Værdiskabende sparring 

Hos Nordic Online Academy har vi et stort fokus på, at vores studievejledning er tilgængelige for dig både før, under og efter dit kommende studieforløb. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

På vores hjemmeside har vi gjort os umage, i forsøget på at beskrive alt relevant information omkring vores konkrete uddannelser. Samtidig giver vi nye studerende mulighed for, at tilmelde sig vores uddannelser direkte på hjemmesiden. 

Til trods for dette, så ser vi en stor værdi for begge parter i, at kommende studerende kontakter vores studievejledning inden tilmelding. 

Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte os, da det er vores opfattelse at denne indledende dialog både medfører en styrket afklaring- og beslutningsproces, samt en relevant forventningsafstemning for begge parter, inden din mulige start på uddannelsen.

Eksempler på spørgsmål og drøftelser før tilmelding til uddannelse: 
- Estimeret studietid for den konkrete studerende 
- Ønsket output af uddannelsen  (målsætninger & plan efter uddannelsen)
- Tilmeldingsproces & delbetaling 
- Jobmuligheder & fremtidsplaner 
Lige meget hvad dit spørgsmål går på, så er vi klar til at hjælpe - hos os er der ingen dumme spørgsmål. 

Vi ser frem til at høre fra dig :-) 
Baggrundsgrafik

Nuværende studerendes feedback

Kostvejlederuddannelsen: En uddannelse uden problemer. Jeg havde gået længe om den varme grød om jeg skulle have kostvejleder uddannelsen og pludselig bød muligheden sig. Jeg valgte Nordic online Academy fordi det hele er online, så jeg havde ikke skulle stresse og kunne tage det frem når jeg havde tid. Udover det anbefalede de at man bruger en computer eller tablet men jeg har faktisk bare brugt min telefon - nemt og ligetil. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.
Sif, Aars
Makeup artist uddannelsen: Det er meget godt læring, og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.
Julia, Haslev
Kostvejlederuddannelsen: Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!
Sara, Randers
Sexologuddannelsen: Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved
Fotografuddannelsen: Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul - Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.
Nikolaj C, Gandrup.