Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Grundlæggende programmør uddannelse

Er du nysgerrig og eksperimenterende? Drømmer du om at arbejde med programmering og digitale og teknologiske løsninger, hvor du får mulighed for at udleve din indre computernørd? Hvis du har klikket ja til begge punkter, er uddannelsen i grundlæggende programmering det rette valg for din nye karriere.

Faciliteres af
Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Moduler

11

Afsnit

75

Bedømmelse
4,5/5
Mand der sidder og programmerer på sin computer

Inkluderet i pakken

Videolektioner og videoguides
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 8.500,-
Køb uddannelsen

Tag en online uddannelse i programmering

Drømmer du om en karriere inden for programmering, teknologi og IT? Vil du gerne lære at programmere? I så fald finder du den rette løsning her hos Nordic Online Academy.På vores grundlæggende programmerings uddannelse kan du studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

Med uddannelsen i grundlæggende programmering får du et solidt fundament, som gør, at du efterfølgende er klar til at eksperimentere endnu mere med programmering. Der er et stort fokus på, at undervisningen skal være sjov og lærerig, og der anvendes brugbare eksempler fra virkeligheden.

På uddannelsen i grundlæggende programmering er der ikke et krav til, at du på forhånd er dygtig til matematik eller teknik - her kan alle være med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, og at du er motiveret for at lære.
Vi starter i det små med grundlæggende læring og introduktion til programmering og bygger løbende på i løbet af uddannelsen, med afsæt i hvordan en erfaren programmør tænker og løser problemer.

Programmør uddannelse på dansk og engelsk

Selvom sproget vi koder på er engelsk, så er alt undervisningen til at blive programmør på dansk og helt nede på jorden. Programmør uddannelsen tager udgangspunkt i JavaScript som kodesprog. Vores fokus er at gøre programmering ‘’let’’ at forstå. Som sagt, er vores programmering uddannelse for alle, der i første omgang har interessen. Resten får du, og udvikler du, i løbet af undervisningen.

I løbet af programmør uddannelsen kommer du til at skrive mange små programmer, hvor du skridt for skridt vil opleve, at du går fra begynder til programmør. Vi anvender brugbare teknikker og eksempler fra virkeligheden, som sikrer, at du nemt kan omsætte teori til praksis. Du vil derfor også kunne se en forskel i din personlige udvikling for hver øvelse, du gennemfører.

Lær at programmere 

Når du har gennemført vores programmør uddannelse, kan du programmere - uden tvivl. Du vil efter endt uddannelse være klar til at bevæge dig ud i den store programmeringsverden og tage programmering i den retning, du ønsker. Med den grundlæggende læring og viden, du får på denne uddannelse, vil du være klar til efterfølgende at lære at programmere apps, hjemmesider, kunstig intelligens eller lignende.

Det eneste, du skal bruge for at kunne starte på uddannelsen, er en Mac eller Windows computer og viljen til at lære. Resten får du i løbet af uddannelsen for hvert modul, du gennemfører.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er programmering?
Afsnit 3 Frontend og backend
Afsnit 4 Sprogsammenligning
Afsnit 5 Hvorfor JavaScript?
Afsnit 6 Hvad du lærer og ikke lærer på denne uddannelse
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Installation af Visual Studio Code (VSC)
Afsnit 3 Bliv gode venner med terminalen
Afsnit 4 Installation af NodeJS
Afsnit 5 Dit første program - Hello world
Afsnit 6 VSC Code runner extension
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Variabler
Afsnit 3 Primitive datatyper
Afsnit 4 Sammenligninger
Afsnit 5 Logiske udtryk
Afsnit 6 Kommentarer
Afsnit 7 String concatenations
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 If Else sætninger
Afsnit 3 For loops
Afsnit 4 Tegn trekant - opgave
Afsnit 5 While loops
Afsnit 6 Nested data structures
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Arrays
Afsnit 3 Omvendt rækkefølge - opgave
Afsnit 4 Objekter
Afsnit 5 Roller Coaster - opgave
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Funktioner del 1
Afsnit 3 Funktioner del 2
Afsnit 4 Tegn trekant med funktioner- opgave
Afsnit 5 Return keyword
Afsnit 6 Scope
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Debugging
Afsnit 3 Callbacks
Afsnit 4 Anonyme funktioner
Afsnit 5 forEach
Afsnit 6 let, const, var
Afsnit 7 Switch
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til NPM
Afsnit 3 Brug af PromptSync (Brugerinput)
Afsnit 4 Pizza bestilling - opgave
Afsnit 5 Eksport af egne moduler
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Promises del 1
Afsnit 3 Promises del 2
Afsnit 4 Fetch
Afsnit 5 Promises på en bedre måde - async await
Afsnit 1 Introduktiuon
Afsnit 2 Hent vejrudsigt via API
Afsnit 3 Lås op for brug af Gmail
Afsnit 4 Send mails
Afsnit 5 Send mails med vejr data
Afsnit 6 Analyser temperatur
Afsnit 7 Analyser nedbør
Afsnit 8 Analyser vinden
Afsnit 9 Sæt det hele sammen
Afsnit 10 Deploy via Vercel
Afsnit 1 Introduktion til modulet
Afsnit 2 Introduktion til HTML
Afsnit 3 Introduktion til CSS
Afsnit 4 Introduktion til JS
Afsnit 5 VSC extension liveServer
Afsnit 6 Introduktion til RGB farver
Afsnit 7 Farvespil - kodestruktur
Afsnit 8 Farvespil - Titel bar
Afsnit 9 Farvespil - Opret farver
Afsnit 10 Farvespil - Oprettelse og styling af cirkler
Afsnit 11 Farvespil - Indstillingsbaren
Afsnit 12 Farvespil - Mere spil-logik
Afsnit 13 Farvespil - Knap logik

Tag en snak med os om uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores programmør uddannelse, har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg vil gerne kontaktes

Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Jacob Toftgaard Rasmussen er uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelserne i grundlæggende programmering og vores forløb i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

Jacob er født og opvokset i Danmark, men har tidligere i sit liv også boet i Tyskland og Kina. Som helt ung fik han sin første erfaring med programmering, da han begyndte at udvikle sine egne computerspil. Siden har han taget en bachelor i Software Enginering fra Aalborg Universitet og arbejder i dag som software ingeniør hos virksomheden Trifork.

Jacob arbejder i dag som succesfuld og professionel full stack udvikler. Herunder arbejder han både med backend (servere, API'er og databaser) samt frontend udvikling i form af hjemmesider og apps, hvor han bl.a. har udviklet software til byggebranchen og fintech.

Udover at have en solid erhvervserfaring og uddannelsesmæssig erfaring indenfor programmering, så har Jacob en stor passion for undervisning. Han fik interesse for undervisning som studerende på gymnasiet, hvor han begyndte at arbejde med lektiehjælp. Siden har han opnået kompetencer og erfaring med undervisning om programmering overfor en målgruppe, der dækker fra de yngste elever i folkeskolen til studerende på landets universiteter.

Jacob har med sin undervisningsform et stort fokus på at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at undervisningen kan benyttes i praksis både under og efter uddannelsen i grundlæggende programmering og forløbet i avanceret programmering hos Nordic Online Academy.

 

  • Software ingeniør, Trifork

Praktiske informationer 

Generelt om varighed af programmør uddannelsen

Vores grundlæggende programmør uddannelse er opbygget omkring 11 overordnede moduler og i alt 75 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På programmering uddannelsen har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed, hvorfor vi oplever stor variation af uddannelsens varighed blandt de studerende.

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver, samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.
Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation

Spørgsmål og sparring under min uddannelse

Vores grundlæggende programmør uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Der vil løbende være spørgetimer med Jacob, underviser på uddannelsen, som de studerende kan melde sig på, hvis man har spørgsmål undervejs til undervisningsmaterialet. Vi anbefaler, at du benytter dig af disse for at få mest muligt ud af din undervisning.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen i grundlæggende programmering hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
Under din kommende uddannelse, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende i en studiegruppe.

Du kan altid kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse.

Online test

I løbet af programmering uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul.
Når alle moduler og tilhørende tests til din programmør uddannelsen er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet

Når du starter din programmør uddannelse, modtager du dit eget unikke log ind. Du vil få adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Du kan altid gå tilbage og genlæse materialet i løbet af hele din uddannelse.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer, som har interesse i IT og programmering og ønsker at lære at programmere.

Forløbet kan samtidig være målrettet personer, som ønsker at opnå afklaring om programmering er det fagområde, de skal bygge deres fremtidige karriere på.

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

4,5 /5

4 anmeldelser

På uddannelsen oplevede jeg en super kompetent underviser, der formår at lære fra sig på en måde, der gør et kompliceret emne til noget alle kan være med på. Derudover er det super fedt, at man selv styrer tempoet på uddannelsen. På den måde er der ingen stress, og jeg kunne genbesøge et emne igen, hvis jeg ikke fangede det første gang. Jeg kunne godt være lidt bekymret for niveauet på en online uddannelse, men den bekymring blev virkelig gjort til skamme. På trods af, at der er tale om et tungt emne, står man efter uddannelsen med en masse ny læring, der let kan overføres til arbejde i praksis. Tak.
Frederik, København
-
Christopher, Birkerød
Jeg synes det var et rigtig godt forløb. Jeg kunne godt lide, at det gik lidt langsomt i starten, så alle niveauer kunne følge med. Jeg var rigtig glad for at der under forløbet var opgaver, quizzer og projekter, så man selv kunne prøve kræfter med det man lige har lært. Underviseren Jacob er god til at lære fra sig og man kan tydeligt mærke, at han har meget styr på det, han laver. Han var rigtig hurtig og god til at svare, da jeg havde brug for hjælp til forskellige problemer jeg var stødt på, hvilket var virkelig rart! Til sidst, synes jeg rigtig godt om bonusmodulet, så man også kunne prøve nogle andre sprog. Jeg kunne også rigtig godt lide videoen om inspiration til næste steps i ens 'programmerings-rejse', da jeg følte at jeg på den måde blev sendt godt afsted.
Freja, Skælskør
Masser af teoretisk viden, som bliver gentaget i senere moduler, hvilket giver en bedre forståelse af deres funktioner.
Kim, Silkeborg

Læs mere om Nordic Online Academy 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

Tre hurtige om vores grundlæggende programmør uddannelse

Hvor lang tid tager en programmør uddannelse?

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid, den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet. Det skal understreges, at der er mange nye begreber og teorier, som du kommer til at lære. Vores anbefaling vil være, at du giver dig selv ekstra tid til at forstå og fordybe dig i de enkelte facetter af programmering. På den måde kommer du bedst til at lære at kode og bruge det i et fremtidigt arbejde. 

Hvad laver en programmør?

At arbejde som programmør kan indebære mange forskellige sider af IT kodning. Det dækker over forskellige sider af arbejdet med alt lige fra databaser til hjemmesider til tekstprogrammer. Alt efter din interesse kan du arbejde både frontend og backend. Frontend forstås som det visuelle resultat, som en kunde kommer til at se. Backend er kodningen bag det hele.

Hvor meget tjener en programmør?

Lønnen som programmør er meget varierende alt efter, hvilke sider af programmering du ender med at arbejde med. Dertil afhænger det også af, om du er privatansat eller statsansat. I grove tal kan du se frem til en løn, der ligger et sted mellem 30.000 og 45.000kr.