Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Virksomhedsbeskrivelse

Vi er Nordic Online Academy. Vi tilbyder online uddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Vores online studier er opbygget i samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Uddannelserne giver dig praksisnær læring og kompetencer som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Det smarte ved vores online uddannelser er, at du ikke behøver at reservere bestemte dage og tidspunkter i din kalender. Det ved vi nemlig godt, at det kan være svært at få til at gå op i en travl hverdag. 

Med vores uddannelser kan du selv bestemme tid og sted. Det skaber fuld fleksibilitet i hverdagen, at du kan læse online uddannelsen, lige når det passer dig. Det eneste du behøver er et behageligt sted at sidde og en computer, telefon eller tablet med adgang til nettet.

Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Sidder du med et spørgsmål, som du endnu ikke har fundet svar på? Uanset hvad, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på mail, telefon eller chatten her på siden.

Nordic Online Academy
Gugvej 138,
9210 Aalborg 

Tlf. 70604948
kontakt@onlineuddannelse.dk

CVR: 43315897

Mail og chat henvendelser besvares alle hverdage mellem 09.00 - 15.00.

Skriv en mail

Kvinde, der sidder i sin sofa, mens hun ser undervisningen fra en online uddannelse

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Gå til FAQ