Makeup artist uddannelse

Drømmer du om at udfolde og udfordre dig selv kreativt gennem makeuppen? Og vil du gerne være den afgørende brik i det perfekte look? Bliv makeup artist - makeup artist uddannelsen er lige noget for dig..

Faciliteres af
Marie er underviser og ekspert på makeup artist uddannelsen

Marie Juel

Moduler

10

Afsnit

45

Bedømmelse
5/5
Pensler til at lægge makeup med

Inkluderet i pakken

Videolektioner og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris inkl. moms DKK 15.500,-
Start på uddannelsen

Tag din makeup artist uddannelse online!

Drømmer du om et spændende job i skønhedsbranchen, fyldt med interessante arbejdsopgaver i ind- og udland? Så har vi uddannelsen til dig!

Med vores makeup artist uddannelse fra Nordic Online Academy opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. 
Vores makeup artist uddannelse er en god kombination af teori og praksisnær læring. Indledningsvis på uddannelsen er der et stort fokus på at sikre, at du kommer god fra start, samt at du opnår en stærk grundlæggende viden om ansigtet, huden og produktkendskab. 

Senere i uddannelsen er der et stort fokus på konkrete teknikker, anledninger og temaer - som sikrer at du opnår en bred erfaring indenfor makeuppen, hvilket vil åbne op for spændende arbejdsopgaver indenfor feks. tv, film, teater eller modebranchen. 

Under hele makeup artist uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. 

Uddannelsesansvarlig på uddannelsen er Marie Juel, som gennem de seneste 20 år har opnået en succesfuld professionel karriere indenfor faget - og som brænder for at dele ud af sine erfaringer for at hjælpe nye personer i gang med en attraktiv karriere indenfor skønhedsbranchen. Med andre ord, så er makeup artist uddannelsen hos Nordic Online Academy en virkeligheds- og praksisnær uddannelse, med stort fokus på at give dig viden og kompetencer med i bagagen, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Om faget
Afsnit 3 Lys og farver
Afsnit 4 Lys og skygge
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Læren om huden
Afsnit 3 Hudanalyse
Afsnit 4 Sygdomslære
Afsnit 5 Ansigtsformer
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kemi
Afsnit 3 Pensler og børster
Afsnit 4 Hygiejne
Afsnit 5 Hvad skal der være i en makeuptaske?
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Basen
Afsnit 3 Highlight og conture
Afsnit 4 Kinder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Grundregler for øjenmakeup
Afsnit 3 Eyeliner
Afsnit 4 Teknikker for øjenmakeup
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Påsætning af vipper
Afsnit 3 Mascara
Afsnit 4 De perfekte bryn
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Læber
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Makeup til asiatere
Afsnit 3 Makeup til mørk hud
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Årstalsmakeup
Afsnit 3 Show/teater
Afsnit 4 Naturlig makeup
Afsnit 5 Bryllup
Afsnit 6 Mænd
Afsnit 7 TV & film
Afsnit 8 Fotoshoot
Afsnit 9 Air brush
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvordan kommer du i gang?
Afsnit 3 Artist portfolio
Afsnit 4 Salgsstrategi og kundekontakt
Afsnit 5 Samarbejdspartnere

Tag en snak med os om uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores makeup artist uddannelse, har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes 

Makeup Med Logo
Marie er underviser og ekspert på makeup artist uddannelsen

Marie Juel

Marie Juel er en makeup artist med magi i tasken, som har beskæftiget sig som succesfuld professionel inden for faget i mere end to årtier. 
Gennem sin professionelle karriere har hun bla. arbejdet for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner i ind og udland. 

Marie er uddannelsesansvarlig for Makeup-artist uddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun på uddannelsen sikrer, at alle studerende opnår et solidt og stærkt fagligt fundament, som de kan bygge deres fremtidige karriere på. Ud over at være ansvarlig for det faglige niveau på uddannelsen, så er det et stort fokusområde for Marie på uddannelsen, at tage de studerende i hånden og komme med konkrete anbefalinger og værktøjer til, hvordan de selv kommer i gang og får succes som professionelle makeup-artister efter endt uddannelse. 

 

  • Makeup-artist med magi i tasken 
  • Over 20 års erfaring som succesfuld professionel Makeup-artist 
  • Faste opgaver for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner 

Anbefalet udstyr 

For at opnå det optimale udbytte af vores makeup artist uddannelse er det en forudsætning, at den studerende har adgang til relevant professionelt udstyr i form af pensler og makeup produkter. Den studerende skal derfor forvente en udgift til anskaffelse af dette, ud over prisen for deltagelse på uddannelsen.

Som studerende er det muligt selv at anskaffe sig dette, samtidig med at Nordic Online Academy også kan assistere med indkøb af et komplet makeup-kit gennem samarbejdspartner.

Hos Nordic Online Academy samarbejder vi med et af verdens førende makeup brands, som anbefales af både professionelle makeup artister, kosmetologer, plastikkirurger og hudlæger, og som sælges i mere end 40 lande verden over. Vi har nøje udvalgt en række produkter fra deres populære mineralmakeup serie - og produkterne er perfekte til professionelt brug. De udvalgte produkter udgør tilsammen et komplet professionelt makeup-kit á 30 forskellige makeup produkter, 12 pensler samt øvrigt tilbehør hertil. 

Med dette makeup-kit og vores makeup artist uddannelse er du rustet til en professionel karriere som makeup artist. 

Samlet pris for et komplet professionelt makeup-kit: 

Samlet vejledende pris: 13.020 kr. 
Vi har sørget for, at du kan købe produkterne for 9.500 kr.
Du opnår derved en rabat på 3.520 kr

Kontakt os for yderligere information:

Hvis du ønsker at tilkøbe et komplet makeup-kit af kvalitetsprodukter, som du trygt kan bruge professionelt, eller hvis du ønsker at høre mere om produkterne og få tilsendt en produktliste, så kontakt os gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948.

1J7a9294 Edit Optimized

Praktisk information

Uddannelsens varighed 

Uddannelsen som makeup artist er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 40 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært at videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På vores makeup artist uddannelse har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed.

Du er velkommen til at kontakte os for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Benyttelse af modeller 

Under uddannelsen er der inkluderet praktiske øvelser til de studerende. For optimal udførelse af disse opgaver er det derfor en stor fordel, hvis du som studerende har adgang til modeller til benyttelse til opgaverne. Der kan her være tale om veninder, kollegaer mv. - og altså dermed ikke et krav om “rigtige” modeller til opgaverne.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse 

Uddannelsen som makeup artist hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen som makeup artist hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Under din kommende uddannelse, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende, ved deltagelse i en studiegruppe. 

Som studerende har du under din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bla. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Online test 

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering
Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

5 /5

2 anmeldelser

Jeg synes at hele konceptet er godt, det der med at man selv kan planlægge hvornår det er bedst for en at sidde og fordybe sig i det. Jeg er vild med at der en opgave efter hver film sådan man virkelig kan få øvet alt og så er hun bare god til at forklare det hele sådan man kan forstå det. Jeg har i hverfald været meget glad for mit forløb hos jer.
Trine, Århus.
Det er meget godt læring, og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.
Julia, Haslev

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning