Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

Artikler

Vil du have inspiration og nye input? Velkommen til vores univers af viden. Læs omkring kommende uddannelser, ting du ikke vidste om vores eksisterende uddannelser, guldkorn fra vores fageksperter, nye tiltag på uddannelsesområdet og meget, meget mere.

Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse
7. maj 2024

Varsling om prisændringer

Pr. 1. juni 2024 vil der blive foretaget en prisregulering af virksomhedens udbudte uddannelser på hjemmesiden onlineuddannelse.dk.

Læs mere
Pexels Cowomen 2041396
7. maj 2024

Lær at lave og redigere videoer

Vil du gerne kunne omsætte dine kreative idéer til levende billeder? Og vil du gerne lære, hvordan du selv kan producere og redigere professionelle videoer? Hvor skal du starte, og hvad kræver det at undgå de klassiske fodfejl? Dette og meget mere kan du udforske, når du dykker ned i vores videograf uddannelse med fokus på videoproduktion og video redigering.

Læs mere
Indretning 2
1. maj 2024

Start en indretnings virksomhed - Lær hvordan

Vil du omdanne din passion for indretning til en blomstrende virksomhed? Eller måske har du allerede taget de første små skridt og ønsker at forfine dine færdigheder og udvide din viden inden for området? Uanset hvor du er på din rejse, kan vores online iværksætteruddannelse med speciale i indretning være nøglen til at realisere dine professionelle ambitioner.

Læs mere
Parterapeut Og Sexolog 1
24. januar 2024

En eklektisk tilgang til sexologi: Online sexolog uddannelse

Vores online sexolog uddannelse tilbyder en unik og eklektisk tilgang til forståelse af køn og seksualitet. Med rødder i den skandinaviske tradition kombineres biologiske, psykologiske, sociale og kulturelle perspektiver.

Læs mere
NOA Dekoratoer 9
11. januar 2024

Boligstylist uddannelse til de kreative

At forvandle et rum til en smuk, harmonisk bolig kræver mere end blot møbler og farvepaletter. Det kræver en kreativ vision og ekspertise, og det er præcis det, en dansk indretnings uddannelse som boligstylist hos Nordic Online Academy kan tilbyde. I denne artikel vil vi udforske verdenen af boligstyling.

Læs mere
NOA Dekoratoer 7
17. december 2023

Skab en karriere som dekoratør

Drømmer du om at forvandle butikker, skabe kunstværker af showrooms og vinduer eller deltage i fotoshoots for at give produkter liv? Hos Nordic Online Academy kan du tage springet ind i dekoratørverdenen med vores spændende og fleksible online uddannelse.

Læs mere
Indretningseksempel af en stue
30. november 2023

Sofies start på en karriere inden for indretning

At navigere gennem valget af uddannelse og karriere kan være en udfordrende rejse og en stor beslutning for de fleste. Det handler om at finde noget, man har interesse og passion for, og som samtidig kan fungere som en karrierevej. Rigtig mange har både interesse og passion for indretning, men hvad gør man, hvis man ønsker at gøre indretning til en karrierevej? I dag tager vi en snak med Sofie Schou, der har valgt at starte med indretningskonsulentuddannelsen hos Nordic Online Academy.

Læs mere
Kamera der tager et billede
29. november 2023

Fotografuddannelse: Kristines rejse

Ønsker man at starte en karriere som fotograf, kræver det en kombination af passion, arbejdsomhed og den rette uddannelse. Vi har haft fornøjelsen af at tale med Kristine Linnell Petersen, en talentfuld fotograf, der har valgt at tage sin uddannelse hos Nordic Online Academy. Her får du et indblik i Kristines erfaringer og overvejelser omkring valget af fotografuddannelse.

Læs mere
Samtalesession mellem sexolog og klient
23. november 2023

Fra sygeplejerske til sexolog

Interview med Michala Norit, tidligere studerende hos Nordic Online Academy: Sexologi handler om at forstå menneskets seksualitet i sin helhed. Det er et komplekst og nuanceret felt, der går langt ud over blot fysiologiske aspekter. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi en omfattende online sexologuddannelse, der giver deltagerne en bred viden om seksualitet og sexologi. Michala, en af de studerende på uddannelsen, deler i denne artikel ud af sine erfaringer fra uddannelsen, samt hendes rejse med opstart af egen praksis indenfor området.

Læs mere
Sund Mad På Tallerken
21. november 2023

Kostvejlederuddannelse: Et personligt perspektiv

Mød Aicha, en engageret studerende på Nordic Online Academy, der har været på en spændende rejse mod at blive færdiguddannet kostvejleder. Hendes vej ind i verdenen af kostvejledning er en inspirerende fortælling, og hendes beslutning om at vælge en online uddannelse på Nordic Online Academy har givet hende frihed til at balancere uddannelse, professionelle forpligtelser og familieliv på en måde, der har gjort det muligt at jagte drømmen om en karriere inden for sundhed og ernæring.

Læs mere
Shutterstock 1138418534
13. november 2023

Bliv ernæringskonsulent med en online uddannelse

Drømmer du om at hjælpe andre med at omlægge deres livsstil, hvor det første punkt på dagsordenen er deres kost? Hvis det er tilfældet, bør du tilmelde dig en ernæring og sundheds uddannelse. Her får du viden og erfaring om, hvordan du kan hjælpe andre med at lægge deres kost om med henblik på et bedre helbred.

Læs mere
Sund mad præsenteret på en tallerken
8. november 2023

Tag en online diætist uddannelse

Sammensætter du måltider ud fra konkrete ernæringsaspekter med henblik på at give din krop de bedste forudsætninger? I så fald har du med stor sandsynlighed allerede en mindre diætist gemt i maven. Med en online uddannelse kan du folde det ud til en konkret karriere.

Læs mere
Indretning 2
7. november 2023

Boligstyling realiserer den kreative drøm

Er du typen, der ofte tager dig selv i at lure gennem vinduer for at se, hvordan andre har indrettet deres boliger? Ser du mest frem til, hvordan dine venner skal indrette deres nye stue, når de flytter? Hvis det er tilfældet, kunne det tyde på, du har en boligstylist gemt i maven. Hvis du ser farvepaletter og møbelsammensætninger, som ingen andre gør, kan det være, du skal tage skridtet videre og uddanne dig til et boligstylist job.

Læs mere
Indretning 15
2. november 2023

Bliv indretningsarkitekt og slip din kreativitet løs

Som indretningsarkitekt er det dit arbejde at indrette og designe private såvel som kommercielle rum i detaljerede koncepttegninger. Du vil blive udfordret på din kreativitet og æstetiske sans. Alt sammen for at skabe rum, der indbyder til varme eller professionelle vilkår, alt efter hvor rummene befinder sig. Det er svaret på, hvad laver en indretningsarkitekt med få ord.

Læs mere
Mand, der står med sin smartphone og er ved at se undervisningen fra en online uddannelse
29. september 2023

Køb af uddannelse med bruttolønsordning

Hos Nordic Online Academy henvender vores uddannelser sig til privatpersoner. I nogle tilfælde er det muligt for vores studerende at få uddannelsen helt eller delvist betalt af deres arbejdsgiver.

Læs mere
Kvinde, der sidder ved sin computer og ser undervisningen fra en online uddannelse
12. september 2023

Nyhed: Nye uddannelser på vej!

Hos Nordic Online Academy er vi glade for endelig at kunne løfte sløret for tre spritnye online uddannelser, der vil udvide vores udbud af uddannelser og give dig endnu flere muligheder for personlig og faglig udvikling.

Læs mere
Pensler til at lægge makeup med
1. september 2023

Hvordan får du succes som makeup artist?

At slå igennem som nyudklækket makeup artist kræver ikke kun tekniske kompetencer og præcision, men også en kombination af kreativitet, netværk og professionalisme. Og netop det er omdrejningspunktet på vores afsluttende modul på vores makeup artist uddannelse - nemlig hvordan du kommer godt fra start.

Læs mere
Makeup Artist
17. august 2023

Makeup artist: Oftest stillede spørgsmål

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig vores online uddannelse til makeup artist. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar omkring uddannelsen.

Læs mere
Pexels Leeloo Thefirst 7598073
31. maj 2023

Indretningskonsulent eller boligstylist

Der findes flere forskellige veje at gå, hvis du drømmer om at uddanne dig til indretningskonsulent. Der findes bl.a. en række private uddannelsesinstitutioner, hvor Nordic Online Academy er en af dem.

Læs mere
Indretning 8 (1)
21. maj 2023

Indretningskonsulent: Oftest stillede spørgsmål

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig vores uddannelse til indretningskonsulent. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar omkring uddannelsen.

Læs mere
Mand der sidder og programmerer på sin computer
16. maj 2023

Kan alle lære at programmere?

I princippet ja, så kan alle lære at programmere, så længe du har gåpåmod og er motiveret for at lære. Går du med en drøm om at lære at programmere, så skal du overveje om en uddannelse i grundlæggende programmering er det rette sted for dig at starte din karriere.

Læs mere
Pexels Lukas 574077
10. maj 2023

Grundlæggende programmering: Oftest stillede spørgsmål

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig vores online uddannelse i grundlæggende programmering. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar omkring uddannelsen.

Læs mere
Kærlighed mellem to mennesker
8. maj 2023

Er menneskets seksualitet din store passion?

Så skal du helt sikkert overveje, om en sexolog uddannelse kunne være det rette valg for dig. Her får du større indblik i seksualitetens mange udtryk, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, samtidig med at du lærer at skabe mere rum til samtale om seksualitet i alle dens former.

Læs mere
Pexels Jasmine Carter 888894
4. maj 2023

Sexolog: Oftest stillede spørgsmål

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig vores online uddannelse til sexolog. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar omkring uddannelsen.

Læs mere
Coaching
1. maj 2023

Kostvejleder: Oftest stillede spørgsmål

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig uddannelsen. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar.

Læs mere
Samtalesession mellem sexolog og klient
26. april 2023

Mental sundhed på kostvejledning uddannelse

Når vi taler om sundhed, er det vigtigt ikke kun at tale om den fysiske, men også den mentale sundhed. Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at hver 3. unge kvinde lider af dårlig mental sundhed, og at 1 ud af 5 voksne danskere har mentale helbredsproblemer som angst, stress eller depression.

Læs mere
Kamera der tager et billede
15. marts 2023

Sådan lærer du at tage professionelle billeder

Underviser, Gustav Eriksen, på vores fotografuddannelse, har deltaget i et interview med uddannelsesmediet finduddannelse.dk, hvor han fortæller om fotografuddannelsen hos Nordic Online Academy. 

Læs mere
Kvinde, der sidder i sin sofa med computer og ser undervisningen fra en online uddannelse
2. februar 2023

Oftest stillede spørgsmål: Alle uddannelser

Vi vil gerne hjælpe med de spørgsmål, du måske sidder inde med, før du tilmelder dig en af vores uddannelser. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar, hvor du måske også finder svar på noget, som du slet ikke vidste, du havde spørgsmål til.

Læs mere
Mand, der sidder i sin sofa og ser undervisningen, fra en online uddannelse, på sin smartphone
19. januar 2023

3 fordele ved online uddannelse

Fjernundervisning, e-learning, e-læring, online uddannelse, digital læring… Kært barn har mange navne. Uanset hvilket af de nævnte udtryk du foretrækker, så er det et faktum at uddannelse bag skærmen netop nu vinder indpas verden over.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

 Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Hop ind og se vores oftest stillede spørgsmål og svar. 

Se oftest stillede spørgsmål