Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Blog

Kan du godt lide at holde dig opdateret på seneste nyt? Følg med her på siden, hvor vi løbende vil holde dig opdateret omkring kommende uddannelser, ting du ikke vidste om vores eksisterende uddannelser, guldkorn fra vores fageksperter, nye tiltag på uddannelsesområdet og meget, meget mere.

Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse
29. marts 2023

Varsling af prisstigninger

Nordic Online Academy foretager pr. 1. juni 2023 prisstigninger for virksomhedens uddannelser som Sexolog, Indretningskonsulent, Fotograf, Makeup artist og Kostvejleder. 

Læs mere
Mand, der sidder i sin sofa og ser undervisningen, fra en online uddannelse, på sin smartphone
19. januar 2023

3 fordele ved online uddannelse

Fjernundervisning, e-learning, e-læring, online uddannelse, digital læring… Kært barn har mange navne. Uanset hvilket af de nævnte udtryk du foretrækker, så er det et faktum at uddannelse bag skærmen netop nu vinder indpas verden over.

Læs mere
Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse
6. oktober 2022

Velkommen til verden – i dag går vi live!

Lige nu går en drøm i opfyldelse.. .. en drøm om at være med til at forandre den måde, de fleste af os typisk tænker uddannelse på. I dag handler det for rigtig mange om prioritering i en travl hverdag og jo mere fleksibilitet jo bedre. Og ved du hvad? Det betyder ikke, at du ikke kan prioritere dig selv og din lyst til at udvikle dig og prøve kræfter med nye ting. Det handler ikke om, at du ikke kan finde ud af at prioritere – nej, det handler om, at de tilbud, der er, i højere grad skal tilpasses den måde din og andres hverdag er skruet sammen på i dag.

Læs mere

Er der noget, du er i tvivl om?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Se oftest stillede spørgsmål