ny viden indenfor indretning, en uddannelse i eget tempo.


Sarah
, Roslev – Indretningskonsulent

Godt materiale til uddannelsen & I er gode til at forklare hele forløbet 🙂


Majken
, København – Indretningskonsulent

Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og jeg har udforsket de mange forskellige stilarter, metoder og medier inden for faget. Det hele har været med til at skærpe min indretningssans og dette er jeg godt tilfreds med. Ved siden af uddannelsen har jeg turde tage små opgaver ind, fra familie og venner og har så småt afprøvet diverse metoder 60,30,10 reglen m.m. og se det virke. Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse. Jeg er i forvejen uddannet porcelænsmaler, konditor og pædagog. Alle fag med kreative indslag- nogle mere end andre, men for første gang føler jeg at jeg har fundet den rette hylde og det erhverv der skal blive mit til pension.


Liv
, København – Indretningskonsulent

Jeg føler at jeg har lært en hel del nye ting og er rigtig glad for den måde som alting er fremvist på. Tusind tak for alt!


Shaya
, Asmundtorp – Indretningskonsulent

Rigtig god og vigtig viden, meget gode forklaringer, masse tips og effektive oplysninger gennem alle moduler.


Iman
, Greve – Indretningskonsulent

Jeg har været rigtig glad for at tage denne uddannelse. Jennie er rigtig god til at forklare i alt materialet, og man har følt sig tryg hele vejen igennem. Jeg er selv butiksuddannet i en interiørbutik og har flere års erfaring indenfor faget. Drømmen har altid været og komme til at arbejde med dekoration og boligindretning. Jeg er nu klar til at gå ud og få en masse erfaring indenfor dette, og vise min ekspertise til mine kommende kunder 🙂


Christina
, Fjerritslev – Dekoratør

Det var som forventet. Alle dokumenter og videoer klædte mig enormt godt på ift de efterfølgende test og generelt en god og grundig viden. Jeg kunne køre det hele selvstændigt uden at skulle spørge ind, da alt var grundigt og godt forklaret.


Natascha
, Randers – Indretningskonsulent

Overskueligt, godt forklarende, kommer rundt om alle hjørner af faget


Benedicte
, Fredensborg – Indretningskonsulent

Fint og overskueligt.


Aya
, Helsinge – Indretningskonsulent

Inspirerende og interessant uddannelse hvor man kommer gennem mange emner indenfor indretning. Fin afveksling mellem teori og praktiske opgaver. Kompetente undervisere, relevante informationer. Meget fleksibelt uddannelsesforløb, når man skal passe sit arbejde ved siden af.


Rasa
 – Indretningskonsulent

Jeg har netop færdig gjort Indretningskonsulentuddannelsen, og var virkelig godt tilfreds med min oplevelse. Online og on demand konceptet fungerede begge helt fantastisk, platformen er super nem og overskuelig, jeg har kun ros til overs for de dygtige levende og inspirerende undervisere. Virkelig en god total oplevelse. Stor ros og kæmpe anbefaling her fra.


Katrine, Vallensbæk – Indretningskonsulent

Rigtig god baggrundsviden.


Cecilie
, Ølstykke – Indretningskonsulent
Jeg syntes det har være lærerigt og jeg glæder mig til at bruge det i praksis. Jeg kunne godt lige mixet mellem video og læsning.

Lene
, Helsingør – Indretningskonsulent

Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller været i tvivl om noget. Gode, rare stemmer, så man har lysten til at lytte til en video.


Jasmin
, Brøndby – Indretningskonsulent

Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.


Vibeke, Hvidovre – Indretningskonsulent

God gennemgang, og gode forklaringer. Dog er det ikke alt jeg har fået lige så meget ud af som andet, da jeg måske ikke helt havde forstået principperne bag.


Charlotte
, Ryslinge – Dekoratør

Synes det har været en rigtig god udd. Nem at følge med og gode forklaringer og øvelser undervejs. Det er en kæmpe fordel i min situation, at jeg kan lære når tiden er til det, stoppe når jeg har brug for pause og genoptage når det passer ind igen.


Danny
, Uldum – Grundlæggende programmering

Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at prøve kræfter med at programmere i JavaScript og også stylingssprogene HTML og CSS. Jeg oplevede en god balance mellem at være udfordret uden at miste motivationen, hvor Jacob formår at forklare koncepterne i et sprog som er til at forstå for en person som mig, der aldrig har rørt programmering før. Samtidig vil jeg fremhæve at uddannelsen indeholder et sjovt afsluttende projekt, som gør det nemt at forstå hvordan software hænger sammen.


Helena
, Aalborg – Grundlæggende programmering

På uddannelsen oplevede jeg en super kompetent underviser, der formår at lære fra sig på en måde, der gør et kompliceret emne til noget alle kan være med på. Derudover er det super fedt, at man selv styrer tempoet på uddannelsen. På den måde er der ingen stress, og jeg kunne genbesøge et emne igen, hvis jeg ikke fangede det første gang. Jeg kunne godt være lidt bekymret for niveauet på en online uddannelse, men den bekymring blev virkelig gjort til skamme. På trods af, at der er tale om et tungt emne, står man efter uddannelsen med en masse ny læring, der let kan overføres til arbejde i praksis. Tak.


Frederik
, København – Grundlæggende programmering


Cristopher
, Birkerød – Grundlæggende programmering

Jeg synes det var et rigtig godt forløb. Jeg kunne godt lide, at det gik lidt langsomt i starten, så alle niveauer kunne følge med. Jeg var rigtig glad for at der under forløbet var opgaver, quizzer og projekter, så man selv kunne prøve kræfter med det man lige har lært. Underviseren Jacob er god til at lære fra sig og man kan tydeligt mærke, at han har meget styr på det, han laver. Han var rigtig hurtig og god til at svare, da jeg havde brug for hjælp til forskellige problemer jeg var stødt på, hvilket var virkelig rart! Til sidst, synes jeg rigtig godt om bonusmodulet, så man også kunne prøve nogle andre sprog. Jeg kunne også rigtig godt lide videoen om inspiration til næste steps i ens ‘programmerings-rejse’, da jeg følte at jeg på den måde blev sendt godt afsted.


Freja
, Skælskør – Grundlæggende programmering

Masser af teoretisk viden, som bliver gentaget i senere moduler, hvilket giver en bedre forståelse af deres funktioner.


Kim
, Silkeborg – Grundlæggende programmering
Man mærker tydeligt, at der ligger et godt og grundigt forarbejde i denne uddannelse. Det er imponerende, at I har formået, at indfange og formidle alle de nødvendige og vigtige områder i dette store fag.

Unn, Færøerne – Fotograf
Nemt at følge med i og fedt at man kan gå tilbage og se modulerne igen. Gode eksempler og læring gennem hele uddannelsen.

Mia
, København – Fotograf
Uddannelsen er helt vild god lærerig sjov og på et niveau hvor jeg både blev udfordret men heller ikke skræmt væk.

Simone, Ulfborg
 – Fotograf

Det er et helt uvurderligt praktisk værktøj, når man skriver sit manus. Men det er også en kvalitetsuddannelse, der udvider horisonten og det er en stor fordel, at man kan tilgå onlinelektioner igen og igen – når tiøren lige falder.


Laura
, Agersø – Forfatter

Der er nogle rigtig gode forklaringer, hjælpeskemaer er rigtig gode og nemme og arbejde med efterfølgende. Jeg vil helt klart anbefale til andre. Jeg ved hvad jeg skal arbejde videre med, og har de bedste redskaber fra denne uddannelse. Tak


Sabine
, Rønnede – Fotograf

Jeg fik en masse brugbar viden omkring hele processen for udgivelse af min bog, vigtige ting at tænke over ift opbygningen og så har jeg brugt meget tid på refleksion.


Cecilie,
Karlslunde – Forfatter
Alting var meget godt forklaret. Man får en masse gode råd og nyttig information om hvordan man tager billeder, hvad skal man gøre med billedet og om forskelligt udstyr.

Alisa, Humlebæk – Fotograf
Jeg synes det har været rigtig fedt med den fleksibilitet, der har været og jeg synes underviserne har været gode til at forklare.

Emma
, Frederiksberg – Fotograf
Den er grundig og meget lærerig, jeg føler mig helt klædt på nu. Der er mange ting, jeg ikke havde tænkt over før, men som jeg bestemt tænker over nu.

Pernille,
Fredericia – Forfatter

Uddannelsen er meget struktureret og overskuelig. Det viser sig blandt andet ved at alle moduler er bygget op efter samme skabelon. Indholdet i modulerne er er en fornuftig blanding af video, tekst, opgaver og en afsluttede test, der er med til at sikre at fuld forståelse er opnået. Alle modulerne har været givende og givet en stor forståelse af hvordan bøger opbygges og hvad der skal ligges vægt på.


Anja
, Tølløse – Forfatter

Har netop afsluttet fotografuddannelsen og synes den har givet mig alt den nødvendige viden på en fleksibel og let tilgængelig måde. Synes fleksibiliteten i forløbet har været skønt og det faglige niveau gar været fint. Let forståeligt og samtidig masser at lære og øve. Jeg føler mig alt i alt godt rustet – mangler blot alt det praksis erfaring tilfører😉 fedt at firmaet hjælper og supporterer både før – under og efter forløbet🙏


Anni
, Hadsten – Fotograf

Jeg har taget forfatteruddannelse hos Nordic Online Academy, og det er helt klart en uddannelsen, jeg vil anbefale, hvis man går med en lille drøm om at skrive bøger, noveller eller lignende. Det er en uddannelse, der giver en god og brugbar viden om hele processen i at skrive og udgive en bog. Den udvalgte viden fra underviseren er målrettet uddannelsen og målet med uddannelsen, den er præcis og god. Uddannelsen er meget fleksibel, hvilket gør at man kan udføre den i eget tempo, som, for mig, har været et kæmpe plus. Ydermere er personerne bag Nordic Online Academy meget hjælpesomme, imødekommende og rare. Jeg har kun gode ting at sige.


Ditte
, Aalborg – Forfatter

Jeg tog fotograf uddannelse igennem NOA, og det er nok den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Gustav er super fantastisk til at forklare og fortælle, så alle emnerne er interessante, blandet med lidt god humor. Jeg har allerede, og vil blive ved med, at anbefale NOA til alle jeg kender! Det er en fantastisk måde, at tage en uddannelse på, i sit eget tempo, med gode underviserer, der hjælper en godt igennem uddannelsen. Jeg vender helt klart nok tilbage til NOA, for at tage en af de andre uddannelser de tilbyder eller for på sigt. Af hjertet tak til Nordic Online Acadamy


Kristine
, Rødkærsbro – Fotograf

Jeg synes det har været en super god grunduddannelse til fotografering. Med den grundlæggende viden til at indstille kameraet og tage billeder. Jeg gad godt at have haft mere læsestof eller tekst af det som bliver fortalt i videoerne, ligesom “fotografens snydeark” m.m. og generelt mere viden og tips til at tage det gode billede. Jeg synes også at vejledningen inden opstart af uddannelsen var god og fortjener at blive nævnt.


Anna
, Aalborg – Fotograf

Jeg har længe gået med en idé til en roman, men ikke vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg har fået så mange værktøjer til at få styr på min historie og til at komme igang med at skrive og holde den røde tråd i min skriveproces. Stor anbefaling herfra.


Louisa, Lyngby – Forfatter

Overordnet set har jeg fået den viden ud af uddannelsen som jeg søgte efter. Læreren var let forståelig og præsenterede hvert modul med god ekspertise. Emner og fagudtryk som jeg ikke kendte til før, eller som jeg kun kendte en smule til, er langt mere forståeligt for mig nu. Jeg føler jeg har fået et godt fundament for min fremtidige gøren inde for fotografi. Tak for det gode undervisningsmateriale.


Jonas
, Grenaa – Fotograf

Fik meget viden om jobbet som fotograf.


Morten
, Thisted – Fotograf

Jeg har netop færdiggjort min fotografuddannelse hos Nordic Online Academy og det har været en kæmpe succes. Lige fra start har det været en rigtig god oplevelse. Det giver en kæmpe frihed i at man har kunne gå “til og fra” og tage den i sit eget tempo. Underviserne har været top professionelle og samtidigt været interessante at høre på. Yderligere har det været ekstra godt med materiale som man har fået undervejs, som man kan gemme til fremtidig brug. En kæmpe anbefaling herfra og skulle jeg en dag læse en anden uddannelse, vil jeg klart tage den hos Nordic Online Academy.


Line
, Aabybro – Fotograf

Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul – Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.


Nikolaj
, Gandrup – Fotograf

Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.


Søren
, Silkeborg – Fotograf

Godt forløb med mange gode eksempler og øvelser. Underviseren har helt tydeligt et bredt erfaringsgrundlag, hvilket skinner igennem i undervisningsmaterialet. Sproget er let forståeligt og man kommer godt omkring og samtidig videre i teksten.


John
, København – Forfatter

Man lære rigtig meget god praktik. Savner måske lidt mere i forhold til bearbejdelse af sproget.


Mark
, Herning – Forfatter


Karina
, Hornsyld – Fotograf

Jeg synes det var overskueligt at komme igennem læsestoffet, det var godt beskrevet og underviseren var god til at forklare det, på en måde så det gav mening.


Caroline
, Solrød – Kostvejleder

Synes det var en god og overskuelig måde at lære på. men kunne godt have brugt endnu flere cases til at øve mig på.


Rikke
, Hedehusene – Kostvejleder

God og grundig viden, der kommer godt omkring mange aspekter af faget.


Line
, Galten – Makeup Artist
Rigtig god opbygning og gennemgang med videoer og følgende tekst. Jeg kunne godt have brugt lidt mere viden om eks. de nye kosttrends som faste og måske et par eksempler på en god og nærende kost sammensætning på en dag.

Maja
, Viborg – Kostvejleder
Det var ikke super dybdegående i forhold til planlægning af kost programmer. Uddannelsen var dejlig nem og hurtig at komme igennem, dog kunne den godt være lidt mere dybdegående.

Josefine
, Bagsværd – Kostvejleder
God uddannelse, men jeg føler at der godt kunne have været endnu mere uddybelse omkring hvilken kost man spiser og hvorfor.

Elisabeth
, Færøerne – Kostvejleder
God uddannelse og gode forklaringer.

Rania
, Slagelse – Kostvejleder
Jeg synes det har været godt og fedt man kan tage uddannelsen online, så man kan passe sit job samtidig.

Karina
, Viborg – Makeup Artist
Godt og overskueligt materiale undervejs på uddannelsen. mega fine videoer, som supplerer det skriftlige materiale virkelige godt.

Lichette
, Vejle – Kostvejleder
Jeg synes det var virkelig spændende og til trods for min baggrund som ernæringsassistent har jeg fået meget ny viden.

Gitte
, Hundested – Kostvejleder
Dejligt at kunne tage uddannelsen i eget tempo. Fint skriftlig materiale.

Heidi
, Herning – Kostvejleder
Jeg giver den 4 stjerner. Man lærer meget om kost, motivation og vaner. At man bestemmer selv hvornår man kan taget uddannelsen.

Bára
, Norðragøta – Kostvejleder
Har netop færdiggjort uddannelsen til kostvejleder. Materialet der er i uddannelse er super godt og dybdegående 😊 selvom den læselige del af udsendelsen kan være lidt tung sys jeg stadig at det er til at have med at gøre. Det kan downloades så du altid kan læse det igen😎 ud over det har kundeservice været helt i top. Jeg har ikke ventet længe før jeg har fået svar på de spørgsmål jeg havde undervejs. De har endda lavet mit Diplom 2 gange da jeg ikke selv havde udfyldt mine oplysninger korrekt. Alt i alt en rigtig god oplevelse og det kan klart anbefales at tage en uddannelse gennem NordicOnlone Academy 💪😎

Emil
, Svinninge – Kostvejleder
Alt i alt en rigtig fin uddannelse. Det er pænt sat op og nemt at finde rundt i materialet. Jeg synes at jeg har lært nogle nyttige ting. Det eneste jeg kunne tænke mig, var lidt flere spørgsmål i de afsluttende tests for hvert modul. Det er nemlig rart lige at se, hvor meget man egentlig kan huske. Ellers super fint og skønt at man tager det i sit eget tempo.

Simone
, Ørbæk – Kostvejleder
Gennemgangen af de forskellige moduler er letforståelige og interessante.

Sarah
, Tórshavn – Kostvejleder
Jeg syntes at materialet var til at overskue og letforståeligt, så man hurtigt tilegnede sig den nødvendige viden.

Marius
, København – Kostvejleder
Jeg synes det var virkelig spændene og kom godt omkring.

Lærke
, Børkop – Makeup Artist
Meget god uddannelse, som er nem at overskue. Og så synes jeg, det er fedt med en lille video og pdf fil man kan både læse og se så læringen bliver nem at forstå.

Sana
, Rødovre – Kostvejleder
Jeg syntes uddannelsen er sat godt op, med både videoer og materiale der læses.

Anna
, Hillerød – Kostvejleder
Har lært en del viden omkring faget. Det har været meget overskueligt samt tydeligt slides og videoerne. Er meget glad for jeg har gennemført uddannelsen.

Kubra
, Slagelse – Makeup Artist
Meget informativ og god uddannelse.

Frederikke
, Valby – Kostvejleder
Jeg syntes at den let forståeligt (altså en god måde og forklare det på) og meget grundig.

Linda
, Rødovre – Kostvejleder
Jeg synes at hele konceptet er godt, det der med at man selv kan planlægge hvornår det er bedst for en at sidde og fordybe sig i det. Jeg er vild med at der en opgave efter hver film sådan man virkelig kan få øvet alt og så er hun bare god til at forklare det hele sådan man kan forstå det. Jeg har i hverfald været meget glad for mit forløb hos jer.

Trine
, Århus – Makeup Artist
Jeg følte, at jeg havde brug for flere quizspørgsmål, for eksempel efter hvert afsnit og ikke kun efter hvert modul. Uddannelsen giver et godt grundlæggende kendskab til ernæring.

Dimona
, Valby – Kostvejleder
Meget fint og overskueligt materiale. Let at navigere i. Det faglige indhold er af en passende sværhedsgrad. Cellelæren var rigtig spændende. Har alt i alt været en god oplevelse at studere materialet.

Susanne
, Sindal – Kostvejleder
Det er meget godt læring, og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.

Julia
, Haslev – Makeup Artist
Jeg synes det var rigtigt godt.

Mie
, Lundby – Kostvejleder
Rigtig gode forklaringer.

Mads
, Brønderslev – Kostvejleder

Anne Sofie
, Pandrup – Kostvejleder
Meget praktisk, nemt og ligetil!

Karen
, brønderslev – Kostvejleder
At det online og man selv kan bestemme tempo på uddannelsen og viden er godt

Stine
, Nykøbing F – Kostvejleder
En god uddannelse og dejligt at man kan være selvstændig. Meget godt materiale, men mangel på en kalorietabel.

Gunn
, Færøerne – Kostvejleder
Unik mulighed ❤️ Min klare anbefaling går her til. Jeg fik en mulighed for at læse til kostvejleder ved Nordic online acadamy. Og jeg er nu færdig. Det har været et godt forløb og jeg er taknemlig for dette. Selvom det er en online udd. Så mærker man virkelig venligheden og hjælpsomhed fra sin underviser og folkene bag Nordic online acadamy. Der var ikke et eneste spørgmål jeg stillet som jeg ikke fik et uddybende svar på. Jeg er allerede nu i fuld gang med mine egne klienter og jeg glæder mig mere til at lærer mere og udforske faget. Får jeg en dag muligheden for en udd mere. Så er det her jeg tager den ❤️

Aicha
, Viborg – Kostvejleder
Super nem og overskuelig måde til en uddannelse, når man skal passe sit arbejde ved siden af. Fine videoer med forklaring og flot materiale, hvor der gåes mere i dybden.

Helle
, Esbjerg – Kostvejleder
Måske er det min oplevelse af at det er meget let både at forstå det faglige omkring kosten og sund fornuft i forhold til vejledningen af klienter. Der var ikke så meget nyt i det, men det kan skyldes at jeg på forhånd har stor baggrundsviden om kost og sundhed.

Helle
, Knebel – Kostvejleder
Kostvejleder uddannelsen hos Nordic Online Academy, har været en god oplevelse. Godt faglig materiale, som både er på skrift og video. Professionelt hele vejen igennem. Gode refleksions spørgsmål, og hvis man har brug for hjælp eller andet, så svare de altid hurtigt tilbage. Kan anbefaledes til begynder eller folk som er i sundhedsfaget. 😀

Simone
, Silkeborg – Kostvejleder
Var vild med de små videoer og alt var nemt at gå til. Kunne godt brug noget mere viden om hvordan man strikker en kostplan sammen, ellers var alt super fint

Emilie
– Kostvejleder
En uddannelse uden problemer. Jeg havde gået længe om den varme grød om jeg skulle have kostvejleder uddannelsen og pludselig bød muligheden sig. Jeg valgte Nordic online Academy fordi det hele er online, så jeg havde ikke skulle stresse og kunne tage det frem når jeg havde tid. Udover det anbefalede de at man bruger en computer eller tablet men jeg har faktisk bare brugt min telefon – nemt og ligetil. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.

Sif
, Aars – Kostvejleder
Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!

Sara
, Randers – Kostvejleder
Jeg har lige færdiggjort uddannelsen og er meget tilfreds! Man kan generelt godt tvivle lidt på fagligheden og kvaliteten af online-uddannelser, men jeg er virkelig blevet mødt af en kompetent underviser, god litteratur og jeg har hurtigt fået svar på mine spørgsmål undervejs. Jeg føler mig godt rustet til nu at tage klienter. Det fleksible studie kan virkelig noget med små børn og job ved siden af! Jeg kan kun anbefale uddannelsen til andre.

Cecilie
, Hvidovre – Kostvejleder
Relevante informationer og rigtig fint med fokus på klienternes behov.

Ulla
, Hvalsø – Kostvejleder
Uddannelsen var meget brugervenlig og overskuelig. Det var godt materiale i form af både video og tekst. Rart at man uden tidspres/stress kan vende retur til uddannelsen når man har tid, lyst og overskud.

Sandy
, Albertslund – Kostvejleder