Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Kontakt mig omkring B2B salgsuddannelsen

Ønsker du at styrke dit B2B salgsarbejde? Eller arbejder du i dag med salg til private med et brændende ønske om at tage springet videre til en B2B salgsstilling med base på kontor eller kørende sælger? Så er dette et forløb skræddersyet til dig.

For at skabe de bedste forudsætninger for din læring og de kompetencer du får med herfra, så vil vi gerne i dialog med dig inden købet af uddannelsen, så vi sikre det bedst mulige forløb for dig.

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig omkring B2B salgsuddannelsen. 

Baggrundsgrafik

Udtalelser fra de studerende generelt

Jeg kan godt lide når undervisning er praktisk og nem og se sig selv bruge i virkeligheden. Jeg føler mig meget bedre klædt på ifht. mit fremtidige salgsarbejde. Og hvordan jeg kan sætte mit salgsarbejde i system, så der er overblik over kunder, aftaler og processer.
Maiken Jensen
Fantastisk uddannelse med et professionelt setup. Læringsfyldt uddannelse som man kan tage med i den virkelige verden.
Andreas Vestergaard
Meget brugervenligt forløb. Fik genopfrisket en række relevante ting og også lært meget nyt som jeg med succes har integreret i mit arbejde med både B2B salg og indkøb.
Mads Sørensen
God og meget motiverende undervisning. Et stort plus med læring på video som fungerede rigtig fint fra både min tablet, telefon og PC.
Nikolaj Christensen
Jeg er meget tilfreds med uddannelsen. Det hele forløb på god pædagogisk vis og fedt at man kunne klikke tilbage og få genopfrisket tidligere module
Patrick Dimingu