Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

Videograf uddannelse

Er du fascineret af de mange muligheder, der ligger i videoproduktion? Og har du en passion for at skabe visuelle fortællinger, der fanger målgruppens opmærksomhed? Så er vores uddannelse som videograf lige noget for dig.

Faciliteres af
Gustav er ekspert i foto og video

Gustav Eriksen

240595851 10225208931272059 4604231810881264224 N

Lucas Peter Elstrøm Bunk

Moduler

17

Afsnit

79

Bedømmelse
5/5
LPB02471 Enhanced NR

Inkluderet i pakken

Videolektioner, videoguides og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for studiegruppe
Lancering den 12. august 2024
Pris DKK 16.000,-
Rabatpris DKK 8.000,-
Køb uddannelsen - Rabat gyldig til 1/6

Online videograf uddannelse 

Uddannelsen lanceres 12. august 2024. Ved tilmelding inden den 1. juni 2024 opnår du en unik lanceringsrabat på hele 50%. 

Er du konstant inspireret af verden omkring dig og ønsker at udforske videoproduktionens mange facetter? Så er vores online videograf uddannelse hos Nordic Online Academy det perfekte sted for dig at begynde din rejse. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring på hobby-niveau, er vores uddannelse skræddersyet til at dygtiggøre dig inden for videoproduktionens verden.

Videoproduktion er en kunstform, der balancerer tekniske færdigheder med kreativitet, og med vores uddannelse kan du dyrke begge dele.

Lær at lave og redigere videoer

Gennem vores videograf uddannelse vil du tilegne dig alle de nødvendige færdigheder og kompetencer inden for videoproduktion, video redigering, video kommunikation, der kræves for at arbejde som videograf. Vores fleksible uddannelsesforløb giver dig mulighed for at studere, når det passer ind i din hverdag, med ekstra fokus på praktiske opgaver, som udfordre og udvikler dig. 

Du vil blive introduceret til grundlæggende principper inden for videoproduktion og lære teknikker til at mestre hele processen fra optagelse til efterbehandling. Fra forståelse af kamerateknikker og professionel belysning til avanceret postproduktion og redigering, vil vores online undervisning give dig de nødvendige værktøjer til at skabe imponerende visuelle fortællinger.

Du styrer selv din tid på vores online videograf uddannelse 

Med vores videograf uddannelse kan du studere i dit eget tempo, hvor det passer dig bedst. Uddannelsen er starten på din rejse om at indtage rollen som videograf, enten som ansat i en virksomhed eller som selvstændig inden for branchen. Vi har sammensat vores online moduler med henblik på at udvide din viden og sikre, at du får den bedst mulige læring med i bagagen. 

Videofotograf uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et kamera der kan optage video, heraf helst et DSLR, et mirrorless, et decideret videokamera eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner videofotografens grundprincipper og teknikker på et helt grundlæggende niveau, og der er derfor intet formelt krav til deltagernes erfaring eller udstyr.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er video?
Afsnit 3 Hvad er en videograf?
Afsnit 4 Inspiration
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Sensor
Afsnit 3 Forskellige typer af videokameraer
Afsnit 4 Objektiver
Afsnit 5 Eksponering
Afsnit 6 Blænde
Afsnit 7 Framerate og lukkertid
Afsnit 8 ISO og gain
Afsnit 9 Hvidbalance
Afsnit 10 Fokus
Afsnit 11 Ekstraudstyr
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Grundlæggende principper
Afsnit 3 Indstilling, scene og klip
Afsnit 4 Kamerabevægelser
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Symmetri og indramning
Afsnit 3 Tredjedelsreglen
Afsnit 4 Ledende linjer
Afsnit 5 Kontrast og komplementærfarver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Sådan vælger du musik
Afsnit 3 Rettigheder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Grundlæggende klippeværktøjer
Afsnit 3 Klip stemningsfilm
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Shotgun mikrofoner
Afsnit 3 Lavalier mikrofoner
Afsnit 4 Synkronisering
Afsnit 5 Optimer dit set for lyd
Afsnit 6 Room tone
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Typer af lys
Afsnit 3 Diffusion
Afsnit 4 Praktisk opsætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Opsæt dit billede
Afsnit 3 Interviewteknik
Afsnit 4 180 graders reglen
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Dækbilledets funktion
Afsnit 3 Best practice
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Klip af interview
Afsnit 3 L-cut
Afsnit 4 J-cut
Afsnit 5 Redigering af lyd
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Moodboard
Afsnit 3 Storyboard
Afsnit 4 Berettermodel
Afsnit 5 Omvendt berettermodel
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Avanceret lyssætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Klip af reklame
Afsnit 3 Speed ramping
Afsnit 4 SFX og sound design
Afsnit 5 Color grading
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Forskellen på optagelse og livestream
Afsnit 3 Generel teknisk opsætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Best practice
Afsnit 3 Gennemgang af OBS
Afsnit 4 Start din stream
Afsnit 5 Producer din stream
Afsnit 6 Afslut din stream
Afsnit 7 Opskalering og problem solving
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Ophavsret
Afsnit 3 GDPR
Afsnit 4 Forretning
Afsnit 5 Dine næste skridt

Tag en snak med os om uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores videograf uddannelse, har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes

Gustav er ekspert i foto og video

Gustav Eriksen

Gustav har i over 10 år været ansat hos Skandinaviens største teleselskab, hvor han til daglig arbejder som VideoGrapher og Content Specialist - og står i spidsen for virksomhedens produktion af både fotos, grafik og videoindhold fra idé til færdigt produkt. 

Samtidig har Gustav stor erfaring med udarbejdelse af digital undervisning og formidling, med en stor erfaring i at gøre undervisningen nærværende og forståelig for modtageren, med fokus på at læringen kan benyttes i praksis efterfølgende. 

Gustav er en sand Content Ninja, og alle hans kompetencer har været i spil i udviklingen af undervisningsmaterialerne til fotografuddannelsen og videografuddannelsen hos Nordic Online Academy - både foran og bag kameraet. 

 

  • Videograf og Content Specialist, Telenor
  • Digital Learning Specialist, Telenor
240595851 10225208931272059 4604231810881264224 N

Lucas Peter Elstrøm Bunk

Lucas har mere end 10 års erfaring i professionelt arbejde med foto og videoproduktion.

Han har arbejdet med en række betydningsfulde brands både nationalt og internationalt. Med en solid baggrund i reklameproduktion og storytelling til virksomheder har Lucas opnået en omfattende erfaring og ekspertise inden for sit felt.

Lucas' uddannelsesbaggrund inden for kommunikation og digitale medier, har givet ham en solid forståelse for moderne visuel storytelling, som han kan bruge i sit professionelle virke som videograf. 

Lucas' ønske om at dele sin viden og erfaring gør ham til en værdifuld underviser på videograf uddannelsen hos Nordic Online Academy. 

 

  • Professionel videograf
  • Indehaver af L.P. Sessions - Foto og videoproduktion

Praktiske informationer om videograf uddannelsen hos Nordic Online Academy

Generelt om varighed af videograf uddannelsen 

Vores videograf uddannelse er opbygget omkring 17 overordnede moduler og i alt 79 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

Med vores videoundervisning har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på videograf uddannelsens varighed. Vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed blandt de studerende.

Anbefalet varighed af vores online fotoundervisning

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Dette gælder især den tid, den studerende afsætter til videoundervisning, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring.

Kontakt os meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse som videograf

Vores videograf uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet. Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe 

En online uddannelse som videograf hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Under din kommende uddannelse som videograf har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende ved deltagelse i en studiegruppe.
Som studerende har du under din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bla. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Online test i løbet af videograf uddannelsen

I løbet af vores online uddannelse vil du løbende blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test. Du skal bestå disse tests, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af videograf uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på vores videograf uddannelse modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter, men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill vil det som standardopsætning fremgå, at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

5 /5

1 anmeldelse

Da uddannelsen endnu ikke er lanceret, er der ingen anmeldelser af uddannelsen endnu.
Nordic Online Academy

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

3 hurtige om videograf uddannelsen

Hvad koster det at tage en uddannelse som videograf?

Hos Nordic Online Academy kan du få en hurtig og uafhængig uddannelse som videograf til kun 16.000 kr. Inklusiv i prisen er de online moduler, som du har adgang til i hele to år, selv efter du har færdiggjort videograf uddannelsen og fået dit diplom.

Hvor lang tid tager en online videograf uddannelse?

Hos Nordic Online Academy er der stor variation over, hvor lang tid hver enkelt uddannelse tager. Hele vores videograf uddannelse er opsat i moduler med faglige og tekniske begreber og øvelser, som du selv får lov til at afprøve i eget tempo. Vi har sammensat modulerne således, at du kan studere intenst i kort tid eller bruge længere tid til at fordybe dig endnu mere i den praktiske del af uddannelsen. Uanset om du bruger 5 måneder eller 1 år, vil du modtage det samme bevis og have den samme viden. Herefter er det blot din kreativitet og dit gåpåmod til faget, der er med til at påvirke din fremtidige karriere som videograf.

Hvad tjener en videograf?

En gennemsnitlig løn for en fastansat videograf i en virksomhed eller det offentlige vil være på omkring 34.000. Der er selvfølgelig mange, der har taget videograf uddannelsen med henblik på at blive privat og/eller selvstændig videograf. Som selvstændig videograf er lønnen meget varierende. Her afhænger det af, hvor mange kunder du selv har lyst til at arbejde med.