Virksomhedsbeskrivelse

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelse online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifuld uddannelse online, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Sidder du med et spørgsmål, som du endnu ikke har fundet svar på? Uanset hvad, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på mail, telefon eller chatten her på siden.

Nordic Online Academy
Gugvej 138,
9210 Aalborg 

Tlf. 70604948
kontakt@onlineuddannelse.dk

CVR: 43315897

Mail og chat henvendelser besvares alle hverdage mellem 09.00 - 15.00.

Stil dit spørgsmål på mail

Kvinde, der sidder i sin sofa, mens hun ser undervisningen fra en online uddannelse

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så kan du i vores FAQ se de oftest stillede spørgsmål og svar. Måske får du også svar på noget, som du slet ikke vidste, at du havde spørgsmål til.

Gå til FAQ