Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Oftest stillede spørgsmål

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Generelle spørgsmål

Du kan læse alle uddannelserne online hos Nordic Online Academy. Vores uddannelsesunivers fungerer som en ondemand service, hvor du kan tage din uddannelse online. Du bestemmer selv tid, sted og tempo for din uddannelse. 

Der vil efter hvert modul være en online test, som du skal bestå for at gå videre til næste modul. Når alle modulerne er bestået, har du gennemført uddannelsen, hvorefter du vil modtage dit diplom for gennemførelsen. 

Hvis du under dit studie har spørgsmål til materialet, eller hvis du har brug for teknisk support, så kan du ringe på 70604948. Du er også velkommen til at kontakte os på chatten eller på kontakt@onlineuddannelse.dk, så hjælper vi dig videre.

Fra den dag du har købt uddannelsen, har du adgang til materialet 2 år frem. 

Uddannelserne er opbygget i moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner, læsestof, materiale til download og tests. Størstedelen af modulerne vil være videolektioner. 

Ja, det kan du sagtens tage en uddannelse mens du arbejder. Uddannelserne kan tages i lige det tempo, du ønsker. Det er dig selv, der bestemmer tid og sted, så skal du have det til at passe med et arbejde, så er det ikke noget problem. Du studerer blot, når det passer ind i din hverdag.

Nej, det er der ikke. Med en uddannelse fra Nordic Online Academy møder du ikke ind på faste hold. Alt materialet er on-demand. Derfor bestemmer du selv tid og sted for dit studie.

Uddannelserne bygger i høj grad på selvstudie. Du har derfor selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen. Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Du bestemmer selv tid og sted for dit studie.

Vi tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Du skal vælge den uddannelse som passer til den interesse du har. Hos Nordic Online Academy udbyder vi hele tiden uddannelser inden for nye fagområder. 

Ja, det gør du. Når du har færdiggjort din uddannelse, vil du helt automatisk få tilsendt dit diplom for gennemførelse af uddannelsen. Dette kan du bruge som bevis på dine nye kompetencer.

Ja, det kan du godt. Alle vores uddannelser er bygget op omkring, at du skal kunne arbejde selvstændigt med faget bagefter. Uddannelserne indeholder altså den grundlæggende faglige viden, som du har behov for, således du kan indtage arbejdsmarkedet inden for det gældende fagområde.

Ja, det kan du sagtens. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Dette sker helt automatisk i betalingsprocessen.  

Hvis du er interesseret i en af uddannelserne, så kan du inde på den enkelte uddannelsesside trykke ‘’Køb uddannelsen’’ i boksen ude til højre, så bliver du automatisk sendt videre til et betalingsflow og kan starte på din uddannelse allerede i dag.

Nej, du får ikke SU under dit online studie. Nordic Online Academy er en privat uddannelsesinstitution og kan derfor ikke give tilskud fra staten til dit studie.

Kostvejleder

Det kan du selv være med til at bestemme. Hos Nordic Online Academy har vi udviklet et fleksibelt ondemand univers, hvor du selv bestemmer tid, sted og tempo for din uddannelse. 

Med en kostvejlederuddannelse fra Nordic Online Academy får du en praksisnær uddannelse, som giver dig kompetencerne til at arbejde med faget efter din uddannelse. Start på din uddannelse allerede i dag. 

For at starte på uddannelsen kan du læse uddannelsesbeskrivelsen og købe adgang til uddannelsens materiale. 

Det koster 7.000 kr. at tage kostvejleder uddannelsen hos Nordic Online Academy. 

Der findes flere udbydere på markedet, så du skal selvfølgelig mærke efter, hvilken retning du ønsker at gå.

Hos Nordic Online Academy får du en praksisnær kostvejlederuddannelse som ruster dig bedst muligt til at stå kunne stå på egne ben med dine egne klienter efter endt uddannelse. Med uddannelsen får du den teoretiske baggrundsviden omkring bl.a. kroppens celler, energibalance, næringsstoffer, energisystemer og meget mere, som er nødvendig, for at du kan rådgive dine kommende klienter. Derudover deler Nanna Strøm, ekspert på uddannelsen, ud af sine egne erfaringer som selvstændig kostvejleder. 

Udover den teoretiske grundviden samt Nannas praktiske erfaringer, så er uddannelsen også bygget op omkring emnet mental sundhed. Hos Nordic Online Academy er vi af den overbevisning af hverken den fysiske sundhed eller den mentale sundhed kan stå alene - de to er dybt afhængige af hinanden. 

Læs mere om kostvejlederuddannelsen her. 

Der er ingen officielle krav til, at du skal have en bestemt baggrund for at kunne tage kostvejleder uddannelsen. Hvis du har viljen, ambitionerne og lysten til at hjælpe andre mod et sundere liv, så er kostvejleder uddannelsen det rette valg for dig uanset baggrund. 

Indretningskonsulent

Der findes ingen officielle krav til dig inden du starter på din indretningskonsulent uddannelse. En passion for indretning og lysten til at lære kommer du rigtig langt med. 

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en praksisnær online uddannelse som indretningskonsulent. Uddannelsen lærer dig, hvordan du ikke bare bliver en rådgiver inden for indretning, men hvordan du bliver en god rådgiver. Du lærer alt om processerne fra start til slut. Uddannelsen har altid kunden i fokus, så du ikke bare lærer om farver, men at du lærer, hvordan du rådgiver kunden om farver. 

Hvis du er kreativt tænkende og elsker at udforske den visuelle verden, så er uddannelsen som indretningskonsulent lige dig. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en online uddannelse som indretningskonsulent.

Du kan selv være med til at bestemme, hvor lang tid uddannelsen til indretningskonsulent skal tage. Hos Nordic Online Academy har vi udviklet et fleksibelt ondemand univers, hvor du selv bestemmer tid, sted og tempo for din uddannelse. 

Der findes en lang række kreative uddannelser. Du kan tage uddannelsen til indretningskonsulent hos Nordic Online Academy. Uddannelsen er 100% online og du bestemmer derfor selv tid, sted og tempo for dit studie. Uddannelsen er for dig, der gerne vil udfolde dig kreativt og samtidig elsker at have med mennesker at gøre. 

B2B salg

Der er flere måder du kan blive sælger på. Hos Nordic Online Academy kan du tage en online salgsuddannelse med fokus på B2B salg. På uddannelsen får du et unikt indblik i og opnår kompetencer indenfor hele B2B salgsprocessen. Startende med den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, til hvordan du lukker dine ordre og den efterfølgende proces omkring løbende håndtering og udvikling af din kundeportefølje.

Du kan selv være med til at bestemme, hvor lang tid salgsuddannelsen skal tage. Hos Nordic Online Academy har vi udviklet et fleksibelt ondemand univers, hvor du selv bestemmer tid, sted og tempo for din uddannelse. 

Der er formentlig ikke kun et facit på, hvordan du bliver en bedre sælger. På B2B salgsuddannelsen hos Nordic Online Academy får du redskaber, som med sikkerhed, vil styrke dig i dit salgsarbejde. 

På uddannelsen får du et unikt indblik i og opnår kompetencer indenfor hele B2B salgsprocessen. Startende med den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, til hvordan du lukker dine ordre og den efterfølgende proces omkring løbende håndtering og udvikling af din kundeportefølje.

Fotograf

Med en fotograf uddannelse fra Nordic Online Academy får du en praksisnær uddannelse, som giver dig viden om fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen.  

Med fotograf uddannelsen fra Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvor du vil og i det tempo, der passer dig. Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Ja, du kan sagtens arbejde som fuldtids professionel fotograf. 

Med fotograf uddannelsen fra Nordic Online Academy vil du blive introduceret for fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen. 

Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Makeup artist

Med makeup artist uddannelsen fra Nordic Online Academy opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. 
Uddannelsen er en god kombination af teori og praksisnær læring. Indledningsvis på uddannelsen er der et stort fokus på at sikre, at du kommer god fra start, samt at du opnår en stærk grundlæggende viden om ansigtet, huden og produktkendskab. 

Senere i uddannelsen er der et stort fokus på konkrete teknikker, anledninger og temaer - som sikrer at du opnår en bred erfaring indenfor makeuppen, hvilket vil åbne op for spændende arbejdsopgaver indenfor feks. tv, film, teater eller modebranchen. 

Læs mere om uddannelsen til makeup artist her.

Uddannelsen til makeup artist hos Nordic Online Academy koster 15.000 kr. 

Sexolog

På sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy kommer du bredt omkring og får viden og kompetencer inden for bl.a. seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, parforhold, krænkelser og overgrev. Du får også helt grundlæggende viden om det at have en sexologisk praksis, altså hvordan rådgiver du dine kommende klienter med udgangspunkt i deres situation. 

Med sexolog uddannelsen får du alt den grundviden og de kompetencer, der gør, at du vil være rustet til at kunne stå på egne ben og rådgive dine kommende klienter ud fra deres situation og ønsker til forløbet. 

Læs mere om sexolog uddannelsen her. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Frygt ej – vi sidder altid klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Du kan ringe på 70604948 eller skrive til os på mail eller chat herunder. 

Mail og chat besvares alle hverdage mellem 09.00-15.00. 

Send mail

Få svar på dit spørgsmål

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Se oftest stillede spørgsmål