Varsling om prisstigninger pr. 1. juni 2023. Læs mere her.

Indretningskonsulent

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Så har vi indretningsuddannelsen til dig..

Faciliteres af
Mig2 Scaled E1655413053841

Tanja Lund

Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

Moduler

9

Afsnit

36

Bedømmelse
5/5
NOA Indretningskonsulent 5

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris inkl. moms 15.000,-
Køb uddannelsen

Bliv indretningskonsulent!

Med uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden, eller personer som ønsker at fordybe sig yderligere i sin interesse inden for faget.

Med indretnings uddannelsen kommer du igennem hele paletten fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. 

På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder. 

Målgruppe
For at tilmelde sig uddannelsen som Indretningskonsulent er der ingen krav til de studerendes tidligere erhvervsmæssige erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du efter endt uddannelse har lyst og interesse i at arbejde professionelt med indretning.

Uddannelsen er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.

Uddannelsen henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet.

Kontakt gerne Nordic Online Academy på telefon, chat eller mail for individuel sparring og vejledning omkring mulig deltagelse på uddannelsen, med afsæt i din baggrund samt dine mål for deltagelse på uddannelsen.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Designikoner/navne
Afsnit 3 Stilgrupper
Afsnit 4 Hvordan lærer du at kende tidens trends
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Farvecirklen
Afsnit 3 Farvekoder
Afsnit 4 Farvernes betydning
Afsnit 5 Sammensætning af farver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Materialer
Afsnit 3 Martindale
Afsnit 4 Materialesammensætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Viden omkring lys
Afsnit 3 Former for belysning
Afsnit 4 Belysning i hjemmet
Afsnit 5 Lysplan
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Behovsanalyse
Afsnit 3 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Moodboard
Afsnit 3 Moodboard i samspil med kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til tegningsformer
Afsnit 3 Symboler
Afsnit 4 Formidling til kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Indretnings huskeregler
Afsnit 3 Stylings huskeregler
Afsnit 4 Eksempel på stylingsopgaver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Privat kunde vs. Erhvervskunde
Afsnit 3 Indretningsforløb (steps igennem processen)
Afsnit 4 Kom godt i gang

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og indretningsuddannelsen. 

Jeg vil gerne kontaktes

Praktisk information

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med udvalgte fageksperter med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Alle uddannelserne er 100% online on-demand forløb. Med en uddannelse hos os får du derfor et online studieliv, der prioriterer fuld fleksibilitet og praksisnær læring. Du kan nemlig selv bestemme tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere.

Generelt om varighed af uddannelsen 

Uddannelsen som indretningskonsulent er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 36 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært at videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed og vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende i mellem.

Anbefalet varighed af uddannelsen 

Der er en lang række faktorer der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.
Med afsæt i data fra nuværende studerende er det dog Nordic Online Academys anbefaling, at uddannelsen gennemføres på mellem 1 til 4 måneder.

Ovenstående anbefaling skal tages med forbehold. Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min uddannelse

Uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Online test 

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende test er gennemført, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Mig2 Scaled E1655413053841

Tanja Lund

Tanja Lund har mere end 20 års erfaring med indretning og styling. De seneste 17 år som en del af virksomheden Rosen-lund.dk og lundstyle.dk, hvor hun har beskæftiget sig med boliginspiration, indretning, styling samt drift af både fysisk samt online butik. 

Under sin professionelle karriere har Tanja opnået stor erfaring med indretningsopgaver for erhvervsdrivende og private. Indenfor erhverv inkluderer dette bla. opgaver for hoteller, restauranter og kontoret, mens den private erfaring specielt har været centraliseret omkring private hjem og sommerhuse. 
Tanja har i sit virke et stort fokus på bevidst indretning. Her hjælper hun bla. sine kunder med at manifestere det liv de drømmer om, igennem deres bolig. 

På uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy deler Tanja ud af sin brede erfaring indenfor faget, med et stort fokus på at gøre de studerende klar til at arbejde professionelt med indretning efter endt uddannelse. 

 

  • 20 års erfaring med professionel indretning 
  • Direktør for Rosen-lund.dk og Lundstyle.dk
Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

Ea er uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet og har bla. gennem sin uddannelse opbygget en stærk teoretisk og praktisk viden inden for brugerorienteret design. 

I sin professionelle karriere har Ea bla. arbejdet som indretningskonsulent hos IKEA, hvor hun har hjulpet både private- og erhvervskunder med at indrette, style og skabe kreative løsninger ud fra deres behov og ønsker.

Samtidig har Ea arbejdet med indretning og design af selve varehusene hos IKEA, med et stort fokus på afprøvelse af aktuelle tendenser og stilarter.

Indenfor faget indretning brænder Ea specielt meget for konceptudvikling og visuel formidling. Dette har givet hende en stærk visuel grundforståelse af materialer og rådgivning af dem, hvorfor læring og erfaringer om materialer er inddraget i uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy.

 

  • Uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet
  • Tidligere indretningskonsulent hos IKEA 
5 /5

1 anmeldelse

Uddannelsen blev lanceret den 1. marts 2023. De første studerende er netop nu i gang med uddannelsen. De første anmeldelser af uddannelsen er derfor på trapperne.
Nordic Online Academy

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen, indholdet, uddannelsesformen eller noget helt fjerde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk.

Du kan også se oftest stillede spørgsmål og svar