Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Kostvejlederuddannelse for ledige

Drømmer du om at hjælpe andre til at opnå deres mål og blive en bedre udgave af sig selv? Og vil du gerne være en vigtig sparringspartner på deres rejse om at opnå respekt for sit eget spejlbillede? Så er kostvejlederuddannelsen lige noget for dig..

Faciliteres af
Nanna er uddannet kostvejleder og er ekspert på kostvejlederuddannelsen hos Nordic Online Academy

Nanna Strøm

Moduler

9

Afsnit

36

Bedømmelse
4,5/5
Sund mad præsenteret på en tallerken

Inkluderet i pakken

Videolektioner og litteratur
Certifikat efter bestået uddannelse
Sparring før og efter uddannelsen
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 12.000,-
Bliv kontaktet for mere information

Bliv certificeret kostvejleder

Antallet af overvægtige er stærkt stigende på verdensplan og har været det over en lang årrække. Det kan der være mange årsager til. Bl.a. er for lidt motion, mad af dårlig kvalitet og vores generelt manglende viden om ernæring og kost nogle af årsagerne hertil. 

Vil du være med til at bryde med denne tendens? Og går du med en drøm om at kunne hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv gennem kost, motion og mental sundhed? 

Uddannelsen til kostvejleder hos Nordic Online Academy giver dig teoretisk viden om kroppens måde at fungere på, når det handler om indtag af mad og væske. Her kommer vi bl.a. ind på, hvorfor kosten er vigtig for dine cellers funktion, balancen mellem indtag og energiforbrug i kroppen, fordøjelsen og hvilke problemer, der kan opstå i fordøjelsen, kroppens energisystemer og meget mere. Uddannelsen har også et stort fokus på den mentale sundhed, da dette er mindst ligeså vigtigt som den fysiske sundhed. Den mentale sundhed er afgørende for, at vi er tilfredse med det spejlbillede vi ser. 

Udover den teoretiske grundviden om kroppen og dennes måde at fungere på, i forhold til den mad vi indtager, så får du også praksisnær viden om, hvordan du bliver den bedst mulige rådgiver overfor dine kommende klienter. Du får viden om, hvordan du griber et forløb an fra start til slut og hvilke opmærksomhedspunkter, der kan være undervejs, alt efter hvilken klient du sidder overfor. 

Med andre ord giver kostvejlederuddannelsen dig den teoretiske grundviden samtidig med, at du får praksisnær læring om arbejdet som kostvejleder, så du er bedst muligt rustet til at stå på egne ben over for dine kommende klienter. 

Det bedste fra to verdener  
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
På uddannelsen som certificeret kostvejleder for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Varighed & pris
Uddannelsen som certificeret kostvejleder for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 4 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 12.000 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Målgruppe 
Uddannelsen er for dig, der har en drøm om at kunne hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv gennem kost, motion og styrket mental sundhed.

På uddannelsen er der primært deltagere fra følgende to målgrupper:

Selvstændig kostvejleder:
Personer som gennem uddannelsesforløbet ruster sig til en fremtid som selvstændig kostvejleder med egne klienter.

Overbygning på nuværende kompetencer:
Personer som i forvejen arbejder med mennesker og som ønsker styrkede kompetencer omkring kostvejledning, som kan benytte indenfor deres fagområde. Der kan være tale om pædagoger, fysioterapeuter, sundhedsfagligt personale, køkkenpersonale, coaches, personlige trænere mv. 

Som en del af af kostvejlederuddannelsen for ledige vil du: 
- Opnå dybdegående viden omkring kroppens måde at fungere på
- Få indblik og forståelse for både mental og fysisk sundhed'
- Få kompetencer til at rådgive dine kommende klienter
- Være klar til at stå på egne ben, som professionel kostvejleder.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Individuel opstartssamtale
Afsnit 2 Introduktion og opstart
Afsnit 3 Individuel sparring
Afsnit 4 Målsætninger og fokusområder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvorfor er det vigtigt at vide noget om kost?
Afsnit 3 Celler
Afsnit 4 Energibalance
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvordan fungerer fordøjelsen?
Afsnit 3 Problemer i fordøjelsessystemer
Afsnit 4 Insulin og Diabetes
Afsnit 5 Energisystemer
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Makronæringsstoffer
Afsnit 3 Mikronæringsstoffer
Afsnit 4 Væske
Afsnit 5 Alkohol
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kulhydratmetabolisme
Afsnit 3 Fedtmetabolisme
Afsnit 4 Proteinmetabolisme
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvordan registreres kosten?
Afsnit 3 Børn som klientgruppe
Afsnit 4 Gravide som klientgruppe
Afsnit 5 Ældre som klientgruppe
Afsnit 6 Personer med ønske om at øge muskelmasse som klientgruppe
Afsnit 7 Kosttrends (slankekure og diæter)
Afsnit 8 Kosttilskud
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Individuel kostrådgivning
Afsnit 3 Sundhedsprofil
Afsnit 4 Kostplanlægning og kostråd
Afsnit 5 Delmål og mål
Afsnit 6 Planlægning af forløb
Afsnit 7 Supplerende dokument vedr. kostvejledning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvorfor er mental sundhed vigtig?
Afsnit 3 Vaner
Afsnit 4 Klienten i fokus
Afsnit 1 Individuel afslutningssamtale
Afsnit 2 Individuel sparring
Afsnit 3 Opfølgnings- og implementeringsplan
Afsnit 4 Individuel handleplan

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og kostvejleder uddannelsen. 

Jeg vil gerne kontaktes

Nanna er uddannet kostvejleder og er ekspert på kostvejlederuddannelsen hos Nordic Online Academy

Nanna Strøm

Nanna Strøm er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og tror på at ALLE kan skabe den forandring de ønsker i deres liv. Nanna har selv været overvægtig det meste af sit liv og har været på adskillige slankekure og spist restriktivt. Med tiden har hun dog lært, at det ikke har ført hende nogle vegne, men tværtimod skabt usikkerhed og overspisninger.

Efter en periode med stress og psykisk belastningsreaktion tog Nanna en vigtig beslutning om at ændre sin livsstil og tankegang. På den måde kunne hun blive en sundere, stærkere og bedre udgave af sig selv, med fokus på varigt vægttab.

Nanna har været på en imponerende rejse, hvor hun har tabt sig over 30 kilo og er blevet en stærkere og bedre udgave af sig selv. Sideløbende har hun efter sit eget forløb opnået både en stærk teoretisk og praktisk baggrund indenfor kostvejledning. Netop disse kompetencer er siden kommet mange klienter, hun har hjulpet som professionel kostvejleder, til gode.

Nanna har en stor passion for at dele ud af sine store teoretiske færdigheder inden for faget og sine egne erfaringer, med et stort fokus på at disse kan benyttes i praksis til gavn for både de studerende og deres kommende klienter.

 

  • Uddannet kostvejleder og coach 
  • Flere års erfaring som selvstændig kostvejleder

Praktisk information

Generelt om varighed af uddannelsen
Uddannelsen som kostvejleder er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 36 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært at videolektioner, litteratur samt materiale til download.

Generelt på vores uddannelser har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Som grundregel har du derfor selv mulighed for at påvirke varigheden af uddannelsen.
Nordic Online Academy anbefaler en varighed på 4 uger af uddannelsen som Certificeret Kostvejleder for ledige. 

Ændret varighed af uddannelsen 
Ønsker du en ændret varighed af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os omkring dette. Herunder for at tage en individuel sparring omkring anbefalet varighed med afsæt i netop din situation. 

Du kan kontakte os på chat, mail eller telefon +45 70604948 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-15.00

Spørgsmål og sparring under min uddannelsen
Uddannelsen som Kostvejleder hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.

Hos Nordic Online Academy står vi for at afholde og facilitere en individuel opstartssamtale med dig før uddannelsen. Under uddannelsen er vi med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon. Samtidig afsluttes uddannelsen med en individuel afslutningssamtale. 

Online test
Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage et certifikat for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 
Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra startdatoen og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

4,5 /5

6 anmeldelser

En uddannelse uden problemer. Jeg havde gået længe om den varme grød om jeg skulle have kostvejleder uddannelsen og pludselig bød muligheden sig. Jeg valgte Nordic online Academy fordi det hele er online, så jeg havde ikke skulle stresse og kunne tage det frem når jeg havde tid. Udover det anbefalede de at man bruger en computer eller tablet men jeg har faktisk bare brugt min telefon - nemt og ligetil. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.
Sif, Aars. April 2023
Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!
Sara, Randers. April 2023
Jeg har lige færdiggjort uddannelsen og er meget tilfreds! Man kan generelt godt tvivle lidt på fagligheden og kvaliteten af online-uddannelser, men jeg er virkelig blevet mødt af en kompetent underviser, god litteratur og jeg har hurtigt fået svar på mine spørgsmål undervejs. Jeg føler mig godt rustet til nu at tage klienter. Det fleksible studie kan virkelig noget med små børn og job ved siden af! Jeg kan kun anbefale uddannelsen til andre.
Cecilie, Hvidovre. Marts 2023
Relevante informationer og rigtig fint med fokus på klienternes behov.
Ulla, Hvalsø. Februar 2023
Jeg mangler lidt viden om, hvordan man laver en kostplan med udregninger (kalorier for hvert måltid, makro/mikronæringsstoffer osv). Om det er en formel, skema eller lignende. Fx et system som coaches bruger via Lenus.
Rinna, Sæby. Januar 2023
Besvarelse fra Nordic Online Academy
Kære Rinna. Tak for din deltagelse og din anmeldelse. Hos Nordic Online Academy er vi som grundregel nervøse for fast benyttelse af kostplaner som standard overfor sine klienter, med afsæt i de restriktioner dette kan medføre. Vi mener at alle klienter bør gribes an individuelt, samt med et stort fokus på mental sundhed, for at skabe langsigtede livsstilsændringer hos klienterne. Vi har dog lyttet til din feedback og i den forbindelse oprettet et ekstra dokument til uddannelsen, hvor vi kommer yderligere ind på kostplaner, samt guide til hvilke tjenester/programmer man i så fald kan benytte til dette. Vi har ligeledes sendt dig dokumentet pr. mail. Mvh. Team Nordic Online Academy
Uddannelsen var meget brugervenlig og overskuelig. Det var godt materiale i form af både video og tekst. Rart at man uden tidspres/stress kan vende retur til uddannelsen når man har tid, lyst og overskud.
Sandy, Albertslund. Januar 2023

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning