Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Fotografuddannelse for ledige 

Drømmer du om at udfolde dig kreativt gennem kameraet? Er du nysgerrig på kameraets mange muligheder? Og brænder du for at skabe visuelle produkter, som siger mere end 1000 ord? Så er fotografuddannelsen lige noget for dig..

Faciliteres af
Gustav er ekspert i foto og video

Gustav Eriksen

Richo er ekspert på foto og video uddannelsen

Richo Lund Hald

Moduler

11

Afsnit

50

Bedømmelse
4,7/5
Kamera der tager et billede

Inkluderet i pakken

Videolektioner, videoguides og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Sparring før og efter uddannelsen
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 17.000,-
Bliv kontaktet for mere information

Bliv fotograf

Er du én af dem, der ser billeder og detaljer alle vegne? Og har du lysten og ambitionerne til at arbejde med fotografering professionelt? Så er fotograf uddannelsen hos Nordic Online Academy det helt rigtige sted for dig at starte.

Det at fotografere er en kundskab, der blander teknik og kreativitet, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

På fotograf uddannelsen opnår du den grundlæggende viden omkring et kameras opbygning og funktioner, som sikrer, at du kan benytte disse muligheder mest optimalt i dit kommende arbejde.

Du vil blive introduceret for fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen.  

Med fotograf uddannelsen fra Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvor du vil og i det tempo, der passer dig. Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner fotografiets principper og teknikker på et helt grundlæggende niveau og der er derfor intet formelt krav til deltagerens erfaring eller udstyr. 

Det bedste fra to verdener 
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

På uddannelsen som fotograf for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før og efter dit uddannelsesforløb.

Varighed & pris
Uddannelsen som fotograf for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 4 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 17.000 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Målgruppe
Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med fotografering, som enten selvstændig fotograf eller ansat i en virksomhed. 

Da uddannelsen favner fotografiske principper og teknikker på et grundlæggende niveau, så er der ingen formelle krav til tidligere erfaring indenfor fagområdet. På uddannelsen deltager både personer, som i forvejen har erfaring med fotografering på hobbyniveau, samt helt nye personer inden for området.

Som en del af fotografuddannelsen for ledige vil du
- Blive i stand til at arbejde professionelt med fotografering 
- Opnå forståelse af fotografiets principper,  retningslinjer, og lyssætning. 
- Være i stand til at stå på egne ben i arbejdet som fotograf

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Individuel opstartssamtale
Afsnit 2 Introduktion og opstart
Afsnit 3 Individuel sparring
Afsnit 4 Målsætninger og fokusområder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kameraets historie
Afsnit 3 Typer af fotografering
Afsnit 4 Find inspiration hos andre
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Typer af kameraer
Afsnit 3 Kend dit kamera
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er eksponering?
Afsnit 3 Lukkertid
Afsnit 4 Blænde og dybde
Afsnit 5 ISO
Afsnit 6 Hvidbalance
Afsnit 7 Cheat sheet og kamera modes (blænde- og shutter prio, auto iso, full auto)
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Brændvidde
Afsnit 3 Blænde
Afsnit 4 Autofokus, manuel fokus og billedestabilisering
Afsnit 5 Fatningen
Afsnit 6 Tilbehør og filtre
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Sensorstørrelser
Afsnit 3 Features
Afsnit 4 Tilbehør
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Grundlæggende retningslinjer
Afsnit 3 Symmetri og indramning
Afsnit 4 Tredjedelsreglen
Afsnit 5 Ledende linjer
Afsnit 6 Kontrastforståelse og komplementærfarver
Afsnit 7 Teksturforståelse
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvor kommer lyset fra?
Afsnit 3 Blitz/flash og fast lys
Afsnit 4 Form dit lys
Afsnit 5 Det simple portræt
Afsnit 6 3-punkts lyssætning
Afsnit 7 Gode råd
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 JPG vs. RAW
Afsnit 3 Lightroom
Afsnit 4 Photoshop
Afsnit 5 Gratis alternativer
Afsnit 6 Backup
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Ophavsret
Afsnit 3 GDPR
Afsnit 4 Vil du gøre det til en forretning?
Afsnit 5 Udfordr dig selv
Afsnit 6 Dine næste skridt
Afsnit 1 Individuel afslutningssamtale
Afsnit 2 Individuel sparring
Afsnit 3 Opfølgnings- og implementeringsplan
Afsnit 4 Individuel handleplan

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og fotografuddannelsen for ledige.

Jeg vil gerne kontaktes

Gustav er ekspert i foto og video

Gustav Eriksen

Gustav har i over 10 år været ansat hos Skandinaviens største teleselskab, hvor han til daglig arbejder som VideoGrapher og Content Specialist - og står i spidsen for virksomhedens produktion af både fotos, grafik og videoindhold fra idé til færdigt produkt. 

Samtidig har Gustav stor erfaring med udarbejdelse af digital undervisning og formidling, med en stor erfaring i at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at læringen kan benyttes i praksis efterfølgende. 

Gustav er en sand Content Ninja, og alle hans kompetencer har været i spil i udviklingen af undervisningsmaterialerne til fotografuddannelsen og videografuddannelsen hos Nordic Online Academy - både foran og bag kameraet. 

 

  • Videograf og Content Specialist, Telenor
  • Digital Learning Specialist, Telenor
Richo er ekspert på foto og video uddannelsen

Richo Lund Hald

Richo har over 10 års erfaring som professionel fotograf, hvor han har produceret film, billeder og digitalt indhold for en lang række af Danmarks største virksomheder og bureauer. 

Richo er samtidig uddannet Multimediedesigner, hvor han under sin uddannelse har opbygget både teoretisk og praktisk viden indenfor digital kommunikation og videoproduktion. 
Alle disse kompetencer samt den praktiske erfaring Richo har opnået, under sin karriere, som professionel fotograf - er alle bragt i spil i undervisningsmaterialerne til uddannelsen som fotograf hos Nordic Online Academy. 

 

  • 10 års erfaring som professionel fotograf 
  • Produktion for en række af Danmarks største virksomheder og bureauer

Praktiske informationer 

Generelt om varighed af uddannelsen
Uddannelsen som fotograf er opbygget omkring 11 overordnede moduler og i alt 50 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende. 

Generelt på vores uddannelser har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Som grundregel har du derfor selv mulighed for at påvirke varigheden af uddannelsen.
Nordic Online Academy anbefaler en varighed på 4 uger af uddannelsen som fotograf for ledige. 

Tilpasset varighed af uddannelsen 
Ønsker du en ændret varighed af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os omkring dette. Herunder for at tage en individuel sparring omkring anbefalet varighed med afsæt i netop din situation. 

Du kan kontakte os på chat, mail eller telefon +45 70604948 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-15.00

Spørgsmål og sparring under min uddannelsen
Uddannelsen som fotograf hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.

Hos Nordic Online Academy står vi for at afholde og facilitere en individuel opstartssamtale med dig før uddannelsen. Under uddannelsen er vi med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon. Samtidig afsluttes uddannelsen med en individuel afslutningssamtale. 

Online test
Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 
Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra startdatoen og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

4,7 /5

3 anmeldelser

Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul - Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.
Nikolaj C, Gandrup. Marts 2023
Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.
Søren D, Silkeborg. Marts 2023
-
Karina S, Hornsyld. Marts 2023

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning