Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Værdiskabende sparring 

Hos Nordic Online Academy har vi et stort fokus på, at vores studievejledning er tilgængelige for dig før, under og efter dit uddannelsesforløb. 

På vores uddannelsessider har vi gjort os umage for at få alt relevant information med om uddannelserne. Du kan også tilmelde dig direkte på uddannelsessiderne. 

Alligevel vil vi rigtig gerne snakke med dig, inden du tilmelder dig en af vores uddannelser. Vi tror på, at en indledende dialog medfører en styrket afklarings- og beslutningsproces samt en relevant forventningsafstemning. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at kontakte os. 

Eksempler på spørgsmål og drøftelser før tilmelding til uddannelse:

- Estimeret studietid
- Ønsket output af uddannelse (målsætninger & plan)
- Tilmeldingsproces & delbetaling
- Jobmuligheder & fremtidsplaner

Lige meget, hvad dit spørgsmål går på, sidder vi klar til at hjælpe. Hos os er der ingen dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00 på telefon 70 60 49 48, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Uanset om du har brug for råd til valg af uddannelse, vejledning om studieforløb eller noget helt tredje, er Kristoffer klar til at hjælpe dig. 

📱+ 45 60 49 48
📧 kristoffer@onlineuddannelse.dk

KM 4
Kristoffer Mortensen
Studievejleder
Hjulpet +500 studerende
Baggrundsgrafik

Hvad siger andre? 

Sexologuddannelsen: Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer - Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻
Jane, Skælskør.
Fotografuddannelsen: Der er nogle rigtig gode forklaringer, hjælpeskemaer er rigtig gode og nemme og arbejde med efterfølgende. Jeg vil helt klart anbefale til andre. Jeg ved hvad jeg skal arbejde videre med, og har de bedste redskaber fra denne uddannelse. Tak
Sabine, Rønnede.
Indretningskonsulentuddannelsen: Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og jeg har udforsket de mange forskellige stilarter, metoder og medier inden for faget. Det hele har været med til at skærpe min indretningssans og dette er jeg godt tilfreds med. Ved siden af uddannelsen har jeg turde tage små opgaver ind, fra familie og venner og har så småt afprøvet diverse metoder 60,30,10 reglen m.m. og se det virke. Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse. Jeg er i forvejen uddannet porcelænsmaler, konditor og pædagog. Alle fag med kreative indslag- nogle mere end andre, men for første gang føler jeg at jeg har fundet den rette hylde og det erhverv der skal blive mit til pension.
Liv, København.
Kostvejlederuddannelsen: Gennemgangen af de forskellige moduler er letforståelige og interessante.
Sarah, Tórshavn.
Sexologuddannelsen: Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.
Elisabeth, Tune.