Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Kontakt mig omkring B2B salgsuddannelsen

Overvejer du at påbegynde en online uddannelse og opnå nye kompetencer? Drømmer du om et fleksibelt studieliv, hvor du selv kan bestemme tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere? Eller sidder du med nogle helt andre tanker og spørgsmål? 

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og B2B salgsuddannelsen. 

Baggrundsgrafik

Udtalelser fra de studerende generelt

Jeg kan godt lide når undervisning er praktisk og nem og se sig selv bruge i virkeligheden. Jeg føler mig meget bedre klædt på ifht. mit fremtidige salgsarbejde. Og hvordan jeg kan sætte mit salgsarbejde i system, så der er overblik over kunder, aftaler og processer.
Maiken Jensen
Fantastisk uddannelse med et professionelt setup. Læringsfyldt uddannelse som man kan tage med i den virkelige verden.
Andreas Vestergaard
Meget brugervenligt forløb. Fik genopfrisket en række relevante ting og også lært meget nyt som jeg med succes har integreret i mit arbejde med både B2B salg og indkøb.
Mads Sørensen
God og meget motiverende undervisning. Et stort plus med læring på video som fungerede rigtig fint fra både min tablet, telefon og PC.
Nikolaj Christensen
Jeg er meget tilfreds med uddannelsen. Det hele forløb på god pædagogisk vis og fedt at man kunne klikke tilbage og få genopfrisket tidligere module
Patrick Dimingu