Blog

Kan du godt lide at holde dig opdateret på seneste nyt? Følg med her på siden, hvor vi løbende vil holde dig opdateret omkring kommende uddannelser, ting du ikke vidste om vores eksisterende uddannelser, guldkorn fra vores fageksperter, nye tiltag på uddannelsesområdet og meget, meget mere.

Mand, der står med sin smartphone og er ved at se undervisningen fra en online uddannelse
29. september 2023

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Hos Nordic Online Academy henvender vores uddannelser sig til privatpersoner. I nogle tilfælde er det muligt for vores studerende at få uddannelsen helt eller delvist betalt af deres arbejdsgiver.

Læs mere
Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse
12. september 2023

Nyhed: Nye uddannelser på vej!

Hos Nordic Online Academy er vi glade for endelig at kunne løfte sløret for tre spritnye online uddannelser, der vil udvide vores udbud af uddannelser og give dig endnu flere muligheder for personlig og faglig udvikling.

Læs mere
Pensler til at lægge makeup med
1. september 2023

Hvordan får du succes som makeup artist?

At slå igennem som nyudklækket makeup artist kræver ikke kun tekniske kompetencer og præcision, men også en kombination af kreativitet, netværk og professionalisme. Og netop det er omdrejningspunktet på vores afsluttende modul på vores makeup artist uddannelse - nemlig hvordan du kommer godt fra start.

Læs mere
Styling af en hylde i boligen
31. maj 2023

Indretningskonsulent eller boligstylist

Der findes flere forskellige veje at gå, hvis du drømmer om at uddanne dig til indretningskonsulent. Der findes bl.a. en række private uddannelsesinstitutioner, hvor Nordic Online Academy er en af dem.

Læs mere
Mand der sidder og programmerer på sin computer
16. maj 2023

Kan alle lære at programmere?

I princippet ja, så kan alle lære at programmere, så længe du har gåpåmod og er motiveret for at lære. Går du med en drøm om at lære at programmere, så skal du overveje om en uddannelse i grundlæggende programmering er det rette sted for dig at starte din karriere.

Læs mere
Kærlighed mellem to mennesker
8. maj 2023

Er menneskets seksualitet din store passion?

Så skal du helt sikkert overveje, om en sexolog uddannelse kunne være det rette valg for dig. Her får du større indblik i seksualitetens mange udtryk, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, samtidig med at du lærer at skabe mere rum til samtale om seksualitet i alle dens former.

Læs mere
Samtalesession mellem sexolog og klient
26. april 2023

Mental sundhed på kostvejledning uddannelse

Når vi taler om sundhed, er det vigtigt ikke kun at tale om den fysiske, men også den mentale sundhed. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at hver 3. unge kvinde lider af dårlig mental sundhed, og at 1 ud af 5 voksne danskere har mentale helbredsproblemer som angst, stress eller depression.

Læs mere
Kamera der tager et billede
15. marts 2023

Sådan lærer du at tage professionelle billeder

Underviser, Gustav Eriksen, på vores fotografuddannelse, har deltaget i et interview med uddannelsesmediet finduddannelse.dk, hvor han fortæller om fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy. 

Læs mere
Mand, der sidder i sin sofa og ser undervisningen, fra en online uddannelse, på sin smartphone
19. januar 2023

3 fordele ved online uddannelse

Fjernundervisning, e-learning, e-læring, online uddannelse, digital læring… Kært barn har mange navne. Uanset hvilket af de nævnte udtryk du foretrækker, så er det et faktum at uddannelse bag skærmen netop nu vinder indpas verden over.

Læs mere
Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse
6. oktober 2022

Velkommen til verden – i dag går vi live!

Lige nu går en drøm i opfyldelse.. .. en drøm om at være med til at forandre den måde, de fleste af os typisk tænker uddannelse på. I dag handler det for rigtig mange om prioritering i en travl hverdag og jo mere fleksibilitet jo bedre. Og ved du hvad? Det betyder ikke, at du ikke kan prioritere dig selv og din lyst til at udvikle dig og prøve kræfter med nye ting. Det handler ikke om, at du ikke kan finde ud af at prioritere – nej, det handler om, at de tilbud, der er, i højere grad skal tilpasses den måde din og andres hverdag er skruet sammen på i dag.

Læs mere

Er der noget, du er i tvivl om?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Se oftest stillede spørgsmål