Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

15. marts 2023

Sådan lærer du at tage professionelle billeder

Kamera der tager et billede

Bliv fotograf: Sådan lærer du at tage professionelle billeder 

Underviser, Gustav Eriksen, på vores fotografuddannelse, har deltaget i et interview med uddannelsesmediet finduddannelse.dk, hvor han fortæller om fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy. 

Hvorfor tage en fotografuddannelse online? 

Du kan naturligvis finde en masse videoer omkring foto på bl.a. YouTube, men du kan ikke være garanteret en høj kvalitet på materialet og den viden, der deles ud af. Til det udtaler Gustav: "Der findes selvfølgelig mange gode videoer, men du skal måske igennem 100 videoer på YouTube, før du finder den ene video, der er god. Langt hen ad vejen taler vi af erfaring, og det er alt vores hårde arbejde, der er blevet kogt ned til denne fotografuddannelse.

Med andre ord, så kan du med denne fotografuddannelse hos Nordic Online Academy undgå at spilde en masse tid på at lede efter videoer af høj kvalitet, som giver dig netop den læring du har brug for. Vi har samlet et helt fotograf uddannelsesforløb, som sikre, at du får alt den viden du skal bruge for at lære at tage professionelle billeder, og så er kvaliteten i top. 

Du kan læse meget mere om interviewet i artiklen her.

Hvordan bliver man fotograf?

Der er mange forskellige veje at gå, hvis du ønsker at arbejde professionelt som fotograf. Som Gustav foreslår ovenfor, så kan du, for at undgå at spilde en masse unødig tid samt begå de klassiske fodfejl, tage vores online fotografuddannelse. Fotografuddannelsen er udarbejdet som on-demand forløb, hvilket betyder at du kan gå til og fra materialet, præcis som det passer ind i din hverdag. 

På vores fotografuddannelse lærer du alt det du skal vide for at kunne arbejde professionelt med fotografering efter endt fotografuddannelse. 

Ønsker du at læse lidt mere generelt om, hvordan man kan blive fotograf, så kan du læse mere på hvordanbliverjeg.dk