Skip to main content

Online uddannelser

Medier & kommunikation

Drømmer du om at fortælle? Måske gennem inspirerende billeder eller engagerende tekster? Hos Nordic Online Academy får du mulighed for at udforske kommunikationsmuligheder gennem uddannelserne til fotograf, videograf eller forfatter. Uanset om du ønsker at udtrykke dig kreativt eller påvirke andre med dit budskab, kan du udvikle de nødvendige færdigheder til at realisere dine ambitioner her.

Videograf
Videograf

17 moduler / 79 afsnit

Gustav Eriksen & Lucas Peter Elstrøm Bunk
Fotograf
Fotograf

9 moduler / 50 afsnit

Gustav Eriksen & Richo Lund Hald
Forfatter
Forfatter

8 moduler / 45 afsnit

Lotte Dalgaard
Et videokamera i naturen

Har du brug for fleksibilitet i din hverdag?

Med en uddannelse inden for medier og kommunikation får du mulighed for at udforske din kreativitet og kommunikative evner, uanset om du drømmer om at blive fotograf, videograf eller forfatter. 

Som fotograf vil du lære at indfange øjeblikke og skabe billeder, der taler til dine seere. Uddannelsen giver dig de tekniske færdigheder og den æstetiske sans, du behøver for at skabe stærke visuelle fortællinger. 

Hvis du ønsker at blive videograf, vil du lære om videoproduktion og hvordan man skaber indhold, der fanger opmærksomheden og formidler budskaber på en kreativ måde. Du vil tilegne dig praktiske færdigheder i bl.a. idégenerering, udstyr og storytelling.

På forfatteruddannelsen vil du udvikle dine evner til at skrive fængende tekster, der inspirerer, informerer og underholder. Uddannelsen giver dig færdigheder i forskellige skriveformer og teknikker, fra essays til romaner. Du vil finde din unikke stemme og styrke dit kreative udtryk. 

Alle tre uddannelser kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring og tages online når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du vil få adgang til et væld af undervisningsmateriale og sparring med studievejledning, så du kan få den hjælp, du har brug for før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Skal vi tage en snak
om dine muligheder?

Uanset om du har brug for råd til valg af uddannelse, vejledning om studieforløb eller noget helt tredje, er Kristoffer og Mikkel klar til at hjælpe dig.

NOAs medarbejder Mikkel

Man mærker tydeligt, at der ligger et godt og grundigt forarbejde i denne uddannelse. Det er imponerende, at I har formået, at indfange og formidle alle de nødvendige og vigtige områder i dette store fag.

Unn, Fotografuddannelsen

Har netop afsluttet fotografuddannelsen og synes den har givet mig alt den nødvendige viden på en fleksibel og let tilgængelig måde. Synes fleksibiliteten i forløbet har været skønt og det faglige niveau gar været fint. Let forståeligt og samtidig masser at lære og øve. Jeg føler mig alt i alt godt rustet – mangler blot alt det praksis erfaring tilfører😉 fedt at firmaet hjælper og supporterer både før – under og efter forløbet🙏

Anni, Fotografuddannelsen

Jeg har længe gået med en idé til en roman, men ikke vidst hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg har fået så mange værktøjer til at få styr på min historie og til at komme igang med at skrive og holde den røde tråd i min skriveproces. Stor anbefaling herfra.

Louisa, Forfatteruddannelsen