Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

7. november 2023

Boligstyling realiserer den kreative drøm

Indretning 2

Boligstyling realiserer den kreative drøm

Er du typen, der ofte tager dig selv i at lure gennem vinduer for at se, hvordan andre har indrettet deres boliger? Ser du mest frem til, hvordan dine venner skal indrette deres nye stue, når de flytter? Hvis det er tilfældet, kunne det tyde på, du har en boligstylist gemt i maven. Hvis du ser farvepaletter og møbelsammensætninger, som ingen andre gør, kan det være, du skal tage skridtet videre og uddanne dig til et boligstylist job.

Slip din kreativitet løs med uendelige boligstyling tips

Er din familie træt af, at du konstant bliver ved med at ommøblere stuen eller kontoret? Hvis du bare ikke kan lade være, kan det være, du bør se nærmere på vores boligstylist uddannelse. Et arbejde som boligstylist åbner for kreative muligheder, hvor din partner sjældent bliver træt af din fordybelse i at finde det rette design til et nyt spisebord eller sofahjørnet.

Vi oplever rigtig mange interesserede studerende, der initierer kontakten til Nordic Online Academy med en drøm om, hvordan man bliver boligstylist. Det er drømme, der opstår af kreativ inspiration for hvert eneste rum i boligen. Hos Nordic Online Academy kan du uddanne dig til indretningskonsulent, som essentielt er det samme som en boligstylist. Dette er vejen for dig, der har en drøm om at skabe din egen karriere med en stor interesse og fordybelse for det, du laver.

Boligstyling er ikke for alle og enhver. Det kræver et kreativt øje og en sans for detaljer. Langt de fleste tilsidesætter dette for at fokusere på, hvor Tv’et skal placeres i stuen. Til trods for at rigtig mange mennesker indretter stuen omkring Tv’et, findes der også andre løsninger. Hvis du bliver boligstylist, vil du have øje for mange af disse løsninger. Desuden vil du også kunne se, hvordan det bedst bringer nyt liv til stuen uanset hvilken vinkel, du ser den fra.

Bliv boligstylist og indret din egen karriere

Boligstyling kan bruges i mange sammenhænge, hvorfor du med fordel kan tage en online uddannelse for at blive boligstylist. Hos Nordic Online Academy finder du boligstylist uddannelsen under navnet indretningskonsulent. Navnet er måske anderledes, men funktionen og arbejdsopgaverne er de samme. Vores uddannelse er designet således, at alle kan begynde rejsen til at blive boligstylist uden nogen specifikke baggrundskvalifikationer. Du kan være sikker på, at du får de rette kompetencer og kvalifikationer med en online uddannelse hos NOA.

En boligstylist uddannelse, som Nordic Online Academy tilbyder, er designet således, at du selv styrer din tid og intensiteten af dine studier. Til denne uddannelse er der ingen adgangskrav. Det kræver blot en voksende interesse for farvesammensætninger og æstetiske blikfang i store som små rum. I løbet af forløbene får du udvidet din viden om bl.a. farvepaletter og den praktiske side af jobbet som boligstylist. Du vil blive udfordret med opgaver, der tester din teoretiske viden, men især også din indsats i at indrette hvert rum, så det er unikt for din stil og stadig tilpasset til kunden.

Et arbejde som indretningsstylist eller boligstylist kan blandt andet bringe dig til en arbejdsplads hos et møbelfirma, hvis dette er drømmen for dig. Langt de fleste drømmer dog om at styre og indrette deres egen tid som selvstændig boligstylist. Det giver dig en anden frihed til at arbejde som boligstylist i Nordjylland, eller hvor det passer dig i landet. Du bliver din egen chef og afgør selv, hvilke kunder og opgaver der tiltaler din æstetik og kreativitet mest.

Gør blandt andet boligstyling af stuen til din levevej

Hvad end du ender med at arbejde med private kunder eller kommercielle opgaver, vil du arbejde tæt med kunden for at kunne afspejle dennes personlighed i indretningen. Som boligstylist er det din opgave at forbedre indretningen i ethvert rum, hvor din æstetiske forståelse kommer til rette. Det gælder alt lige fra valg af møbler og farver af samme, forskellige tekstiler i form af betræk eller tæpper, samt ethvert dekorativt emne, der kan bringe ekstra liv ind i rummet. Det er her, din æstetiske forståelse bliver sat på prøve, og dine færdigheder testes.

Når du tager din boligstylist uddannelse online hos Nordic Online Academy, sørger vi for, at du bliver forberedt på en arbejdsdag, hvor boligindretning kommer til at optage størstedelen af dine opgaver. Om du håber på at finde arbejde hos en kommerciel virksomhed, eller det er drømmen om selvstændighed, spiller ingen rolle. Uddannelsen som boligstylist kan tilpasses begge dele. Den afgørende faktor er dit drive, og hvor store rum du kan se potentialer i.

Læs mere om indretningskonsulent uddannelsen her.