Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Makeup artist uddannelse

Drømmer du om at udfolde og udfordre dig selv kreativt gennem makeuppen? Og vil du gerne være den afgørende brik i det perfekte look? Så er makeup artist uddannelsen lige noget for dig..

Faciliteres af
6B8AE63BB2324523B69B687CABCF3B27

Marie Juel

Moduler

10

Afsnit

45

Bedømmelse
5/5
Shutterstock 357504692

Inkluderet i pakken

Videolektioner og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Lancering 1. april 2023
Pris inkl. moms DKK 15.000,-
Køb uddannelsen

Bliv makeup artist!

Uddannelsen lanceres 1. april. 

Drømmer du om et spændende job i skønhedsbranchen, fyldt med interessante arbejdsopgaver i ind- og udland? Så har vi uddannelsen til dig!

Med makeupartist uddannelsen fra Nordic Online Academy opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. 
Uddannelsen er en god kombination af teori og praksisnær læring. Indledningsvis på uddannelsen er der et stort fokus på at sikre, at du kommer god fra start, samt at du opnår en stærk grundlæggende viden om ansigtet, huden og produktkendskab. 

Senere i uddannelsen er der et stort fokus på konkrete teknikker, anledninger og temaer - som sikrer at du opnår en bred erfaring indenfor makeuppen, hvilket vil åbne op for spændende arbejdsopgaver indenfor feks. tv, film, teater eller modebranchen. 

Under hele uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. 

Uddannelsesansvarlig på uddannelsen er Marie Juel, som gennem de seneste 20 år har opnået en succesfuld professionel karriere indenfor faget - og som brænder for at dele ud af sine erfaringer for at hjælpe nye personer i gang med en attraktiv karriere indenfor skønhedsbranchen. Med andre ord, så er makeup artist uddannelsen hos Nordic Online Academy en virkeligheds- og praksisnær uddannelse, med stort fokus på at give dig viden og kompetencer med i bagagen, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Om faget
Afsnit 3 Lys og farver
Afsnit 4 Lys og skygge
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Læren om huden
Afsnit 3 Hudanalyse
Afsnit 4 Sygdomslære
Afsnit 5 Ansigtsformer
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kemi
Afsnit 3 Pensler og børster
Afsnit 4 Hygiejne
Afsnit 5 Hvad skal der være i en makeuptaske?
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Basen
Afsnit 3 Highlight og conture
Afsnit 4 Kinder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Grundregler for øjenmakeup
Afsnit 3 Eyeliner
Afsnit 4 Teknikker for øjenmakeup
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Påsætning af vipper
Afsnit 3 Mascara
Afsnit 4 De perfekte bryn
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Læber
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Makeup til asiatere
Afsnit 3 Makeup til mørk hud
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Årstalsmakeup
Afsnit 3 Show/teater
Afsnit 4 Naturlig makeup
Afsnit 5 Bryllup
Afsnit 6 Mænd
Afsnit 7 TV & film
Afsnit 8 Fotoshoot
Afsnit 9 Air brush
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvordan kommer du i gang?
Afsnit 3 Artist portfolio
Afsnit 4 Salgsstrategi og kundekontakt
Afsnit 5 Samarbejdspartnere

Bliv kontaktet 

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og makeup artist uddannelsen. 

Jeg vil gerne kontaktes 

6B8AE63BB2324523B69B687CABCF3B27

Marie Juel

Marie Juel er en makeup artist med magi i tasken, som har beskæftiget sig som succesfuld professionel inden for faget i mere end to årtier. 
Gennem sin professionelle karriere har hun bla. arbejdet for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner i ind og udland. 

Marie er uddannelsesansvarlig for Makeup-artist uddannelsen hos Nordic Online Academy, hvor hun på uddannelsen sikrer, at alle studerende opnår et solidt og stærkt fagligt fundament, som de kan bygge deres fremtidige karriere på. Ud over at være ansvarlig for det faglige niveau på uddannelsen, så er det et stort fokusområde for Marie på uddannelsen, at tage de studerende i hånden og komme med konkrete anbefalinger og værktøjer til, hvordan de selv kommer i gang og får succes som professionelle makeup-artister efter endt uddannelse. 

 

  • Makeup-artist med magi i tasken 
  • Over 20 års erfaring som succesfuld professionel Makeup-artist 
  • Faste opgaver for TV stationer, modelbureauer og modemagasiner 

Praktisk information

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med udvalgte fageksperter med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Alle uddannelserne er 100% online on-demand forløb. Med en uddannelse hos os får du derfor et online studieliv, der prioriterer fuld fleksibilitet og praksisnær læring. Du kan nemlig selv bestemme tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere.

Uddannelsens varighed 

Uddannelsen som makeup artist er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 40 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært at videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed.

Du er velkommen til at kontakte os for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Anbefalet udstyr 

For at opnå det optimale udbytte af uddannelsen er det en forudsætning, at den studerende har adgang til relevant udstyr i form af pensler og makeup produkter. Den studerende skal derfor forvente udgift til anskaffelse af dette, ud over prisen for deltagelse på uddannelsen.

Efter tilmelding til uddannelsen, vil du som studerende modtage en liste med anbefalinger til udstyr. Som studerende er det muligt selv at anskaffe sig dette, samtidig med at Nordic Online Academy også kan assistere med indkøb af et komplet makeup-kit gennem samarbejdspartner.
Ønsker du yderligere information omkring dette emne inden din tilmelding, så kontakt os gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948.

Benyttelse af modeller 

Under uddannelsen er der inkluderet praktiske øvelser til de studerende. For optimal udførelse af disse opgaver er det derfor en stor fordel, hvis du som studerende har adgang til modeller til benyttelse til opgaverne. Der kan her være tale om veninder, kollegaer mv. - og altså dermed ikke et krav om “rigtige” modeller til opgaverne.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse 

Uddannelsen som makeup artist hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Online test 

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

5 /5

1 anmeldelse

Da uddannelsen endnu ikke udbydes, er der ikke nogle anmeldelser tilgængelige endnu.
Nordic Online Academy

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen, indholdet, uddannelsesformen eller noget helt fjerde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk.

Du kan også se oftest stillede spørgsmål og svar