Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

29. september 2023

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Mand, der står med sin smartphone og er ved at se undervisningen fra en online uddannelse

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Hos Nordic Online Academy henvender vores uddannelser sig til privatpersoner. I nogle tilfælde er det muligt for vores studerende at få uddannelsen helt eller delvist betalt af deres arbejdsgiver.

Er man i beskæftigelse, men uden mulighed for at få delvis eller hel betaling af sin arbejdsgiver, så kan det være relevant at undersøge muligheden for tilmelding gennem den såkaldte bruttolønsordning.

Ved en bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale for uddannelsen mod at modregne beløbet i din bruttoløn over en periode. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du kommer selv til at betale for uddannelsen, men med dine egne lønkroner før skat, hvilket vil medføre en besparelse på op mod halvdelen af prisen for deltagelse på uddannelsen.

Aftalen omkring bruttolønsordningen indgås direkte mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Det kan derfor være relevant at undersøge mulighederne samt de konkrete retningslinjer for dette hos sin arbejdsgiver. 

Har du eller din arbejdsgiver spørgsmål vedr. bruttolønsordningen, så kontakt gerne vores studievejledning på chatten her på hjemmesiden, telefonnummer 70604948 eller kontakt@onlineuddannelse.dk

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifuld uddannelse online, der gør en positiv forskel overfor dig før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.