Forfatteruddannelse

Lad dine ord flyde som floder, lad dine karakterer springe ud af siderne, og lad din fantasi løbe vildt. Uanset om du drømmer om at skrive den næste bestseller-roman, skabe spændende science fiction-universer eller noget helt tredje, så er vores forfatteruddannelse det rette valg for dig. 

Faciliteres af
Lotte

Lotte Dalgaard

Moduler

8

Afsnit

45

Bedømmelse
5/5
Bøger

Inkluderet i pakken

Læsestof og videoguides
Diplom efter bestået uddannelse
Uddannelsen lanceres 2. januar 2024
Pris inkl. moms DKK 9.000,-
Rabatpris DKK 4.500,-
Få 50% rabat ved køb inden 1. november

Bliv forfatter - tag din forfatteruddannelse online!

Uddannelsen lanceres den 2. januar 2024. Du har netop nu mulighed for at få hele 50% rabat på uddannelsen, ved køb inden 1. november 2023. 

Forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy er en online skriverejse fyldt med opdagelser, udfordringer og muligheder. En rejse, der starter med det første ord, men som aldrig rigtig stopper, da hvert bogstav, hver sætning og hvert kapitel giver dig muligheden for at udforske og udvikle din unikke forfatterstemme. 

Med vores online forfatteruddannelse bliver du rustet til at skrive og udgive din første bog. For at nå dertil, hvor du kan udgive din første bog, er der nogle vigtige processer, teknikker og færdigheder, som du skal mestre. Netop disse elementer er omdrejningspunktet på vores forfatteruddannelse. Du vil blive guidet gennem hvert trin af skriveprocessen, fra idégenerering og research til redigering og publicering.

Vi tror på, at alle med en drøm om at udgive sin første bog, har en unik historie at fortælle til verden, og vores uddannelse er udviklet med det formål at hjælpe dig med at finde din unikke forfatterstemme og bringe dine historier til live. 

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, under og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Start på forfatteruddannelsen og bliv den forfatter, du altid har ønsket at være, så du kan begynde at skabe litteratur, der vil inspirere i årtier fremover. Lad os sammen skrive historie!

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Genrer
Afsnit 2 Hvornår?
Afsnit 3 Hvor længe?
Afsnit 4 Parallelle historier
Afsnit 5 Hovedkarakteren, der kom ned fra træet
Afsnit 6 Kend din slutning
Afsnit 7 Definer din målgruppe
Afsnit 8 Logline
Afsnit 9 Pitch – præsenter din historie
Afsnit 1 Din histories tema
Afsnit 2 De 12 arketyper
Afsnit 3 Lær dine karakterer at kende
Afsnit 4 Karakterbue
Afsnit 5 Antagonist og protagonist
Afsnit 1 Research, research, research
Afsnit 2 Kilder og steder
Afsnit 3 At springe i tid
Afsnit 4 Hvem fortæller historien
Afsnit 1 Få krog i læseren
Afsnit 2 Suspense og surprise
Afsnit 3 Set up og pay off
Afsnit 4 Læserens følelsesregister
Afsnit 5 De fire vigtigste elementer
Afsnit 1 Strukturer dit manus
Afsnit 2 Dramaturgiske modeller
Afsnit 3 Historiens vendepunkter
Afsnit 4 Cliffhangers
Afsnit 5 Titel
Afsnit 1 Brug sanserne og skriv medrivende
Afsnit 2 Show don’t tell
Afsnit 3 Personer med facetter
Afsnit 4 Tillægsord med måde
Afsnit 1 Skriv intuitivt eller systematisk
Afsnit 2 Skriv din bog og skriv den igen
Afsnit 3 Redigering og korrektur
Afsnit 4 Prøvelæsere og feedback
Afsnit 5 Kill your darlings
Afsnit 6 Forfatterbio
Afsnit 1 Indsendelse til forlag - og afslag måske
Afsnit 2 Udgivelse, medudgivelse eller selvudgivelse
Afsnit 3 Samarbejde med forlag
Afsnit 4 Forside
Afsnit 5 Markedsføring
Afsnit 6 Anmeldelser
Afsnit 7 Royalties og bibliotekspenge

Tag en snak med os om uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores forfatteruddannelse, har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes

Lotte

Lotte Dalgaard

Lotte Dalgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Hun har siden arbejdet freelance for både tv, aviser og magasiner samt undervist i radiojournalistik på Medieskolen Lyngby. Hun har desuden gennemgået et manuskriptforfatterkursus på Kort- og Dokumentarfilmskolen.

I 2014 udkom hendes første bog, og siden har hun udgivet krimier, true crime, erindringsbøger, interviewbøger og indtil videre en kærlighedsroman. Hun brænder for at videreformidle sine erfaringer med at skrive gode historier og hjælpe kommende forfattere godt på vej.

Lotte er uddannelsesansvarlig for forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun vil klæde de studerende på med teoretiske værktøjer og konkrete øvelser. Lottes mål er at ruste fiktionsskribenter til at bygge en historie op med alle de vigtige ingredienser, sådan en skal indeholde. Og til at skabe interessante og mindeværdige karakterer.

 

  • Uddannet journalist 
  • Manuskriptforfatter 
  • Forfatter med mere end 10 bogudgivelser 

Praktiske informationer 

Generelt om varighed af uddannelsen 

Vores forfatteruddannelse er opbygget omkring 8 overordnede moduler og i alt 45 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af læsestof, videolektioner samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed og vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende i mellem.

Anbefalet varighed af uddannelsen 

Der er en lang række faktorer der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.

Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse

Vores forfatteruddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen som forfatter hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Under din kommende uddannelse, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende, ved deltagelse i en studiegruppe. 

Som studerende har du under din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bla. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Online test

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå før du kan gå videre til det efterfølgende modul.
Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på vores forfatteruddannelse modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

5 /5

1 anmeldelse

Da uddannelsen endnu ikke er lanceret har vi ikke anmeldelser af uddannelsen. De bliver koblet på, så snart vi har de første studerende igennem. /Nordic Online Academy
Nordic Online Academy

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning