Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online uddannelser indenfor flere forskellige fagområder. Med vores uddannelser opnår du fuld fleksibilitet under dit studie, da uddannelserne er 100% online. Det betyder, at du kan studere, hvor du vil, når du vil - i dit helt eget tempo. Som en del af vores uddannelsesforløb, har vi et stort fokus på at tilbyde de studerende værdiskabende sparring både før, under og efter uddannelsen. 

I foråret/sommeren 2024 igangsætter vi et pilotprojekt med fokus på at skabe øget opmærksomhed omkring den værdiskabende sparring, som en del af vores uddannelsesforløb, men også for at sikre kvaliteten og klarlægge forbedringspunkter for netop denne sparring.

I den forbindelse søger vi 8 personer, der kan medvirke i vores spændende pilotprojekt, med fokus på drøftelse af det nuværende setup for sparring, for at klarlægge forbedringspunkter.

Hvad søger vi? 

Vi søger 8 personer, der først og fremmest har interesse i en af vores uddannelser, og som kan påbegynde studiet hos Nordic Online Academy med opstart senest den 1. maj 2024.

Hvad indebærer det for dig? 

Deltagelse i en online fokusgruppe (1 time) med 3 andre studerende, der faciliteres af Nordic Online Academy. 

Deltagelse i to telefoninterviews med Nordic Online Academy á ca. 30 minutter.

Hvad kan vi tilbyde? 

En tæt og unik dialog med os under studiet, som både giver os værdifuld feedback, men som også giver dig som studerende værdifuld og tæt sparring før, under og efter dit studie. Samtidig tilbyder vi en rabat på hele 20% på uddannelsen, til de 8 udvalgte personer. 

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores spændende pilotprojekt, så skriv en mail til kontakt@onlineuddannelse.dk med emnefeltet ''Pilotprojekt''. Ved spørgsmål, er du samtidig velkommen til at kontakte os gennem chatten på vores hjemmeside eller ved at ringe på telefon 70604948.

Vi udvælger løbende deltagere til pilotprojektet.

Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde deltagelse i projektet til alle interesserede ansøgere. Udvælgelsen tager afsæt i indledende dialog, bevæggrund for deltagelse samt antal af udvalgte personer, både totalt og for de enkelte uddannelser. 

Vi ser frem til at høre fra dig :-)

Baggrundsgrafik
Jeg kan klart anbefale at tage en uddannelse ved NOA som Sexolog. Relevant teori, men højt fagligt indhold - formidlet på en let forståelig måde. Det er nemt at tilgå pensum/modulerne, når du har tid, hvilket gør at jeg kunne have et fuldtidsarbejde ved siden af. Der var altid hurtig feedback på evt. spørgsmål og refleksioner, så selvom det er et selvstudie, har du altid hjælp lige ved hånden. Selv efter endt uddannelse, får jeg råd og sparring mens jeg er ved at starte min Sexolog praksis op.
Sarah, Horsens - Marts 2024
Bred viden om seksuelle, sexologiske emner. man får svar på alt man skulle have af spørgsmål gennem uddannelsen, læren Kim er rigtig dygtig til at forklarer og gøre os klogere og klogere.
Cecilie, Helsinge. Februar 2024
Da jeg besluttede mig for at tage sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy, var det ikke uden grundige overvejelser. Min største overvejelse var om en online uddannelse kunne give mig nok og det samme som en uddannelsen hvor man møder op personligt. Uddannelsen hos NOA levede fuldt ud op til mine forventninger. Materialet er informativt, seriøst og vigtigst af alt, professionelt. Jeg er vild med konceptet at studere når det passer mig. Jeg har fået en bred grundviden om et kæmpe område, som jeg glæder mig til at bygge videre på.
Mette, Årslev. Februar 2024
Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer - Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻
Jane, Skælskør. Februar 2024
Det har været en dejlig rejse igennem sexologiens verden. N.O.A har været en nem tilføjelse til en ellers travl hverdag. Jeg har elsket friheden i den online del af uddannelsen, og at man selv har kunne sætte tempoet.
Nete, Aalborg. Februar 2024
Jeg syntes uddannelsen har passet rigtig godt til mig. Sexologi er en kæmpe område, så det er forståeligt at man ikke kan få alt med på sådan en grunduddannelse. Jeg syntes dog at i har fået en masse god viden og vinkler med, men for at den sidste stjerne kunne falde jeres vej, kunne der med fordel henvises til endnu flere steder hvor i vil legitimere den viden der kan findes (samt hvor jeg kan kigge hen, nu jeg er færdig) Men 1000 tak for at tilbyde mig denne viden, på denne platform, det er meget genialt!
Louise, København. Januar 2024
Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.
Elisabeth, Tune. December 2023
Der har været mange spændende og interessante emner, gode videoer samt læsestof.
Holger, Hals. November 2023
Det er en god og gennemarbejdet formidling.
Sussi, København. November 2023
Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer af Kim, der er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen, der gør, at jeg er rustet til at kunne stå på egne ben. Har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform. Uddannelsen har fokus på sexologi, metoder til terapeutiske tilgange til det hele menneske med seksuelle problematikker. bl.a. sexologi, seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, om det at have en sexologisk praksis osv. Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy.
Tanja, Helsingør - August 2023
Jeg har fået så meget fantastisk viden om alt muligt, og jeg synes generelt, at uddannelsen har været rigtig god.
Signe, Vallensbæk - August 2023
Jeg har færdiggjort sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy, som har været en rigtig god oplevelse. Det fungerer virkelig godt, at jeg har kunne logge ind når jeg havde tid og lyst og at der både er videomateriale samt god og velgennemarbejdet læsemateriale. Derudover har alt ligefra kommunikation med medarbejder hos NOA, hjemmeside, login, materiale m.m. været meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Lena H, Vildbjerg - Maj 2023
Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved - Marts 2023