Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

13. november 2023

Bliv ernæringskonsulent med en online uddannelse

Shutterstock 1138418534

Bliv ernæringskonsulent med en online uddannelse

Hos Nordic Online Academy kan du læse til ernæringskonsulent. Her får du den rette baggrundsviden og erfaring til at starte din egen virksomhed som ernæringskonsulent. Nu til dags oplever flere og flere mennesker, at kosten kan være svær at lave om på, fordi folk sidder fast i for komfortable rammer. Med en uddannelse som ernæringsekspert kan du træde til og hjælpe på dette område.

En ernæring og sundhed uddannelse online giver dig mange fordele i løbet af din studietid. I løbet af de 7 moduler, som uddannelsen strækker sig over, har du fuld kontrol over, hvor du vil studere, og hvornår du vil studere. Du får adgang til en fyldestgørende portion af litteratur. Herigennem vil du lære om, hvordan kroppen bedst fungerer og hvilke ’brændstoffer’ denne skal bruge. Dette viderebygger du med en masse teoretisk viden om, hvordan du bedst sammensætter måltider for at kunne give den bedste ernæring til kroppen.

Tag en uddannelse som ernæringsekspert allerede i dag

Det behøver ikke tage for evigt for dig at få dit diplom som ernæringsekspert. Det er blot en fordel for dig med en online ernæringsekspert uddannelse. Går du med drømmen om at uddanne dig indenfor sundhed og ernæring, er dette ret rette valg for dig.

Som ernæringskonsulent vil du komme til at vejlede omkring kost og sundhed. Dette berører også den mentale sundhed, som i sidste ende har større indflydelse på fysisk sundhed, end mange tænker over.

Ernæring og sundhed går hånd i hånd. Hvilket du kommer til at lære meget mere om med en online uddannelse fra Nordic Online Academy. Hos os har vi valgt at kalde uddannelsen for kostvejleder. Principperne er de samme som hos en ernæringsekspert. Måden du vælger at bruge din viden, er helt op til dig, og hvordan du vil arbejde med dine fremtidige klienter.

Læs mere om kostvejlederuddannelsen og hvordan du kan tilmelde dig lige her.