Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

4. maj 2023

Sexolog: Oftest stillede spørgsmål

Pexels Jasmine Carter 888894

Sexolog: Oftest stillede spørgsmål

Måske du sidder med nogle spørgsmål, inden du er klar til at tage valget om at tilmelde dig vores uddannelse til sexolog. Det er helt okay at have spørgsmål. Her er alt du skal vide om vores uddannelse.

 

Hvad koster en sexolog uddannelse?

Uddannelsen til sexolog hos Nordic Online Academy koster 26.500 kr.


Hvordan bliver jeg sexolog?

På sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy kommer du bredt omkring og får viden og kompetencer inden for bl.a. seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, parforhold, krænkelser og overgreb. Du får også helt grundlæggende viden om det at have en sexologisk praksis, altså hvordan du rådgiver dine kommende klienter med udgangspunkt i deres situation.

Med sexologuddannelsen får du alt den grundviden og de kompetencer, der gør, at du vil være rustet til at kunne stå på egne ben og rådgive dine kommende klienter ud fra deres situation og ønsker til forløbet.

Hvor lang tid tager det at blive sexolog?

Det kan du selv være med til at bestemme. Hos Nordic Online Academy har vi nemlig udviklet et fleksibelt on demand univers, hvor du selv bestemmer tid, sted og tempo for din uddannelse.


Hvad tjener en sexolog?

Det kan være svært at komme med et konkret bud på den løn, du vil få som uddannet sexolog, da det vil afhænge meget af din situation, din arbejdsplads, om du er selvstændig og dine kompetencer. Dog kan lønnen sammenlignes med den løn, man får som terapeut, hvor gennemsnitslønnen ligger omkring 35.000 DKK i måneden. Denne løn skal naturligvis tages med forbehold.

 

Vi håber, du er blevet lidt klogere på vores uddannelse. Sidder du tilbage med spørgsmål, så kontakt endelig vores studievejledning på telefon, mail eller chat. 

Du kan også hoppe ind på vores uddannelsesside og læse meget mere.

Læs mere om uddannelsen