Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Handelsbetingelser 

 

Betingelser hos Nordic Online Academy ApS

Priser

Hos Nordic Online Academy ApS er alle priserne i danske kroner. Priserne ved køb af vores uddannelser er ikke pålagt moms ifølge gældende momslovning, da vores uddannelser henvender sig til private. 

Ved nogle uddannelser kan der for den studerende være mulighed for at foretage et tilkøb i forbindelse med sin uddannelse. I disse tilfælde henviser vi til eksterne leverandører samt deres handelsbetingelser, hvorfor der kan være pålagt moms ifølge gældende lovgivning. Dette kan feks. være i forbindelse med indkøb af en fysisk Makeup-taske eller lignende. 

Betaling

Nordic Online Academy modtager betaling via betalingskort som Visa og Mastercard. Derudover kan Nordic Online Academy modtage betaling via ViaBill og Klarna. Betalingen vil blive trukket på din konto, når købet udføres. Det er muligt at dele betalingen op i rater. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på uddannelser købt via vores website. Når disse 14 dage er overskredet, er det ikke længere muligt at få refunderet dine penge. 

Undtagelser til fortrydelsesret: 

Ved opstart af 1. modul på uddannelsesforløbet, er fortrydelsesretten ikke længere gældende. Dette er uanset købstidspunkt.

Finansiering: Ved køb gennem ViaBill og Klarna, accepterer du, at der ikke er nogen fortrydelsesret

Afmelding skal ske til kontakt@onlineuddannelse.dk

Adgang og tidsperiode 

Du har adgang til uddannelsens materialer i 2 år fra købsdato. 

Dit login er personligt og må ikke deles med andre. 

Ændring af indhold: 

Nordic Online Academy Aps. forbeholder sig retten til løbende at lave ændringer i indholdet på uddannelsen. 

Uddannelsens opbygning 

Uddannelsen bygger på selvstudie og består af henholdsvis videomateriale, læsestof samt opgaver der skal gennemføres på tilfredsstillende vis for at komme videre i forløbet. Selve indlæringen af indholdet er dit ansvar.  

Det er dog muligt få hjælp til de spørgsmål der måtte opstå undervejs.

Spørgsmål til uddannelsen eller teknisk support sendes til kontakt@onlineuddannelse.dk

Du modtager et diplom når du har gennemført hele uddannelsen. 

Rettigheder, ophavsret og ejerskab

Alt indhold på onlineuddannelse.dk, herunder tekster, kildekoder, software, lyd, grafik, billeder, logoer, varemærker, videoer, sideopsætning, design, spørgsmål og svar på Nordic Online Academys forum mv., er beskyttet af lovgivningen og tilhører ubetinget Nordic Online Academy.

Som studerende må du ikke kopiere eller optage indhold, der er forbeholdt de studerende. Overtrædelser vil blive retsforfulgt.

Samtykke til markedsføring pr. e-mail

Studerende giver endvidere samtykke til, at Nordic Online Academy må fremsende e-mails, herunder om markedsføring af egne eller tredjemands produkter eller ydelser. 

Ansvarsfraskrivelse

De studerendes brug af Nordic Online Academys uddannelser er på eget ansvar. Nordic Online Academy er derfor ikke erstatningsansvarlig for tillærte kompetencer til den enkelte og/eller hans/hendes jobsituation efter endt studie.

Brug af websitet sker på eget ansvar. Nordic Online Academy er ikke erstatningsansvarlig for brug af websitet eller indholdet, herunder for tab af indtægter, driftstab eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.

Uddannelserne tilgås fra en browser. Medlemmet skal selv sørge for adgang til en browser, som gør ham/hende i stand til at logge ind på websitet med det udleverede brugernavn og adgangskode og dér få fremvist indholdet. Nordic Online Academy er ikke ansvarlig for tekniske forhold, der på modtagersiden forhindrer medlemmet i at kunne tilgå indholdet. 

Parternes forpligtelser i henhold til aftalen udskydes ved force majeure, hvorved forstås forhold, der ligger uden for parternes kontrol og som parterne ikke ved aftalens indgåelse burde have taget i betragtning.

Ved væsentlig misligholdelse kan hver part opsige aftalen med 14 dages skriftligt varsel. Manglende betaling betragtes altid som væsentlig misligholdelse.

Reklamationer skal ske skriftligt med konkret angivelse af, hvilke fejl eller mangler, der gøres indsigelse over for.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores website, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores cookie- og privatlivspolitik for Nordic Online Academy ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.