Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Privatlivs- og cookiepolitik

 

Politikker ved brug af onlineuddannelse.dk

Når du besøger Nordic Online Academys website, onlineuddannelse.dk, accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik.

Introduktion

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at styrke vores markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Når du første gang besøger Nordic Online Academys website, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager også cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på websitet. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og som registrerer dig som unik bruger, husker indstillinger, udfører statistik med mere. Cookies gør det nemmere for dig at bruge internettet, fordi de sker de sider, du har besøgt før, herunder dine præferencer. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi bruger primært cookies til webanalyse med henblik på at analysere og optimere din anvendelse af websitet. De fleste cookies er såkaldte “session cookies”, der betyder, at de automatisk bliver slettet, når du slukker for din computer, tablet eller telefon (herefter computer).

Cookies opbevares på din computer i en vis periode, typisk nogle måneder. Hver gang du genbesøger et website, forlænges perioden. Når de pågældende cookies udløber, slettes de uden at du behøver at foretage dig noget. Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Udover Nordic Online Academys egne cookies, kan websitet indeholde cookies fra 3. part såsom Google, Facebook og Linkedin. 

Personoplysninger
Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på websitet som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse eller køb via vores website.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, adresse og e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du foretager et køb på vores hjemmeside eller skriver dig op til nyhedsbrev.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine køb, kommunikation samt for at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@onlineuddannelse.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.