Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Indretningskonsulent for ledige 

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Så har vi indretningsuddannelsen til dig..

Faciliteres af
Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

2X0A0854

Jennie Oxlade

Moduler

11

Afsnit

36

Bedømmelse
4,3/5
Indretning 13

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Sparring før og efter uddannelsen
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris 20.000,-
Bliv kontaktet for mere information

Bliv indretningskonsulent - for ledige

Med uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden som feks. selvstændig indretningskonsulent. 

Med indretnings uddannelsen kommer du igennem hele paletten, fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. 

På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder. 

Det bedste fra to verdener  
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
På uddannelsen som indretningskonsulent for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Varighed & pris
Uddannelsen som indretningskonsulent for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 4 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 20.000 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Målgruppe
På uddannelsen som indretningskonsulent for ledige, er der ingen krav til de studerendes tidligere erhvervsmæssige erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du efter endt uddannelse har lyst og interesse i at arbejde professionelt med indretning.

Uddannelsen er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.

Uddannelsen henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet.

Kontakt gerne Nordic Online Academy på telefon, chat eller mail for individuel sparring og vejledning omkring mulig deltagelse på uddannelsen, med afsæt i din baggrund samt dine mål for deltagelse på uddannelsen.

Som en del af uddannelsen indretningskonsulent for ledige vil du
- Blive klædt på til at drive store og små indretningsprojekter
- lære at arbejde professionelt med indretning
- Lære om kunderådgivning, og hvordan du matcher kundens behov 
- Lære om alt fra grundlæggende designhistorie, til farvelære og styling.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Individuel opstartssamtale
Afsnit 2 Introduktion og opstart
Afsnit 3 Individuel sparring
Afsnit 4 Målsætninger og fokusområder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Designikoner/navne
Afsnit 3 Stilgrupper
Afsnit 4 Hvordan lærer du at kende tidens trends
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Farvecirklen
Afsnit 3 Farvekoder
Afsnit 4 Farvernes betydning
Afsnit 5 Sammensætning af farver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Materialer
Afsnit 3 Martindale
Afsnit 4 Materialesammensætning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Viden omkring lys
Afsnit 3 Former for belysning
Afsnit 4 Belysning i hjemmet
Afsnit 5 Lysplan
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Behovsanalyse
Afsnit 3 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Moodboard
Afsnit 3 Moodboard i samspil med kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til tegningsformer
Afsnit 3 Symboler
Afsnit 4 Formidling til kunden
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Indretnings huskeregler
Afsnit 3 Stylings huskeregler
Afsnit 4 Eksempel på stylingsopgaver
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Privat kunde vs. Erhvervskunde
Afsnit 3 Indretningsforløb (steps igennem processen)
Afsnit 4 Kom godt i gang
Afsnit 1 Individuel afslutningssamtale
Afsnit 2 Individuel sparring
Afsnit 3 Opfølgnings- og implementeringsplan
Afsnit 4 Individuel handleplan

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og indretningsuddannelsen. 

Jeg vil gerne kontaktes

Praktisk information

Generelt om varighed af uddannelsen
Uddannelsen som indretningskonsulent er opbygget omkring 11 overordnede moduler og i alt 36 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

Generelt på vores uddannelser har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Som grundregel har du derfor selv mulighed for at påvirke varigheden af uddannelsen.
Nordic Online Academy anbefaler en varighed på 4 uger af uddannelsen som indretningskonsulent for ledige. 

Ændret varighed af uddannelsen 
Ønsker du en ændret varighed af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os omkring dette. Herunder for at tage en individuel sparring omkring anbefalet varighed med afsæt i netop din situation. 

Du kan kontakte os på chat, mail eller telefon +45 70604948 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-15.00

Spørgsmål og sparring under min uddannelsen
Uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.

Hos Nordic Online Academy står vi for at afholde og facilitere en individuel opstartssamtale med dig før uddannelsen. Under uddannelsen er vi med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon. Samtidig afsluttes uddannelsen med en individuel afslutningssamtale. 

Online test
Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage dit diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 
Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra startdatoen og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Ea er ekspert på uddannelsen til indretningskonsulent

Ea Malthe

Ea er uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet og har bla. gennem sin uddannelse opbygget en stærk teoretisk og praktisk viden inden for brugerorienteret design. 

I sin professionelle karriere har Ea bla. arbejdet som indretningskonsulent hos IKEA, hvor hun har hjulpet både private- og erhvervskunder med at indrette, style og skabe kreative løsninger ud fra deres behov og ønsker.

Samtidig har Ea arbejdet med indretning og design af selve varehusene hos IKEA, med et stort fokus på afprøvelse af aktuelle tendenser og stilarter.

Indenfor faget indretning brænder Ea specielt meget for konceptudvikling og visuel formidling. Dette har givet hende en stærk visuel grundforståelse af materialer og rådgivning af dem, hvorfor læring og erfaringer om materialer er inddraget i uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy.

 

  • Uddannet Industriel Designer fra Aalborg Universitet
  • Tidligere indretningskonsulent hos IKEA 
2X0A0854

Jennie Oxlade

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. 

Med over ti års erfaring som dekoratør og indretningskonsulent har Jennie løst spændende opgaver inden for en lang række brancher. Hun har med stor succes hjulpet sine kunder med at skabe inspirerende og funktionelle rum, der opfylder deres specifikke behov og æstetiske visioner. Hendes omfattende erfaring spænder fra at skabe stemningsfulde atmosfærer i restauranter og kontorer til at transformere private boliger med afsæt i kundernes ønsker og behov. 

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. 

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's uddannelser som dekoratør og indretningskonsulent.

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.

 

  • Indehaver af Oxlade Design 
  • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
  • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør og indretningskonsulent

4,2 /5

4 anmeldelser

Rigtig god baggrundsviden.
Cecilie H, Ølstykke - Maj 2023
Jeg syntes det har være lærerigt og jeg glæder mig til at bruge det i praksis. Jeg kunne godt lige mixet mellem video og læsning.
Lene S, Helsingør - Marts 2023
Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller været i tvivl om noget. Gode, rare stemmer, så man har lysten til at lytte til en video.
Jasmin B, Brøndby - Marts 2023
Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.
Vibeke Ø, Hvidovre - Marts 2023

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning