Indretningskonsulent uddannelse

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Bliv indretningskonsulent. Vores indretningskonsulent uddannelse online er lige dig..

Faciliteres af
Tanja er underviser og ekspert på indretningskonsulentuddannelsen

Tanja Lund

Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

Moduler

9

Afsnit

36

Bedømmelse
4,6/5
Styling af en hylde i boligen

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris inkl. moms DKK 16.500,-
Start på uddannelsen

Bliv indretningskonsulent - Tag din indretningskonsulent uddannelse online!

Med en indretningskonsulent uddannelse hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Vores indretningskonsulent uddannelse er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden, eller personer som ønsker at fordybe sig yderligere i sin interesse inden for faget.

Med indretningsuddannelsen kommer du igennem hele paletten fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. 

På vores indretningskonsulent uddannelse bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder. 

Målgruppe
For at tilmelde sig uddannelsen som indretningskonsulent er der ingen krav til de studerendes tidligere erhvervsmæssige erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du efter endt uddannelse har lyst og interesse i at arbejde professionelt med indretning.

Uddannelsen som indretningskonsulent er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.


Vores indretningskonsulent uddannelse henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet.

Kontakt gerne Nordic Online Academy på telefon, chat eller mail for individuel sparring og vejledning omkring mulig deltagelse på uddannelsen, med afsæt i din baggrund samt dine mål for deltagelse på uddannelsen.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Designikoner/navne
Afsnit 3 Stilgrupper
Afsnit 4 Hvordan lærer du at kende tidens trends
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Farvecirklen
Afsnit 3 Farvekoder
Afsnit 4 Farvernes betydning
Afsnit 5 Sammensætning af farver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Materialer
Afsnit 3 Martindale
Afsnit 4 Materialesammensætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Viden omkring lys
Afsnit 3 Former for belysning
Afsnit 4 Belysning i hjemmet
Afsnit 5 Lysplan
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Behovsanalyse
Afsnit 3 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Moodboard
Afsnit 3 Moodboard i samspil med kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til tegningsformer
Afsnit 3 Symboler
Afsnit 4 Formidling til kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Indretnings huskeregler
Afsnit 3 Stylings huskeregler
Afsnit 4 Eksempel på stylingsopgaver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Privat kunde vs. Erhvervskunde
Afsnit 3 Indretningsforløb (steps igennem processen)
Afsnit 4 Kom godt i gang

Tag en snak med os om uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores indretningskonsulent uddannelse, har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes

NOA Indretningskonsulent 7 11Zon

Praktisk information

Generelt om varighed af uddannelsen 

Vores indretningskonsulent uddannelse er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 36 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært at videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed og vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende i mellem.

Anbefalet varighed af uddannelsen 

Der er en lang række faktorer der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.
Med afsæt i data fra nuværende studerende er det dog Nordic Online Academys anbefaling, at uddannelsen gennemføres på mellem 1 til 4 måneder.

Ovenstående anbefaling skal tages med forbehold. Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min indretningskonsulent uddannelse

Uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Den fleksible studieform betyder, at du kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Under din kommende uddannelse, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende, ved deltagelse i en studiegruppe. 

Som studerende har du under din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bla. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Online test 

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå før du kan gå videre til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende test er gennemført, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Tanja er underviser og ekspert på indretningskonsulentuddannelsen

Tanja Lund

Tanja Lund har mere end 20 års erfaring med indretning og styling, hvor hun har beskæftiget sig med boliginspiration, indretning, styling samt drift af både fysisk samt online butik. 

Under sin professionelle karriere har Tanja opnået stor erfaring med indretningsopgaver for erhvervsdrivende og private. Indenfor erhverv inkluderer dette bla. opgaver for hoteller, restauranter og kontoret, mens den private erfaring specielt har været centraliseret omkring private hjem og sommerhuse. 
Tanja har i sit virke et stort fokus på bevidst indretning. Her hjælper hun bla. sine kunder med at manifestere det liv de drømmer om, igennem deres bolig. 

På uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy deler Tanja ud af sin brede erfaring indenfor faget, med et stort fokus på at gøre de studerende klar til at arbejde professionelt med indretning efter endt uddannelse. 

 

  • 20 års erfaring med professionel indretning
Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

Ea er uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet og har bla. gennem sin uddannelse opbygget en stærk teoretisk og praktisk viden inden for brugerorienteret design. 

I sin professionelle karriere har Ea bla. arbejdet som indretningskonsulent hos IKEA, hvor hun har hjulpet både private- og erhvervskunder med at indrette, style og skabe kreative løsninger ud fra deres behov og ønsker.

Samtidig har Ea arbejdet med indretning og design af selve varehusene hos IKEA, med et stort fokus på afprøvelse af aktuelle tendenser og stilarter.

Indenfor faget indretning brænder Ea specielt meget for konceptudvikling og visuel formidling. Dette har givet hende en stærk visuel grundforståelse af materialer og rådgivning af dem, hvorfor læring og erfaringer om materialer er inddraget i uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy.

 

  • Uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet
  • Tidligere indretningskonsulent hos IKEA 
4,6 /5

7 anmeldelser

Inspirerende og interessant uddannelse hvor man kommer gennem mange emner indenfor indretning. Fin afveksling mellem teori og praktiske opgaver. Kompetente undervisere, relevante informationer. Meget fleksibelt uddannelsesforløb, når man skal passe sit arbejde ved siden af.
Rasa. September 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen bag mig. Samtidig synes jeg, at modulerne og den læren, der indgår i dem fungerer som en god guideline, hvilket gør, at jeg nu føler mig rustet til at springe ud i et job som indretningskonsulent.
Sofie S, Aalborg. August 2023.
Jeg har netop færdig gjort Indretningskonsulentuddannelsen, og var virkelig godt tilfreds med min oplevelse. Online og on demand konceptet fungerede begge helt fantastisk, platformen er super nem og overskuelig, jeg har kun ros til overs for de dygtige levende og inspirerende undervisere. Virkelig en god total oplevelse. Stor ros og kæmpe anbefaling her fra.
Katrine, Vallensbæk. August 2023.
Rigtig god baggrundsviden.
Cecilie H, Ølstykke. Maj 2023.
Jeg syntes det har være lærerigt og jeg glæder mig til at bruge det i praksis. Jeg kunne godt lige mixet mellem video og læsning.
Lene S, Helsingør. Marts 2023.
Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller været i tvivl om noget. Gode, rare stemmer, så man har lysten til at lytte til en video.
Jasmin B, Brøndby. Marts 2023.
Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.
Vibeke Ø, Hvidovre. Marts 2023.

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Noa Indretningskonsulent 9 Optimized

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning