Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

Dekoratør uddannelse

Drømmer du om at forvandle butikker til magiske kunstværker, der tiltrækker øjnene og lader kunderne opleve en verden af æstetik? Vil du lære kunsten at præsentere produkter på en måde, der fanger fantasien og øger salget? Så er vores online dekoratør uddannelse lige noget for dig!

Faciliteres af
2X0A0854

Jennie Oxlade

Moduler

10

Afsnit

70

Bedømmelse
4,3/5
Dekoratør

Inkluderet i pakken

Videolektioner og materiale til download
Praksisnær læring
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 14.500,-
Køb uddannelsen

Bliv dekoratør med online dekoratør uddannelse 

Dekoratør uddannelsen er en spændende og inspirerende rejse ind i en verden af visuel fortryllelse. Vores dekoratør uddannelse er dit springbræt til en karriere, hvor du ikke kun skaber æstetiske og smukke butiksmiljøer, men også forstår psykologien bag salget og kundernes beslutningsproces.

Vi lærer dig at forvandle butikker, showrooms og vinduer til kunstværker med brugen af visual merchandising. På vores dekoratør uddannelse lærer du at udnytte lys, farver og miljø til at skabe en magnetisk tiltrækning, der fanger øjnene og hjertet hos kunderne. 

Dekoratørfaget handler ikke udelukkende om at skabe flotte dekorationer. Det handler i første omgang om at forstå kundernes købsadfærd og dermed motivere dem til at foretage køb. Vores dekoratør uddannelse giver dig værdifuld indsigt i, hvordan du omsætter dine kreative idéer til målbare resultater.

Slip din kreativitet løs på en dekoratør uddannelse

I løbet af uddannelsen opfordrer vi til naturlig nysgerrighed inden for faget. På den måde er du altid er et skridt foran og ved, hvad der rører sig i branchen. Dekoratør uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere, hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vi er med dig hele vejen, både før, under og efter endt uddannelse, hvor vi står klar til sparring og besvarelse af eventuelle spørgsmål, der måtte opstå undervejs. 

Du bliver klar til at lade din kreativitet blomstre, og du kan være med til at skabe den næste store visuelle oplevelse i butikkerne i et arbejde som dekoratør.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Intro til dekorationsfaget
Afsnit 3 Hvad betyder dekoration for markedet?
Afsnit 4 Hvad kan du blive / arbejde med?
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kend din kunde, kundens behov og DNA
Afsnit 3 Rød tråd
Afsnit 4 Kampagne, hovedvare og samhørig vare
Afsnit 5 Målgruppe
Afsnit 6 Præsentation
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 NSC farvesystem
Afsnit 3 Farvekoder
Afsnit 4 Farvernes betydning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Skitsetegning
Afsnit 3 Praktisk eksempel på skitsetegning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til moodboard
Afsnit 3 How to
Afsnit 4 Praktisk eksempel på fysisk moodboard
Afsnit 5 Praktisk eksempel på online moodboard
Afsnit 6 Opsamling
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Prissætning
Afsnit 3 Introduktion til håndskrevne skilte
Afsnit 4 Håndskrevne skilte
Afsnit 5 Introduktion til digitale skilte
Afsnit 6 Digitale skilte
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til opbygning af dekoration
Afsnit 3 Bund-væg-top, udnyt placering og størrelse på udstilling
Afsnit 4 3-5-8 og rytme i dekorationen
Afsnit 5 Det gyldne snit
Afsnit 6 Optisk punkt og blikfang
Afsnit 7 Kontrastformer
Afsnit 8 Tæt kontakt, mellemslag og overlap
Afsnit 9 Symmetri og asymmetri
Afsnit 10 Gentagelsesprincip
Afsnit 11 Horisontal og vertikal
Afsnit 12 Varegrupperinger
Afsnit 13 Skilte, prissætning og placering af skilte
Afsnit 14 Gennemgang af færdig dekoration
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Ny butik vs. eksisterende butik
Afsnit 3 Opgave fra kunde og plantegning
Afsnit 4 Butiksspejl og 3D tegning
Afsnit 5 Mersalg
Afsnit 6 Vareplacering og eksponeringsformer
Afsnit 7 Kundestrømmen
Afsnit 8 Butiksmiljø - de 5 L'er
Afsnit 9 Opsamling
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Opstartsmøde
Afsnit 3 Forberedelse
Afsnit 4 Møde med præsentation og godkendelse
Afsnit 5 Tidslinje og projektopstart
Afsnit 6 Gennemgang
Afsnit 7 Kundehåndtering - tips og tricks
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Dekoratør for butikker
Afsnit 3 Indretning af butik
Afsnit 4 Samarbejde
Afsnit 5 Sælg dig selv
Afsnit 6 Hvordan og hvorfor skal de vælge dig?
Afsnit 7 Prissætning
Afsnit 8 Sådan kommer du i gang
Afsnit 9 Værktøjskasse med skabeloner

Tag en snak med os om dekoratør uddannelsen

Vil du gerne høre mere om vores dekoratør uddannelse, har du spørgsmål du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede. 

Jeg vil gerne kontaktes

2X0A0854

Jennie Oxlade

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. 

Med over ti års erfaring som dekoratør og indretningskonsulent har Jennie løst spændende opgaver inden for en lang række brancher. Hun har med stor succes hjulpet sine kunder med at skabe inspirerende og funktionelle rum, der opfylder deres specifikke behov og æstetiske visioner. Hendes omfattende erfaring spænder fra at skabe stemningsfulde atmosfærer i restauranter og kontorer til at transformere private boliger med afsæt i kundernes ønsker og behov. 

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. 

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's uddannelser som dekoratør og indretningskonsulent.

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.

 

  • Indehaver af Oxlade Design 
  • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
  • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør og indretningskonsulent

Praktiske informationer om dekoratør uddannelsen

Generelt om varighed af dekoratør uddannelsen 

Vores dekoratør uddannelse er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 67 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af læsestof, videolektioner samt praktiske opgaver til de studerende.

Fordi det er en online uddannelse, har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed. 

Anbefalet varighed af dekoratør uddannelsen 

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af en dekoratør uddannelse online. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet.

Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, hvor vi tager afsæt i din aktuelle situation.

Materialer

Under uddannelsen kan der forekomme en ekstra omkostning, til dig som studerende, til anskaffelse af materialer, som bl.a. farvevifte, materialeprøver og lignende.

Spørgsmål og sparring i løbet af min online dekoratør uddannelse 

Vores dekoratør uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement med studiet. 
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Uddannelsen som dekoratør hos Nordic Online Academy er struktureret til selvstudie. Det er en fleksibel studieform, der betyder, at du kan studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 
Under din kommende uddannelse har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende ved deltagelse i en studiegruppe. 

Som studerende har du i løbet af din dekoratør uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. 

Online test på dekoratør uddannelsen

Du vil løbende blive testet i den viden, som du opnår i løbet af dit studie. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage dit diplom for gennemførsel af dekoratør uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har opnået.

Adgang til materialet 

Når du starter på vores dekoratør uddannelse, modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

I løbet af selve uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet, såfremt du har brug for at genopfriske emner. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

4,3 /5

3 anmeldelser

Ufatteligt spændende og lærerig uddannelse. Undervisningen er let at forstå og meget fangende. Aldrig har jeg taget så mange noter i mit liv :-) Tak for et godt forløb.
Sabina, Sønderborg
Jeg har været rigtig glad for at tage denne uddannelse. Jennie er rigtig god til at forklare i alt materialet, og man har følt sig tryg hele vejen igennem. Jeg er selv butiksuddannet i en interiørbutik og har flere års erfaring indenfor faget. Drømmen har altid været og komme til at arbejde med dekoration og boligindretning. Jeg er nu klar til at gå ud og få en masse erfaring indenfor dette, og vise min ekspertise til mine kommende kunder :)
Christina, Fjerritslev
God gennemgang, og gode forklaringer. Dog er det ikke alt jeg har fået lige så meget ud af som andet, da jeg måske ikke helt havde forstået principperne bag.
Charlotte, Ryslinge
Besvarelse fra Nordic Online Academy
Hej Charlotte, Mange tak for din deltagelse på uddannelsen samt din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at det ikke er alt på uddannelsen du har fået lige så meget ud af, samt at du muligvis havde misforstået principperne bag. Hos NOA har vi et stort ønske om at skabe mest mulig værdi for vores studerende. Til trods for din opfattelse, så stiller vi os meget gerne til rådighed for yderligere sparring og support, hvis du finder dette aktuelt nu eller i fremtiden. Vi har netop sendt dig en mail med yderligere info om dette. Mvh. Kristoffer, Nordic Online Academy

Hvem er Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

Tre hurtige om dekoratør uddannelsen

Hvor lang tid tager dekoratør uddannelsen?

Uddannelsen som dekoratør er sammensat på 10 moduler. Disse er en blanding af teori og praksis, og som studerende er det vigtigt, du afsætter god tid til de praktiske opgaver. Der er en lang række faktorer der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet. Det er fordelen ved online selvstudier; du bestemmer selv, hvor meget tid, du vil lægge i det.

Hvad laver en dekoratør?

En dekoratør kommer til at arbejde med indretningen af butikker hovedsageligt. Som dekoratør skal du have specielt fokus på den enkelte butiksbrand, og hvordan du bedst får det til at skille sig ud i indretningen og dekorationen af butikken. Det bliver dit arbejde at fremstille butikken og dennes varer så præsentable og indbydende som muligt for at tiltrække kunder.

Hvad tjener en dekoratør?

Der kan være forskel på lønnen som dekoratør alt efter, hvor du arbejder. I store butikscentre er der behov for fastansatte dekoratører, hvor lønniveauet vil ligge mellem 25 og 30.000 kr. Mindre butikker påtager sig selv dekoration af deres vinduer, men du kan sagtens vælge at blive selvstændig dekoratør. Som selvstændig dekoratør opsøger du selv kunder og derigennem også kontrol over din egen løn.