Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

2. februar 2023

Oftest stillede spørgsmål: Alle uddannelser

Kvinde, der sidder i sin sofa med computer og ser undervisningen fra en online uddannelse

Alt du skal vide om vores online uddannelser

Hos Nordic Online Academy vil vi gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig en af vores uddannelser. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar, hvor du måske også får svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

 

Hvad kan jeg studere online?

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Vores uddannelsesunivers fungerer som en on demand service, hvor du kan tage din uddannelse online. Du bestemmer selv tid, sted og tempo for din uddannelse.

Se vores uddannelser her

 

Hvilken uddannelse skal jeg vælge?  

Vi tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Du skal vælge den uddannelse, som passer til den interesse, du har. Hos Nordic Online Academy udbyder vi hele tiden nye uddannelser inden for nye fagområder.

 

Hvordan tilmelder jeg mig en uddannelse? 

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig en af vores uddannelser, så kan du tilmelde dig inde på den respektive uddannelsesside. Du er også meget velkommen til at kontakte vores studievejledning til en snak om dine muligheder for tilmelding.

 

Hvordan er studieformen?

Alle uddannelser foregår 100% online, da de er udviklet som on demand forløb. Vores uddannelser bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Du får et super fleksibelt forløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker, så det harmonerer med dit arbejds- og familieliv.

 

Hvordan er uddannelserne opbygget? 

Uddannelserne er opbygget i online moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, litteratur og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelserne. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Se disse test som din mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold.

 

Hvordan håndteres spørgsmål under uddannelsen? 

Hos Nordic Online Academy forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel for dig. Vi har derfor også et stort fokus på at være med vores studerende før, under og efter uddannelsesforløbet og står altid til rådighed for sparring på chat, mail og telefon - hos Nordic Online Academy findes der ingen dumme spørgsmål.

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70 60 49 48, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

 

Hvor lang tid tager en uddannelse? 

Hos Nordic Online Academy har du mulighed for at tage din uddannelse online, når du vil, hvorfra du vil - og i det tempo, du ønsker. Det giver dig fuld fleksibilitet og indflydelse på varigheden af dit kommende uddannelsesforløb. Du studerer blot, når det passer ind i din hverdag ved siden af arbejds- og familieliv. Vi oplever stor variation i varigheden afhængigt af uddannelse samt individuelle forhold til at fordybe sig i teori og praktiske opgaver.

Under overskriften “Praktisk information”  på uddannelsessiderne har vi samlet information om den estimerede varighed for de enkelte uddannelsesforløb.

Desuden er vores studievejledning tilgængelig alle hverdage mellem 9-15 for personlig sparring omkring varigheden af din kommende uddannelse.

 

Hvor længe har jeg adgang til materialet? 

Fra den dag du køber uddannelsen, har du som udgangspunkt adgang til materialet to år frem. Du er altid velkommen til at tage en snak med os omkring dine muligheder.

 

Er der faste mødetidspunkter? 

Nej, det er der ikke. Med en uddannelse hos Nordic Online Academy møder du ikke ind på faste hold. Alt materialet er on demand, som du kan tilgå, når det passer ind i din hverdag. Du bestemmer selv tid, sted og tempo for dit uddannelsesforløb.

 

Kan jeg arbejde med teorien undervejs i uddannelsen? 

Hos Nordic Online Academy opfordrer vi i høj grad de studerende til løbende at prøve ny teori af i praksis for at teste nye kompetencer undervejs i uddannelsesforløbet.

Kontakt vores studievejledning for at høre mere om vores anbefaling til at arbejde med indholdet undervejs.

 

Kan man arbejde fuldtid og studere? 

Ja, du sagtens tage en uddannelse, mens du arbejder. Størstedelen af de studerende hos Nordic Online Academy tager uddannelsen ved siden af deres job.

Hos Nordic Online Academy har du nemlig mulighed for at tage din uddannelse online, når du vil, hvorfra du vil - og i det tempo, du ønsker. Det giver dig fuld fleksibilitet og indflydelse på varigheden af dit uddannelsesforløb. Du studerer blot, når det passer ind i din hverdag ved siden af arbejds- og familieliv.

 

Kan jeg arbejde inden for fagområdet, når jeg er færdig? 

Ja, det kan du sagtens. Det vigtigste parameter er din motivation for uddannelsen. Det kan være, du ønsker en fastansættelse inden for fagområdet, ønsker at gå selvstændig eller måske ønsker at videreudvikle dig inden for området. Mulighederne er mange. Vores uddannelser indeholder altså den grundlæggende faglige viden, som du skal bruge for at indtage arbejdsmarkedet inden for det område, du brænder for.

 

Skal jeg til eksamen? 

Der vil efter hvert modul på uddannelsen være en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svar er angivet på forhånd. Du skal bestå hver test for at gå videre til næste modul. Disse test er udarbejdet med henblik på at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. Se det derfor som et værktøj til at sikre din læring. Når alle modulerne er bestået, har du gennemført uddannelsen, hvorefter du vil modtage dit diplom for gennemførelsen.

Får jeg et diplom for uddannelsen? 

Ja, det gør du. Når du har færdiggjort din uddannelse, vil du helt automatisk få tilsendt dit diplom for gennemførelse af uddannelsen. Dette kan du bruge som bevis på dine nye kompetencer. Hos Nordic Online Academy opfordrer vi de studerende til at vælge en uddannelse for egen læring og fleksibiliteten i vores uddannelser. 

Får jeg SU under mit studie? 

Nej, du får ikke SU under dit online studie. Nordic Online Academy er en privat uddannelsesinstitution og kan derfor ikke give tilskud fra staten til dit studie.

Kan jeg dele betalingen op? 

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi delbetaling gennem følgende partnere:

Klarna: Del din betaling op i tre rater.

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater.

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå, at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill".

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Du har også mulighed for at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, som giver dig mulighed for at få uddannelsen helt eller delvist betalt af din arbejdsgiver.

Vi håber, du er blevet lidt klogere på vores uddannelser. Sidder du tilbage med spørgsmål, så kontakt endelig vores studievejledning på telefon, mail eller chat.