Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifuld uddannelse online, der gør en positiv forskel overfor dig før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Oftest stillede spørgsmål 

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Her er alt du skal vide om vores online uddannelser. 

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Vores uddannelsesunivers fungerer som en on demand service, hvor du kan tage din uddannelse online. Du bestemmer selv tid, sted og tempo for din uddannelse.

Se uddannelserne her. 

Vi tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Du skal vælge den uddannelse, som passer til den interesse, du har. Hos Nordic Online Academy udbyder vi hele tiden nye uddannelser inden for nye fagområder. 

Se uddannelserne her. 

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig en af vores uddannelser, så kan du tilmelde dig inde på den respektive uddannelsesside.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores studievejledning til en snak om dine muligheder for tilmelding. Du kan kontakte os alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 9.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.  

Alle uddannelser foregår 100% online, da de er udviklet som on demand forløb. Vores uddannelser bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Du får et super fleksibelt forløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker, så det harmonerer med dit arbejds- og familieliv. 

Uddannelserne er opbygget i online moduler med hver sit tema. Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, litteratur, materiale til download og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelserne. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Se disse test som din mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. 


Har du spørgsmål til forløbet for én af vores uddannelser, så kontakt endelig vores studievejledning. Du kan kontakte os alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 9.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

Hos Nordic Online Academy forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel for dig. Uanset spørgsmål, så står vi til rådighed for sparring i vores studievejledning før, under og efter din uddannelse - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål.

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre. 

På vores uddannelser har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Det giver dig fuld fleksibilitet og indflydelse på varigheden af dit kommende uddannelsesforløb. Du studerer blot, når det passer ind i din hverdag ved siden af arbejds- og familieliv. Vi oplever stor variation i varigheden afhængigt af uddannelse samt individuelle forhold til at fordybe sig i teori og praktiske opgaver. Under overskriften “Praktisk information”  på uddannelsessiderne har vi samlet information om den estimerede varighed for de enkelte uddannelsesforløb.

Kontakt vores studievejledning for individuel sparring omkring dit uddannelsesforløb. Du kan kontakte os alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 9.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten. 

Fra den dag du køber uddannelsen, har du som udgangspunkt adgang til materialet to år frem. Du er altid velkommen til at tage en snak med os omkring dine muligheder. 

Kontakt vores studievejledning, hvis du har nogle individuelle ønsker. Du kan kontakte os alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 9.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.  

Nej, det er der ikke. Med en uddannelse hos Nordic Online Academy møder du ikke ind på faste hold. Alt materialet er on demand, som du kan tilgå, når det passer ind i din hverdag. Du bestemmer selv tid, sted og tempo for dit uddannelsesforløb.

Hos Nordic Online Academy opfordrer vi i høj grad de studerende til løbende at prøve ny teori af i praksis for at teste nye kompetencer undervejs i uddannelsesforløbet. 

Kontakt vores studievejledning for at høre mere om vores anbefaling til at arbejde med indholdet undervejs. Du kan kontakte os alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 9.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller hop ind på chatten, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.  

Ja, du sagtens tage en uddannelse, mens du arbejder. Størstedelen af de studerende hos Nordic Online Academy tager uddannelsen ved siden af deres job.

Hos Nordic Online Academy har du nemlig mulighed for at tage din uddannelse online, når du vil, hvorfra du vil - og i det tempo, du ønsker. Det giver dig fuld fleksibilitet og indflydelse på varigheden af dit uddannelsesforløb. Du studerer blot, når det passer ind i din hverdag ved siden af arbejds- og familieliv.

Ja, det kan du sagtens. Det vigtigste parameter er din motivation for uddannelsen. Det kan være, du ønsker en fastansættelse inden for fagområdet, ønsker at gå selvstændig eller måske ønsker at videreudvikle dig inden for området. Mulighederne er mange. 

Vores uddannelser indeholder altså den grundlæggende faglige viden, som du skal bruge for at indtage arbejdsmarkedet inden for det område, du brænder for. 

Der vil efter hvert modul på uddannelsen være en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svar er angivet på forhånd. Du skal bestå hver test for at gå videre til næste modul. Disse test er udarbejdet med henblik på at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. Se det derfor som et værktøj til at sikre din læring. Når alle modulerne er bestået, har du gennemført uddannelsen, hvorefter du vil modtage dit diplom for gennemførelsen. 

Ja, det gør du. Når du har færdiggjort din uddannelse, vil du helt automatisk få tilsendt dit diplom for gennemførelse af uddannelsen. Dette kan du bruge som bevis på dine nye kompetencer. Hos Nordic Online Academy opfordrer vi de studerende til at vælge en uddannelse for egen læring og fleksibiliteten i vores uddannelser. 

Nej, du får ikke SU under dit online studie. Nordic Online Academy er en privat uddannelsesinstitution og kan derfor ikke give tilskud fra staten til dit studie.

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå, at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Sidder du med et spørgsmål, som du endnu ikke har fundet svar på? Uanset hvad, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på mail, telefon eller chatten her på siden.

Nordic Online Academy
Gugvej 138,
9210 Aalborg 

Tlf. 70604948
kontakt@onlineuddannelse.dk

CVR: 43315897

Mail og chat henvendelser besvares alle hverdage mellem 09.00 - 15.00.

Kvinde, der sidder i sin sofa, mens hun ser undervisningen fra en online uddannelse

Artikler

Vil du have inspiration og ny viden? Bliv klogere på vores uddannelser, nye tiltag på uddannelsesområdet, få guldkorn fra vores fageksperter og meget, meget mere i vores univers af viden.

Se artikler