Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

7. maj 2024

Varsling om prisændringer

Kvinde der sidder og tager noter på sin computer, mens hun er ved at tage en online uddannelse

Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024

Nordic Online Academy tilbyder online kvalitetsuddannelser, hvor det er muligt at tage sin uddannelse når man vil, hvorfra man vil og i sit eget tempo.

Pr. 1. juni 2024 vil der blive foretaget en prisregulering af virksomhedens udbudte uddannelser på hjemmesiden onlineuddannelse.dk. Efter reguleringen vil der både være uddannelser, der er blevet reduceret i pris, samt uddannelser, der i fremtiden udbydes til en højere pris.

Virksomhedens uddannelser vil efter prisreguleringen fortsat udbydes til yderst konkurrencedygtige priser, sammenlignet med tilsvarende forløb som fysisk uddannelse, samt øvrige sammenlignelige online uddannelser. 

Prisreguleringerne foretages som en naturlig regulering af markedet, med afsæt i udbud og efterspørgsel, samt virksomhedens fokus på løbende videreudvikling og forbedring af de berørte uddannelser, ud fra nuværende studerendes feedback samt aktuelle tendenser indenfor de enkelte fagområder.

Anbefaling til kommende studerende:

Overvejer du at starte på din kommende drømmeuddannelse hos Nordic Online Academy, så anbefales det, at du kontakter os inden eventuel tilmelding for at sikre, at din eventuelle tilmelding kan ske til de mest fordelagtige vilkår med afsæt i de kommende prisreguleringer.

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00 på telefon 70604948, mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten på vores hjemmeside.

 

/Nordic Online Academy

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen, indholdet, uddannelsesformen eller noget helt fjerde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk.