Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

Forfatteruddannelse

Lad dine ord flyde som floder, lad dine karakterer springe ud af siderne, og lad din fantasi løbe vildt. Uanset om du drømmer om at skrive den næste bestseller-roman, skabe spændende science fiction-universer eller noget helt tredje, så er vores forfatteruddannelse det rette valg for dig. Du er blot et klik fra en online forfatterskole, der bringer dig til næste kapitel.

Faciliteres af
NOA Forfatter 12 Web

Lotte Dalgaard

Moduler

8

Afsnit

45

Bedømmelse
4/5
Bøger

Inkluderet i pakken

Læsestof og videoguides
Diplom efter bestået uddannelse
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 6.000,-
Køb uddannelsen

Sådan skriver du en bog – start på forfatteruddannelse i dag

Forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy er en online skriverejse fyldt med opdagelser, udfordringer og muligheder. Det er en rejse, der starter med det første ord, men som aldrig rigtig stopper, da hvert bogstav, hver sætning og hvert kapitel giver dig muligheden for at udforske og udvikle din unikke forfatterstemme. 

Med vores online forfatteruddannelse bliver du rustet til at skrive og udgive din første bog. For at nå dertil, hvor du kan udgive din første bog, er der nogle vigtige processer, teknikker og færdigheder, som du skal mestre. Disse elementer er omdrejningspunktet på vores forfatterskole. Du vil blive guidet gennem hvert trin af skriveprocessen, fra idégenerering og research til redigering og publicering.

Lær at skrive en bog på vores online forfatterskole

Vi tror på, at alle med en drøm om at udgive sin første bog har en unik historie at fortælle til verden. Vores forfatteruddannelse er udviklet med det formål at hjælpe dig med at finde din unikke forfatterstemme og bringe dine historier til live. 

Forfatterskolen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere, hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, i løbet af og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Start på forfatteruddannelsen og bliv den forfatter, du altid har ønsket at være. Du kommer til at skabe litteratur, der vil inspirere i årtier fremover. Lad os sammen skrive historie!

Hvem henvender uddannelsen sig til? 

Uddannelsen er til dig, der gerne vil udgive din første fiktionsbog. Uddannelsen er primært henvendt til fiktion, men går du med en drøm om at skrive en selvbiografi, så kan uddannelsen også være relevant for dig, da du ville få gavn af mange af de samme værktøjer. 

Vi anbefaler, at du ved start på uddannelsen enten er i gang med at skrive, eller at du ved opstart på uddannelsen begynder at skrive, da det vil give dig det bedste output af uddannelsen. På uddannelsen er der opgaver efter størstedelen af alle afsnit, som lægger op til, at du skal arbejde med dit eget manuskript for at få det optimale ud af den viden og de værktøjer, du får på uddannelsen.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Genrer
Afsnit 3 Hvornår?
Afsnit 4 Hvor længe?
Afsnit 5 Parallelle historier
Afsnit 6 Hovedkarakteren, der kom ned fra træet
Afsnit 7 Kend din slutning
Afsnit 8 Definer din målgruppe
Afsnit 9 Logline
Afsnit 10 Pitch – præsenter din historie
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Din histories tema
Afsnit 3 De 12 arketyper
Afsnit 4 Lær dine karakterer at kende
Afsnit 5 Karakterbue
Afsnit 6 Antagonist og protagonist
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Research, research, research
Afsnit 3 Kilder og steder
Afsnit 4 At springe i tid
Afsnit 5 Hvem fortæller historien
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Få krog i læseren
Afsnit 3 Suspense og surprise
Afsnit 4 Set up og pay off
Afsnit 5 Læserens følelsesregister
Afsnit 6 De fire vigtigste elementer
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Strukturer dit manus
Afsnit 3 Dramaturgiske modeller
Afsnit 4 Historiens vendepunkter
Afsnit 5 Cliffhangers
Afsnit 6 Titel
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Brug sanserne og skriv medrivende
Afsnit 3 Show don’t tell
Afsnit 4 Personer med facetter
Afsnit 5 Tillægsord med måde
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Skriv intuitivt eller systematisk
Afsnit 3 Skriv din bog og skriv den igen
Afsnit 4 Redigering og korrektur
Afsnit 5 Prøvelæsere og feedback
Afsnit 6 Kill your darlings
Afsnit 7 Forfatterbio
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Indsendelse til forlag - og afslag måske
Afsnit 3 Udgivelse, medudgivelse eller selvudgivelse
Afsnit 4 Samarbejde med forlag
Afsnit 5 Forside
Afsnit 6 Markedsføring
Afsnit 7 Anmeldelser
Afsnit 8 Royalties og bibliotekspenge

Tag en snak med os om forfatter uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores forfatter uddannelse, har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg vil gerne kontaktes

NOA Forfatter 12 Web

Lotte Dalgaard

Lotte Dalgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Hun har siden arbejdet freelance for både tv, aviser og magasiner samt undervist i radiojournalistik på Medieskolen Lyngby. Hun har desuden gennemgået et manuskriptforfatterkursus på Kort- og Dokumentarfilmskolen.

I 2014 udkom hendes første bog, og siden har hun udgivet krimier, true crime, erindringsbøger, interviewbøger og indtil videre en kærlighedsroman. Hun brænder for at videreformidle sine erfaringer med at skrive gode historier og hjælpe kommende forfattere godt på vej.

Lotte er uddannelsesansvarlig for forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun vil klæde de studerende på med teoretiske værktøjer og konkrete øvelser. Lottes mål er at ruste fiktionsskribenter til at bygge en historie op med alle de vigtige ingredienser, sådan en skal indeholde. Og til at skabe interessante og mindeværdige karakterer.

 

  • Uddannet journalist 
  • Manuskriptforfatter 
  • Forfatter med mere end 10 bogudgivelser 

Praktiske informationer om forfatter uddannelsen

Generelt om varighed af forfatter uddannelsen 

Vores forfatteruddannelse er opbygget omkring 8 overordnede moduler og i alt 45 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af læsestof, videolektioner samt praktiske opgaver til de studerende.

På vores online forfatterskole har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed.

Anbefalet varighed af forfatter uddannelsen 

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til at lære at skrive godt, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.

Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af forfatter uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min forfatteruddannelse

Uddannelsen som forfatter hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, i løbet af og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Den fleksible studieform af vores online forfatter skole betyder, at du kan studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. I løbet af din kommende uddannelse har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende i en studiegruppe.

Som studerende har du i løbet af din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse.

Online test på din forfatter uddannelse

I løbet af forfatter uddannelsen bliver du testet i den viden, som du har opnået på studiet. Afslutningsvis vil hvert modul udløse en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af forfatterskolen samt bevis for den viden og læring, du har opnået. Herefter er du klar til at skrive din første bestseller.

Adgang til materialet 

Når du starter på forfatter uddannelsen, modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

I løbet af uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet for at genlæse nødvendige moduler.

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

4,1 /5

7 anmeldelser

Den er grundig og meget lærerig, jeg føler mig helt klædt på nu. Der er mange ting, jeg ikke havde tænkt over før, men som jeg bestemt tænker over nu.
Pernille, Fredericia
Uddannelsen er meget struktureret og overskuelig. Det viser sig blandt andet ved at alle moduler er bygget op efter samme skabelon. Indholdet i modulerne er er en fornuftig blanding af video, tekst, opgaver og en afsluttede test, der er med til at sikre at fuld forståelse er opnået. Alle modulerne har været givende og givet en stor forståelse af hvordan bøger opbygges og hvad der skal ligges vægt på.
Anja, Tølløse
Jeg har taget forfatteruddannelse hos Nordic Online Academy, og det er helt klart en uddannelsen, jeg vil anbefale, hvis man går med en lille drøm om at skrive bøger, noveller eller lignende. Det er en uddannelse, der giver en god og brugbar viden om hele processen i at skrive og udgive en bog. Den udvalgte viden fra underviseren er målrettet uddannelsen og målet med uddannelsen, den er præcis og god. Uddannelsen er meget fleksibel, hvilket gør at man kan udføre den i eget tempo, som, for mig, har været et kæmpe plus. Ydermere er personerne bag Nordic Online Academy meget hjælpesomme, imødekommende og rare. Jeg har kun gode ting at sige.
Ditte, Aalborg
Jeg har længe gået med en idé til en roman, men ikke vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg har fået så mange værktøjer til at få styr på min historie og til at komme igang med at skrive og holde den røde tråd i min skriveproces. Stor anbefaling herfra.
Louisa, Lyngby
Godt forløb med mange gode eksempler og øvelser. Underviseren har helt tydeligt et bredt erfaringsgrundlag, hvilket skinner igennem i undervisningsmaterialet. Sproget er let forståeligt og man kommer godt omkring og samtidig videre i teksten.
John, København
Man lære rigtig meget god praktik. Savner måske lidt mere i forhold til bearbejdelse af sproget.
Mark, Herning
Jeg må være ærlig og sige at helt frem til modul 8 ud af 8 har der ikke været noget jeg ikke kunne google mig til i forvejen. Jeg synes det er enormt overfladisk og man kommer på intet tidspunkt i dybden med et emne. Måske jeg havde forestillet mig noget andet til at begynde med, da jeg kan finde billigere alternativer andre steder. Grunden til jeg giver mere end en stjerne er, at det sidste modul faktisk gav mig nogle ting, som jeg ikke havde tænkt på, ift at lade manus flytte hjemmefra.
Rene, Kolding
Besvarelse fra Nordic Online Academy
Hej René. Tak for din deltagelse og din anmeldelse. Hos NOA er vi enormt ærgerlige over din oplevelse. Herunder både dit syn på læringsmaterialet, samt at du muligvis havde en anden forventning, da du tilmeldte dig forløbet. Hos NOA har vi et stort ønske om at skabe mest mulig værdi for alle vores studerende. Til trods for din opfattelse af forløbet, så stiller vi os meget gerne til rådighed for yderligere sparring og support i forbindelse med din skriveproces, hvis du finder dette aktuelt nu eller i fremtiden. Jeg har sendt dig en kort besked med yderligere info om dette. Mvh. Kristoffer, Nordic Online Academy

Læs mere om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

Tre hurtige om forfatter uddannelsen

Hvordan skriver man en god bog?

Der er flere elementer i at skrive en god bog. På vores online forfatterskole vil du lære meget mere om opbygningen af en god historie. Du vil blive undervist i teoretiske aspekter, der alle sammen hjælper dig og lærer dig at skrive bedre. Disse, i kombination med praktiske opgaver, skal senere hjælpe dig til at få udgivet din historie.

Hvor lang tid tager forfatter uddannelsen?

Hos Nordic Online Academy har du selv stor indflydelse på, hvor lang tid du vil bruge på forfatter uddannelsen. Det er dog vigtigt at understrege, at du altid kommer til at udvikle dig som forfatter. De teknikker du lærer på vores forfatter uddannelse er kun grobunden for, hvor langt du selv vil tage tingene efterfølgende.

Hvordan udgiver man en bog?

Dette vil du lære meget mere om i løbet af din forfatter uddannelse. Du vil blive introduceret for, hvordan du kommer i gang med at skrive din bog, redigere din bog, få testlæst din bog, redigere din bog (igen) og kommunikere med potentielle forlag og redaktører om at få udgivet din bog. Processen fra start til trykt produkt er længere, end de fleste tror. Alt dette vil du lære meget mere om på vores online forfatterskole.