Grundlæggende programmeringsuddannelse

Er du nysgerrig og eksperimenterende? Og drømmer du om at arbejde med digitale og teknologiske løsninger, hvor du får mulighed for at udleve din indre nørd? Så er uddannelsen i grundlæggende programmering den helt rette start på din karriere.

Faciliteres af
Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Moduler

10

Afsnit

62

Bedømmelse
5/5
Mand der sidder og programmerer på sin computer

Inkluderet i pakken

Videolektioner og videoguides
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Lancering den 1. juli 2023
Pris inkl. moms DKK 8.500,-
Rabatpris DKK 5.525,-
Køb nu - rabat gyldig indtil 1. juli

Få den bedste start på programmeringsverdenen!

Uddannelsen lanceres den 1. juli 2023. Hvis du køber uddannelsen inden lancering, tilbyder vi netop nu en ekstraordinær rabat på 35%, hvis du slår til inden 1. juli.

Drømmer du om en karriere inden for teknologi og IT? Og vil du gerne lære at programmere? Så har vi, hos Nordic Online Academy, den rette løsning for dig.
På uddannelsen kan du studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.

Med uddannelsen i grundlæggende programmering får du et solidt fundament, som gør, at du efterfølgende er klar til at eksperimentere endnu mere med programmering. På uddannelsen er der et stort fokus på, at undervisningen skal være sjov og der anvendes brugbare eksempler fra virkeligheden.

På uddannelsen er der ikke et krav til, at du på forhånd er dygtig til matematik eller teknik - her kan alle være med. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og at du er motiveret for at lære.
Vi starter i det små, med grundlæggende læring og introduktion til programmering og bygger løbende på i løbet af uddannelsen, med afsæt i hvordan en erfaren programmør tænker og løser problemer på. 

Selvom sproget vi koder i på uddannelsen er engelsk, så er alt undervisningen på dansk og helt nede på jorden. Uddannelsen tager udgangspunkt i JavaScript som kodesprog. Vores fokus er at gøre programmering ‘’let’’ at forstå.

I løbet af uddannelsen kommer du til at skrive mange små programmer, hvor du skridt for skridt vil opleve, at du går fra begynder til programmør. Vi anvender brugbare teknikker og eksempler fra virkeligheden, som sikrer at du nemt kan omsætte teori til praksis.

Når du har gennemført uddannelsen kan du programmere - uden tvivl. Du vil efter endt uddannelse være klar til at bevæge dig ud i den store programmeringsverden og tage programmering i lige den retning du ønsker. Og med den grundlæggende læring og viden du får på denne uddannelse vil du være klar til efterfølgende at lære at programmere apps, hjemmesider, kunstig intelligens eller lignende.
Det eneste du skal bruge for at kunne starte på uddannelsen er en Mac eller Windows computer og viljen til at lære. 

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er programmering?
Afsnit 3 Frontend og backend
Afsnit 4 Sprogsammenligning
Afsnit 5 Hvorfor JavaScript?
Afsnit 6 Hvad du lærer og ikke lærer på denne uddannelse
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Installation af Visual Studio Code (VSC)
Afsnit 3 Bliv gode venner med terminalen
Afsnit 4 Installation af NodeJS
Afsnit 5 Dit første program - Hello world
Afsnit 6 VSC Code runner extension
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Variabler
Afsnit 3 Primitive datatyper
Afsnit 4 Sammenligninger
Afsnit 5 Logiske udtryk
Afsnit 6 Kommentarer
Afsnit 7 String concatenations
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 If Else sætninger
Afsnit 3 For loops
Afsnit 4 Tegn trekant - opgave
Afsnit 5 While loops
Afsnit 6 Nested data structures
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Arrays
Afsnit 3 Omvendt rækkefølge - opgave
Afsnit 4 Objekter
Afsnit 5 Roller Coaster - opgave
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Funktioner del 1
Afsnit 3 Funktioner del 2
Afsnit 4 Tegn trekant med funktioner- opgave
Afsnit 5 Return keyword
Afsnit 6 Scope
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Debugging
Afsnit 3 Callbacks
Afsnit 4 Anonyme funktioner
Afsnit 5 forEach
Afsnit 6 let, const, var
Afsnit 7 Switch
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til NPM
Afsnit 3 Brug af PromptSync (Brugerinput)
Afsnit 4 Pizza bestilling - opgave
Afsnit 5 Eksport af egne moduler
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Promises del 1
Afsnit 3 Promises del 2
Afsnit 4 Fetch
Afsnit 5 Promises på en bedre måde - async await
Afsnit 1 Introduktiuon
Afsnit 2 Hent vejrudsigt via API
Afsnit 3 Lås op for brug af Gmail
Afsnit 4 Send mails
Afsnit 5 Send mails med vejr data
Afsnit 6 Analyser temperatur
Afsnit 7 Analyser nedbør
Afsnit 8 Analyser vinden
Afsnit 9 Sæt det hele sammen
Afsnit 10 Deploy via Vercel

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og uddannelsen i grundlæggende programmering.

Jeg vil gerne kontaktes

Jacob er ekspert i programmering og underviser i grundlæggende programmering

Jacob Rasmussen

Jacob Toftgaard Rasmussen er uddannelsesansvarlig og underviser på uddannelsen i grundlæggende programmering hos Nordic Online Academy.

Jacob er født og opvokset i Danmark, men har tidligere i sit liv også boet i Tyskland og Kina. Som helt ung fik han sin første erfaring med programmering, da han begyndte at udvikle sine egne computerspil. Siden har han taget en bachelor i Software Enginering fra Aalborg Universitet og arbejder i dag som software ingeniør hos virksomheden Trifork.

Jacob arbejder i dag som succesfuld og professionel full stack udvikler. Herunder arbejder han både med backend (servere, API'er og databaser) samt frontend udvikling i form af hjemmesider og apps, hvor han bl.a. har udviklet software til byggebranchen og fintech.

Udover at have en solid erhvervserfaring og uddannelsesmæssig erfaring indenfor programmering, så har Jacob en stor passion for undervisning. Han fik interesse for undervisning som studerende på gymnasiet, hvor han begyndte at arbejde med lektiehjælp. Siden har han opnået kompetencer og erfaring med undervisning om programmering overfor en målgruppe, der dækker fra de yngste elever i folkeskolen til studerende på landets universiteter.

Jacob har med sin undervisningsform et stort fokus på at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at undervisningen kan benyttes i praksis både under og efter uddannelsen i grundlæggende programmering hos Nordic Online Academy.

 

  • Software ingeniør, Trifork

Praktiske informationer 

Generelt om varighed af uddannelsen
Uddannelsen som grundlæggende programmør er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 61 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed og vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende imellem.

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.
Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse
Uddannelsen som grundlæggende programmør hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Der vil ligeledes være løbende spørgetimer med Jacob, underviser på uddannelsen, som de studerende kan melde sig på, hvis man har spørgsmål undervejs til undervisningsmaterialet. 

Online test
Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul.
Når alle moduler og tilhørende tests under uddannelsen er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet
Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som har interesse i IT og programmering og som ønsker at lære at programmere.

Forløbet kan samtidig være målrettet personer, som ønsker at opnå afklaring, om programmering er det fagområde de skal bygge deres fremtidige karriere på. 

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

5 /5

1 anmeldelse

Da uddannelsen endnu ikke er lanceret har vi ikke nogle anmeldelser på uddannelsen endnu. Disse vil blive publiceret efter lanceringen i takt med de studerende bliver færdige. /Nordic Online Academy
Nordic Online Academy

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen, indholdet, uddannelsesformen eller noget helt fjerde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk.

Du kan også se oftest stillede spørgsmål og svar