Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Parterapeut uddannelse

Drømmer du om at hjælpe par med at skabe stærkere og sundere relationer? Vil du gerne hjælpe dem på vej til at løse deres udfordringer og finde lykken sammen? Hvis du kan svare ja til det nævnte, er vores parterapeut uddannelse lige noget for dig.

Faciliteres af
Parterapeut 1

Mai MacKayzee

Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim MacKayzee

Moduler

9

Afsnit

47

Bedømmelse
4,8/5
Parterapeut Billede

Inkluderet i pakken

Unikt udarbejdet litteratur til uddannelsen
Videolektioner
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 26.500,-
Køb uddannelsen

Bliv parterapeut med en online parterapeut uddannelse

Som parterapeut beskæftiger du dig med relationer mellem par. En del af dit arbejde som parterapeut vil være at hjælpe par på den rette vej i deres relation, for at de kan håndtere udfordringerne i deres liv. Som parterapeut møder du ofte parrene på et tidspunkt i deres liv, hvor tingene kan være allersværest. Allerede inden du begynder vores online uddannelse for at blive parterapeut, er det vigtigt, at du har en god menneskeforståelse og empati.

På Nordic Online Academys parterapeut uddannelse får du den grundlæggende baggrundsviden og de kompetencer, det kræver at kunne hjælpe og guide par gennem komplicerede udfordringer og svære perioder i deres parforhold. 

Du vil bl.a. få viden og kompetencer indenfor kommunikations- og terapeutiske færdigheder, parterapeutens rolle, parforholdets udvikling, magtdynamikker, parforholdets udfordringer og meget mere. 

Få din uddannelse i parterapi online

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere, hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Lige så givende det kan være at arbejde som parterapeut, lige så udfordrende og følelsesmæssigt krævende kan det også være. Det kræver en god baggrundsviden, empati og tålmodighed for at lykkes som parterapeut. Har du passion for relationer og det at gøre en positiv forskel i andres liv, vil vores parterapeut uddannelse helt sikkert være en givende og meningsfuld uddannelses- og karrierevej for dig. 

Hvem kan blive parterapeut?

På parterapeut uddannelsen er der ingen krav til tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssig baggrund. Det væsentligste er, at du har interesse og lyst til at arbejde professionelt med parterapi og menneskelige relationer efter endt uddannelse.

Som udgangspunkt henvender vores parterapeut uddannelse sig typisk til følgende målgrupper: 

Brancheskiftere:
Her har den studerende ikke forudgående kendskab til faget. Den studerende opnår læring og nye kompetencer med afsæt i et ønske om brancheskifte. Det kan være med ønske om opstart af egen praksis indenfor området eller i samspil med vores sexologuddannelse

Sexologer, coaches, terapeuter eller behandlere:
Dette er studerende, der ønsker uddannelsen som overbygning eller specialisering til deres nuværende kompetencer og benyttelse i egen praksis.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er parterapi?
Afsnit 3 Parforhold som kulturelt og bio-psyko-socialt fænomen
Afsnit 4 Historisk udvikling af parterapi som fagområde
Afsnit 5 Grundlæggende begreber og teorier inden for parterapi
Afsnit 6 Etiske retningslinjer og professionalisme i parterapi
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Parterapeutens rolle som facilitator og vejleder
Afsnit 3 Undgå normativ bias
Afsnit 4 Klientens neuropsykologisk afsæt
Afsnit 5 Vigtige kommunikations- og terapeutiske færdigheder
Afsnit 6 Selvrefleksion og bevidsthed om egen rolle som terapeut og egentilstand
Afsnit 7 Den terapeutiske ramme (grundlæggende model for samtalen)
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Parforholdets udvikling – fra forelskelse til partnerskab
Afsnit 3 Kommunikation og interaktion i parforholdet
Afsnit 4 Rollefordeling og magtdynamik i parforholdet
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Fra venskab til fjendskab
Afsnit 3 Samarbejde <-> Sabotage
Afsnit 4 Intimitet/seksualitet
Afsnit 5 Frihed <-> Forpligtelse
Afsnit 6 Symbiose/selvtab
Afsnit 7 Kommunikation
Afsnit 8 Passion <-> Hverdag
Afsnit 9 Jalousi, kontrol og tillid
Afsnit 10 Svigerfamilien
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Seksuelle dysfunktioner og udfordringer i parforholdet
Afsnit 3 Terapeutiske tilgange til at arbejde med seksualitet i parterapi
Afsnit 4 Skabelse af intimitet og forbindelse i parforholdet
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Udfordringer i parforhold og fælles problemområder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Parforholdet som en del af det større familiesystem
Afsnit 3 Familiemønstre
Afsnit 4 Genogramanalyse
Afsnit 5 Multigenerationelle mønstre
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Differentiering af individuelle og parterapeutiske mål
Afsnit 3 Individuelle og parterapeutiske mål
Afsnit 4 Individuelle udfordringer og problematikker i parforholdet
Afsnit 5 Terapeutiske tilgange og interventionsmetoder i individuel terapi
Afsnit 6 Integrering af individuel terapi med parterapeutisk arbejde
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Det traditionelle parforhold => monogami
Afsnit 3 Ikke traditionelle parforhold => polygami
Afsnit 4 LGBT parforhold
Afsnit 5 Patchworks-familiers særlige udfordringer
Afsnit 6 Cola-forhold
Afsnit 7 Andre kulturer

Få vejledning om parterapeut uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores parterapeut uddannelse har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes

Parterapeut 1

Mai MacKayzee

Mai har læst antropologi på Aarhus Universitet. Udover studiet i, hvordan vi mennesker påvirkes af kultur, samfund, moral, traditioner og sociale interaktioner, har Mai en faglig baggrund som psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation, sexolog og kropsterapeut. Mai har specialiseret sig i par – og familieterapi.

Mai er sammen med sin mand, Kim, indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver de virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Mai underviser på uddannelserne til parterapeut og sexolog, hvor hun vil dele ud af sin viden og erfaringer som praktiserende terapeut. 

 

  • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
  • Indehaver af Optionz og medindehaver af TLC Krop & Sind 
  • Uddannet Psykoterapeut MPF med speciale i neurokommunikation og par- og familieterapi, sexolog og kropsterapeut
Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim MacKayzee

Kim er Cand.mag - Master of Arts (MA) i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi fra Aarhus Universitet. Han har samtidig en baggrund som coach, facilitator og psykoseksuel terapeut.

Kim er indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver han sammen med sin kone, Mai, virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Kim underviser på sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen, hvor han vil dele ud af sine erfaringer som praktiserende sexolog og parterapeut. 

 

  • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
  • Uddannet facilitator, coach, og psykoseksuel terapeut
  • Master i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi 

Praktisk information om parterapeut uddannelsen

Litteratur til parterapeut uddannelsen 

Som studerende vil du blive præsenteret for omfattende og unik litteratur til alle afsnit på uddannelsen. Alt litteratur på vores parterapeut uddannelse er udarbejdet af vores undervisere, med afsæt i deres virke, erfaring, uddannelse og viden omkring parterapi samt baseret på dansk og international forskning. 

Du vil opdage, at der er rigtig mange nye fagtermer, du skal forholde dig til og kunne forstå. Derfor skal det heller ikke være nogen overraskelse, at du skal læse dele af litteraturen flere gange. Alt ny læring sætter sig ikke over natten. Mist ikke modet, hvis du stadig synes, det er svært efter første gang, du har læst litteraturen.

Uddannelsens varighed 

Uddannelsen som parterapeut er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 47 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, litteratur samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor indflydelse over uddannelsens varighed. 
Du er velkommen til at kontakte os for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse 

Parterapeut uddannelsen hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet fra start til slut. 

Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen som parterapeut hos Nordic Online Academy bygger på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 
I løbet af din kommende uddannelse har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende i en studiegruppe. 

Som studerende har du i løbet af din parterapeut uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Kombiner parterapeut uddannelse med sexolog uddannelse

Hos Nordic Online Academy kan du også tage en sexologuddannelse, som giver dig en bred sexologisk grundviden, og gør dig i stand til at tale kvalificeret og professionelt om sexologi. 

Vi har gjort det muligt at kombinere vores sexolog uddannelse og vores parterapeut uddannelse, hvilket i praksis betyder, at du får adgang til begge uddannelser på samme tid.

Ønsker du at kombinere de to uddannelser, så tag en snak med os om dette på chat, +4570604948 eller kontakt@onlineuddannelse.dk

Online test på parterapeut uddannelsen 

Du vil i løbet af uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor skulle bestå en online test, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende tests er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af parterapeut uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har opnået.

Adgang til materialet

Når du starter vores parterapeut uddannelse, modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

4,8 /5

4 anmeldelser

Rigtig mange gode informationer. Mange gode redskaber og meget stof til eftertanke.
Mette, Årslev. Juni 2024
Jeg er så glad for at jeg valgte at tage parterapeuten. Uddannelsen har været rigtig god og meget lærerig og passer så godt sammen med sexologuddannelsen, som jeg tidligere har taget. De to uddannelser kombinerer hinanden rigtig godt og jeg ser frem til at benytte den nye læring i min egen praksis.
Jane, Skælskør. Maj 2024
Synes det har været en meget lærerig, spændende og dybdegående faglighed, og forståelse. Det har været enormt spændende, med jeres måde at formulere viden og fagligheden på. Og måden I har sparret med hinanden, har været inspirerende og lærerigt.
Elisabeth, Tune. Maj 2024
Jeg synes rigtig godt om uddannelsen, som kommer omkring alle væsentlige aspekter på en meget professionel og forståelig måde. Det eneste jeg godt kunne tænke mig noget mere af, er en liste med ekstern litteratur og links. Ellers bare ros herfra! :-)
Dirk, Bogense. Februar 2024

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

Tre hurtige om parterapeut uddannelsen

Hvor lang tid tager parterapeut uddannelsen?

Som udgangspunkt er du selv herre over, hvor lang tid du sætter af til dine studier. Med online tilgang og egen styring af hvor og hvornår du vil læse, kan parterapeut uddannelsen tage alt mellem 1 måned og 1 år. 

Hvis du vælger at kombinere parterapeut uddannelsen med sexolog uddannelsen, anbefaler vi, at du tager god tid til hvert enkelt modul og bruger minimum et halvt år på dine studier.

Hvad laver en parterapeut?

Som parterapeut kommer du til at arbejde følelsesmæssigt med dine klienter. Det kræver en vis mængde empati, hvor du skal kunne guide dine klienter til de bedste løsninger. At arbejde som parterapeut handler rigtig meget om menneskelige relationer. I vores uddannelse som parterapeut får du heldigvis viden og erfaring til, hvordan du bedst bør tackle situationer i forskellige forhold.

Hvad tjener en parterapeut?

Som mange andre selvstændige professioner kan din løn være afhængig af, hvor mange klienter du vælger at tage imod.