Skip to main content

Online uddannelser

Terapeutisk

Drømmer du om at gøre en forskel i menneskers liv gennem terapeutisk praksis? Vores terapeutiske online uddannelser giver dig værktøjerne til at arbejde med relationer, trivsel og personlig udvikling. Vi tilbyder grundigt udviklet materiale, fleksibilitet under uddannelsen og praksisnær læring, der klæder dig på til at hjælpe andre med at skabe positive forandringer i deres liv.

Sexolog
Sexolog

10 moduler / 42 afsnit

Kim MacKayzee & Mai MacKayzee
Parterapeut
Parterapeut

9 moduler / 47 afsnit

Kim MacKayzee & Mai MacKayzee
Coach
Coach

7 moduler / 36 afsnit

Kim MacKayzee & Mai MacKayzee
Terapeutisk iværksætter
Terapeutisk iværksætter

8 moduler / 35 afsnit

Kim MacKayzee & Michael Rieland
To mennesker, der holder om hinanden

Har du brug for fleksibilitet i din hverdag?

Uddannelserne inden for den terapeutiske kategori åbner op for en række spændende karrieremuligheder. Uanset om du ønsker at blive parterapeut, sexolog eller coach, får du de nødvendige redskaber til at skabe positive forandringer i andres liv. 

Som parterapeut lærer du at navigere i komplekse relationer og hjælper par med at kommunikere mere effektivt. Gennem uddannelsen opnår du færdigheder til at identificere og adressere problemer i parforhold, hvilket kan hjælpe dem til mere forståelse og intimitet.

Uddannelsen som sexolog giver en omfattende forståelse af seksualitetens mange facetter. Du vil blive klædt på til at rådgive om seksuel sundhed, lyst og relationer, og dermed kunne hjælpe individer og par i at forbedre deres seksuelle trivsel. 

Coachuddannelsen giver dig værktøjer til at guide andre i at sætte mål, håndtere udfordringer og skabe varige, positive forandringer i deres liv. Med en kombination af teori og praktiske øvelser lærer du at hjælpe andre til at realisere deres fulde potentiale.

Har du en stærk terapeutisk baggrund, kan du med iværksætteruddannelsen lære at udvikle og drive din egen praksis. Uddannelsen styrker dit kommercielle mindset og giver praktisk viden om dét at blive selvstændig.

Uddannelserne kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring og tages online når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du vil få adgang til et væld af undervisningsmateriale og sparring med studievejledning, så du kan få den hjælp, du har brug for før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Skal vi tage en snak
om dine muligheder?

Uanset om du har brug for råd til valg af uddannelse, vejledning om studieforløb eller noget helt tredje, er Kristoffer og Mikkel klar til at hjælpe dig.

NOAs medarbejder Mikkel

Jeg føler, jeg er blevet præsenteret for mange forskellige aspekter, synsvinkler og sider af sexologi – at man skal se seksualitet som noget bio-psyko-socialt. Min horisont er virkelig blevet udvidet, og jeg har fået så meget mere viden inden for faget. Derudover har videoerne og læsestoffet været til meget hjælp.

Alberte, Sexologuddannelsen

Jeg har nydt, at man kan tage uddannelsen hvor henne man vil samt i det tempo som passer en. Jeg synes det har været utrolig god viden jeg har lært, som en start som sexolog. Jeg kan godt lide måden uddannelsen har været opbygget på, således at der både har været videoer samt gode tekster til hvert modul samt afsnit.

Mathilde, Sexologuddannelsen

Det har været en super god proces, og jeg er vild med det har været en god blanding af videolektioner og tekst. Info fra videoerne brugte jeg til at skrive noter i min lille notesbog, og teksten printede jeg ud, så jeg kunne overstrege vigtige ting. Dét har passet mig perfekt at kunne tage modulerne online i mit eget tempo.

Pia, Parterapeutuddannelsen