Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

Avanceret programmering

Dyk ned i verdenen af avanceret programmering med vores specialiserede overbygningsforløb. Forløbet er designet til at guide dig fra at have grundlæggende programmeringsfærdigheder til at blive en selvsikker og dygtig udvikler, som kan opnå professionelt arbejde indenfor faget og tackle komplekse projekter med tillid og ekspertise.

Faciliteres af
Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Moduler

7

Afsnit

25

Bedømmelse
5/5
Programmering (1)

Inkluderet i pakken

16 ugers online forløb
Projektorienteret tilgang
Individuel sparring og feedback
Individuelle ugentlige online videomøder
Kun 4 pladser på forløbet pr. måned
Pris DKK 12.000,-
Rabatpris DKK 6.000,-
Kontakt os for tilmelding

Online forløb i avanceret programmering

I forbindelse med lanceringen af vores forløb i avanceret programmering tilbyder vi en unik rabat på 50%. Rabatten er gyldig ved tilmelding til forløbet inden 1. juli 2024. Vær opmærksom på, at der kun er 4 pladser på forløbet pr. måned, så vent ikke for længe med at kontakte os for tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads.  

Dyk ned i verdenen af avanceret programmering med vores specialiserede overbygningsforløb. Forløbet er designet til at guide dig fra at have grundlæggende programmeringsfærdigheder til at blive en selvsikker og dygtig udvikler, som kan opnå professionelt arbejde indenfor faget og tackle komplekse projekter med tillid og ekspertise.

Med forløbet vil du opnå de fornødne kompetencer til, at du selvstændigt kan udvikle professionelt. Du undgår dermed “tutorial hell”, som er et udtryk for, at man ser video efter video, uden at komme videre, og uden at kunne programmere på egen hånd. 

Hvem henvender forløbet sig til? 

Dette forløb henvender sig til dig, der allerede har grundlæggende erfaring med programmering, f.eks. gennem vores uddannelse i grundlæggende programmering, og som nu ønsker at tage det næste skridt mod at mestre avancerede koncepter og teknologier, for at kunne arbejde professionelt med programmering.

Lær at programmere med avanceret programmering 

Mange personer i målgruppen vil opleve, at de efter at have opnået grundlæggende færdigheder indenfor programmering, at det kan være udfordrende at tage det næste step i deres udviklingsrejse.

Det store læringsmål for forløbet er derfor, at tage de studerende fra at kunne følge guides og videoer på nettet, til at kunne færdiggøre større projekter selvstændigt. 

Netop i denne udviklingsfase kan være utrolig tidskrævende og frustrerende for nye personer indenfor programmering, samtidig med at der i fasen typisk opstår uforudsete vanskeligheder.

Med forløbet i Avanceret Programmering hos Nordic Online Academy, vil du opnå de rammer, samt den læring og sparring som gør, at du i fremtiden kan mestre udviklingsopgaver selvstændigt på et langt højere niveau. Herunder sikre dig, at du kan fremvise din egen portefølje af egenudviklede projektet, som vil være dit fundament for at kunne arbejde professionelt med programmering efter forløbet.

Hvilket programmeringssprog bygger forløbet på? 

Forløbet kombinerer praktiske øvelser, individuel sparring og online videomøder. Det strækker sig som udgangspunkt over 16 uger og tilpasses den enkelte studerende med fokus på deres nuværende erfaring, fremtidige målsætninger og ønskede specialisering. 

Under forløbet er der inkluderet egenudviklede læringsmaterialer samt indhold fra gratis ressourcer fra tredjepart. Kommunikationen under forløbet foregår på dansk. Dog skal den studerende være indstillet på, at der som en del af læringen er inkluderet engelsksprogede læringsmaterialer. 

Hvordan er forløbet bygget op? 

Forløbet i avanceret programmering er i høj grad et individuelt online forløb, med udgangspunkt i den enkelte studerende. Forløbet tilpasses specifikt til dig med afsæt i modul 1. 

Moduloversigten herunder er derfor ikke et udtryk for, hvordan forløbet altid vil se ud, men et eksempel på, hvordan det kan se ud. 

Uanset hvordan dit forløb i avanceret programmering skræddersyes, så vil forløbet altid indeholde:

 

  • En projektorienteret tilgang
  • Individuel sparring og online hjælp (beskeder/mail)
  • Ugentligt online videomøde
  • Planlægning af målsætninger og deadlines
  • Egenudviklede og eksterne læringsmaterialer
  • Mulighed for at tilpasse det forudbestemte forløb

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion og afklaring
Afsnit 2 Opstartssamtale
Afsnit 3 Udvikling af individuel læringsplan
Afsnit 1 Udvikling af et succesfuldt programmør-mindset
Afsnit 2 Introduktion til Git og GitHub
Afsnit 3 Øvelser i brug af Git
Afsnit 4 Overblik over avancerede programmeringskoncepter
Afsnit 1 Dyk ned i TypeScript og type-sikrede sprog
Afsnit 2 Lær OOP (objektorienteret programmering) gennem praktiske øvelser
Afsnit 1 Udvidet øvelse i debugging og fejlfinding
Afsnit 2 Introduktion til unit-testing og læsning af teknisk dokumentation
Afsnit 1 Klon og fortsæt arbejdet på et eksisterende projekt for at forbedre dine færdigheder
Afsnit 1 Udvikling af et NodeJS Express API projekt
Afsnit 1 Udvikling af eget projekt med løbende støtte og feedback
Afsnit 2 Valget er dit, fra økonomi-apps til avancerede webshops og AI-baserede applikationer

Tag en snak med os om forløbet

Vil du gerne høre mere om vores forløb i avanceret programmering, har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring forløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg vil gerne kontaktes

Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Jacob Toftgaard Rasmussen er uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelserne i grundlæggende programmering og vores forløb i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

Jacob er født og opvokset i Danmark, men har tidligere i sit liv også boet i Tyskland og Kina. Som helt ung fik han sin første erfaring med programmering, da han begyndte at udvikle sine egne computerspil. Siden har han taget en bachelor i Software Enginering fra Aalborg Universitet og arbejder i dag som software ingeniør hos virksomheden Trifork.

Jacob arbejder i dag som succesfuld og professionel full stack udvikler. Herunder arbejder han både med backend (servere, API'er og databaser) samt frontend udvikling i form af hjemmesider og apps, hvor han bl.a. har udviklet software til byggebranchen og fintech.

Udover at have en solid erhvervserfaring og uddannelsesmæssig erfaring indenfor programmering, så har Jacob en stor passion for undervisning. Han fik interesse for undervisning som studerende på gymnasiet, hvor han begyndte at arbejde med lektiehjælp. Siden har han opnået kompetencer og erfaring med undervisning om programmering overfor en målgruppe, der dækker fra de yngste elever i folkeskolen til studerende på landets universiteter.

Jacob har med sin undervisningsform et stort fokus på at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at undervisningen kan benyttes i praksis både under og efter uddannelsen i grundlæggende programmering og forløbet i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

 

  • Software ingeniør, Trifork

Praktiske informationer 

Tilmelding til forløbet 

På forløbet i avanceret programmering er der kun 4 pladser pr. måned. For at komme i betragtning til én af pladserne ønsker vi en indledende dialog med dig med henblik på at få afklaret, om du kan tilbydes en plads på forløbet. 

Dette forløb henvender sig til dig, der allerede har grundlæggende erfaring med programmering, f.eks. gennem vores uddannelse i grundlæggende programmering, og som nu ønsker at tage det næste skridt mod at mestre avancerede koncepter og teknologier, for at kunne arbejde professionelt med programmering.

Eksempler på specialisering

Forløbet i avanceret programmering bliver tilpasset dig og dine behov. Du kan herunder se eksempler på hvilke specialiseringer forløbet eksempelvis kan tage udgangspunkt i.

Mobil appudvikling (Android og iOS)
Webudvikling (hjemmesider og webapps)
Backend udvikling, herunder API'er, databaser, servere, forretningslogik
Full stack udvikling (både frontend og backend)

Generelt om varighed af forløbet i avanceret programmering

Forløbet består som udgangspunkt af 7 overordnede moduler samt en varighed på 16 uger.
På forløbet har du selv mulighed for at påvirke din læringsrejse, samtidig med at der altid udarbejdes en individuel læringsplan med afsæt i modul 1.

Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 hvis du ønsker individuel sparring omkring anbefalet varighed og tilpasning af forløbet, med afsæt i din aktuelle situation

Spørgsmål og sparring under forløbet

På forløbet vil du opleve en kombination af praktiske øvelser, individuel sparring og online videomøder. Du vil under forløbet have mulighed for løbende og individuel kontakt med vores uddannelsesansvarlige både før, under og efter forløbet.

Mulighed for studiegruppe

Forløbet bygger i høj grad på selvstudie og individuel sparring. Den fleksible studieform tilpasses derfor efter din aktuelle situation.

Under dit kommende forløb, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende i en studiegruppe.

Du kan altid kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på forløbet i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt forløb.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til dig, der allerede har grundlæggende erfaring med programmering, f.eks. gennem vores uddannelse i grundlæggende programmering, og som nu ønsker at tage det næste skridt mod at mestre avancerede koncepter og teknologier, for at kunne arbejde professionelt med programmering.

Betaling og finansiering

Ved tilmelding er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af forløbet. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler forløbet over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

5 /5

1 anmeldelse

Da forløbet netop er blevet lanceret, er der ingen anmeldelser af uddannelsen endnu. Vi kobler disse på, så snart de første studerende har gennemført forløbet.
Nordic Online Academy

Læs mere om Nordic Online Academy 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning