Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

Interiør utdanning - Nettbasert

Er du en visuell og kreativ tenker? Vil du uttrykke din kreativitet gjennom interiørdesign? Har du lyst til å jobbe profesjonelt med interiør? Vil du skille deg ut så sterkt som mulig for dine fremtidige kunder? Hvis du kan svare ja på alle spørsmålene, så er vår online interiør utdanning akkurat for deg.

Faciliteres af
2X0A0854

Jennie Oxlade

1702906271154

Rikke Malling

Moduler

12

Afsnit

77

Bedømmelse
4,8/5
Indretning 8 (1)

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download (på dansk)
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Lancering af opdateret uddannelse 1. juli 2024
Pris DKK 16.500,-
Rabatpris DKK 10.725,-
Kjøp utdanningen - Rabatten gjelder til 1/6

Ta din interiør utdanning online (på dansk)

Vi er akkurat i ferd med å gjøre en større oppdatering av interiør utdanningen, og i den forbindelse relanserer vi derfor en oppdatert opplæring 1. juli 2024. Ved påmelding før 1. juni 2024 får du en unik lanseringsrabatt på 35 %.

Nordic Online Academy tilbyr en unik nettbasert utdanning innen innredning. På utdanningen kan du studere når du vil, hvor du vil og i ditt eget tempo.

Interiør utdanningen består av totalt 12 overordnede moduler og 77 underliggende temaer.
I alle temaer på utdanningen inngår materiale til download (på dansk), som er utarbeidet unikt for utdanningen. Samtidig inneholder alle tema læringsvideoer med lærerne våre, mens det legges opp til refleksjonsøvelser for opplæringen.

Da uddannelsen som indretningskonsulent foregår på dansk, er det resterende af denne uddannelsesbeskrivelse også på dansk. På den måde kan du få en fornemmelse af, om du finder dig komfortabel ved at læse på dansk. Husk dog gerne, at du hos Nordic Online Academy er velkommen til at kontakte os på norsk vedr. spørgsmål og sparring både før, under og efter din uddannelse. 

Online uddannelse som indretningskonsulent 

Med en indretningskonsulent uddannelse hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne indrette store som små lokaler med et øje for æstetik og stil. Med en uddannelse som indretningskonsulent kan du blive ansat i virksomheder, hvor boligindretning er en stor del af agendaen. Eller du kan vælge at blive selvstændig, hvor du selv bestemmer, hvem du vil arbejde sammen med. Her er det helt op til dig, hvor store rum du vil påtage dig stilansvar for.

Vores indretningskonsulent uddannelse er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden. Eller for dig, der ønsker at fordybe dig yderligere i din interesse inden for faget og konkret indretningsdesign, som trends udvikler sig inden for boligindretning.

Med indretningsuddannelsen kommer du gennem hele paletten fra blandt andet materialelære, farvelære, belysning, hvordan du indretter til private og erhverv, hvordan du altid sørger for at møde kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Du styrer farvepaletten som indretningskonsulent

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter. De deler alle ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. Det er også starten på din egen stilmæssige udfoldelse, som du senere kan udforske med hver enkelte kunde.

Hvem kan blive indretningskonsulent?

For at tilmelde dig uddannelsen som indretningskonsulent er der ingen krav til tidligere erhvervsmæssig erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du i løbet af undervisningen har den rette interesse for design og æstetik, som du tager med i de praktiske opgaver. Efter endt uddannelse er lysten og interessen i at arbejde professionelt med boligindretning kun vokset for dig. 

Uddannelsen som indretningskonsulent er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer, som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.
Vores indretningskonsulent uddannelse henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet. 

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hold dig opdateret
Afsnit 3 Hvad kan du arbejde med?
Afsnit 4 Du er selv det vigtigste værktøj
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Stilarter
Afsnit 3 Kombination af stilarter
Afsnit 4 Eksempel på indretning med forskellige stilarter
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Farvecirkel
Afsnit 3 Farvekoder
Afsnit 4 Farvernes betydning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Træ
Afsnit 3 Sten & Dekton
Afsnit 4 Tekstiler
Afsnit 5 Eksempel på indretning med forskellige materialesammensætninger
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Viden omkring lys
Afsnit 3 Former for belysning
Afsnit 4 Eksempel på indretning med forskellige former for belysning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvad er et moodboard?
Afsnit 3 Eksempel på fysisk moodboard
Afsnit 4 Eksempel på digitalt moodboard
Afsnit 5 Det skal du bruge
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Håndtegning
Afsnit 3 Eksempel på håndtegning
Afsnit 4 2D tegning
Afsnit 5 Eksempel på 2D tegning
Afsnit 6 3D tegning
Afsnit 7 Eksempel på 3D tegning
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Generelt om indretning af privat bolig
Afsnit 3 Indretning af helt hus
Afsnit 4 Eksempel på indretning af helt hus
Afsnit 5 Indretning af enkelte rum
Afsnit 6 Eksempel på indretning af enkelte rum
Afsnit 7 Indretning med farve
Afsnit 8 Eksempel på indretning med farve
Afsnit 9 Indretning af køkken
Afsnit 10 Eksempel på indretning af køkken
Afsnit 11 Indretning af nybyg
Afsnit 12 Eksempel på indretning af nybyg
Afsnit 13 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 14 Få det til at ske
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Generelt om indretning til erhverv
Afsnit 3 Indretning af venteværelse
Afsnit 4 Indretning af kontor
Afsnit 5 Eksempel på indretning af kontor
Afsnit 6 Indretning af hotel og restauration
Afsnit 7 Eksempel på indretning af hotel
Afsnit 8 Eksempel på indretning af restaurant
Afsnit 9 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 10 Få det til at ske
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Generelt om boliger klar til salg
Afsnit 3 Sådan styler du med fotostyling
Afsnit 4 Eksempel på fotostyling
Afsnit 5 Rådgivningsbesøg
Afsnit 6 Fuldstyling
Afsnit 7 Indkøb af styling
Afsnit 8 Mød kunden i øjenhøjde
Afsnit 9 Kundens perspektiv
Afsnit 10 Få det til at ske
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Kend din kunde
Afsnit 3 Skab kemi
Afsnit 4 Hvorfor skal de vælge dig?
Afsnit 5 Salgs tips og tricks
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Skab dit eget brand
Afsnit 3 Samarbejder og netværk
Afsnit 4 Deltidsjob muligheder
Afsnit 5 Prissætning

Du kan altid snakke med os om indretningskonsulent uddannelsen

Kontakt Nordic Online Academy på telefon, chat eller mail for individuel sparring og vejledning omkring mulig deltagelse på uddannelsen, med afsæt i din baggrund samt dine mål for deltagelse på uddannelsen.

Vil du gerne høre mere om vores indretningskonsulent uddannelse, har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg vil gerne kontaktes

Indretning 13

Praktisk information om indretningskonsulent uddannelsen 

Generelt om varighed af uddannelsen 

Vores indretningskonsulent uddannelse er opbygget omkring 12 overordnede moduler og i alt 77 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed. Vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende imellem alt efter private forhold til at fordybe sig i teori og praktiske opgaver.

Anbefalet varighed af indretningskonsulent uddannelsen 

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet. 

Med afsæt i data fra nuværende studerende er det dog Nordic Online Academys anbefaling, at uddannelsen gennemføres på mellem 3 til 5 måneder.

Ovenstående anbefaling skal tages med forbehold. Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min indretningskonsulent uddannelse

Uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet. 
Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Mulighed for studiegruppe

Den fleksible studieform hos Nordic Online Academy betyder, at du kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Alle vores uddannelser bygger i høj grad på selvstudie og selvdisciplin.
Under din kommende indretningskonsulent uddannelse, har du samtidig mulighed for at opnå sparring og fagligt netværk med andre studerende ved deltagelse i en studiegruppe. 

Som studerende har du under din uddannelse mulighed for at kontakte Nordic Online Academy, hvis du overvejer eller ønsker at deltage i en studiegruppe. Nordic Online Academy matcher løbende de studerende på uddannelsen i nye studiegrupper med afsæt i bl.a. erfaring, geografi samt målsætning/plan efter endt uddannelse. Du kan derfor nemt blive indretningskonsulent online med hjælp fra medstuderende.

Online test i løbet af indretningskonsulent uddannelsen

Du vil under hele uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan fortsætte til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende test er gennemført, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af indretningskonsulent uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet

Ved uddannelsens start modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

I løbet af uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

2X0A0854

Jennie Oxlade

Jennie Oxlade har en imponerende karriere inden for indretnings- & dekorationsbranchen, der strækker sig over mere end et årti. Som ejer af Oxlade Design har hun etableret sig som en anerkendt virksomhed inden for indretning og butiksdesign. 

Med over ti års erfaring som dekoratør og indretningskonsulent har Jennie løst spændende opgaver inden for en lang række brancher. Hun har med stor succes hjulpet sine kunder med at skabe inspirerende og funktionelle rum, der opfylder deres specifikke behov og æstetiske visioner. Hendes omfattende erfaring spænder fra at skabe stemningsfulde atmosfærer i restauranter og kontorer til at transformere private boliger med afsæt i kundernes ønsker og behov. 

Ud over hendes stærke faglige baggrund inden for faget skiller Jennie sig ud med sin ekstraordinære kommercielle indsigt, hvorfor hendes dybe forståelse for design, indretning og forbrugeradfærd har gjort hende til en eftertragtet konsulent i branchen. 

Hendes engagement i branchen og hendes stærke evner til at formidle gør hende til den perfekte uddannelsesansvarlige for Nordic Online Academy's uddannelser som dekoratør og indretningskonsulent.

Jennie deler på uddannelserne ud af sin omfattende viden og mangeårige erfaring til de studerende, og hendes undervisning har et stort fokus på praktiske indsigter og eksempler fra den virkelige verden med stort fokus på både den kreative og den kommercielle side af dekorations- og indretningsfaget.

 

  • Indehaver af Oxlade Design 
  • Tidligere underviser på specialiseringen som dekoratør på detailuddannelsen 
  • Mere end 10 års praktisk erfaring som dekoratør og indretningskonsulent

1702906271154

Rikke Malling

Rikke Malling, grundlægger af Malling Living Studio, har en bred og succesfuld erfaring inden for indretnings- og designverdenen. Hendes rejse begyndte i restaurationsbranchen, hvor hun etablerede restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus sammen med sin mand, Thorsten Schmidt.

Med sin baggrund som tjener og restaurantejer har Rikke et unikt perspektiv på indretning, hvor æstetik og funktionalitet forenes på en enestående måde. Denne erfaring førte til grundlæggelsen af Malling Living Studio i 2013, hvor Rikke og hendes team omsætter små og store indretningsdrømme til virkelighed.

Rikke er ikke blot en visionær designer, men også en dedikeret underviser, der deler sin omfattende viden og erfaring med de studerende på Nordic Online Academy. Med base i Aarhus dækker Malling Living Studio en bred vifte af indretnings- og designopgaver for både private og erhvervskunder. Med hendes unikke baggrund fra restaurationsbranchen, har det gjort hendes virksomhed til en eftertragtet leverandør inden for indretning af hoteller og restauranter i både Danmark og udlandet. 
Rikkes passion for indretning går hånd i hånd med hendes interesse for mennesker og deres historier. Hun er ekspert inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning, og hos Malling Living Studio er fokus altid på at skabe personlige og detaljeorienterede løsninger, der afspejler kundernes unikke behov og stil.

 

  • Over 10 års erfaring i design- og indretningsbranchen
  • Grundlægger af Malling Living Studio
  • Ekspertise inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning

Sofies start på en karriere inden for indretning

At navigere gennem valget af uddannelse og karriere kan være en udfordrende rejse og en stor beslutning for de fleste. Det handler om at finde noget, man har interesse og passion for, og som samtidig kan fungere som en karrierevej. Rigtig mange har både interesse og passion for indretning, men hvad gør man, hvis man ønsker at gøre indretning til en karrierevej? I dag tager vi en snak med Sofie Schou, der har valgt at starte med indretningskonsulentuddannelsen hos Nordic Online Academy.

Læs hele artiklen her

4,8 /5

20 anmeldelser

Jeg synes det har været lærerigt og jeg har fået meget ud af uddannelsen. Det har fungeret rigtig godt at man selv har kunne styre hvornår man ville studere og at man altid kan gå tilbage og lytte til de forskellige moduler igen.
Freya, Odense. Maj 2024
Smadder godt forløb, der var godt delt op i forskellige mindre bidder. Lært en hel del teori, men også hvordan jeg skal bruge det i praksis. Blevet klogere på en hel del ting, særligt hvordan jeg skal håndtere kunder, skabe kunder osv.
Ninna, København. Maj 2024
Jeg synes jeg har lært meget hele vejen rundt. Alt fra kundekontakt til farver og stil, fakturering og indretningsplaner. Meget bredt og brugbart.
Line, Holbæk. April 2024
Fordi jeg føler det har været nemt at forstå alle opgaverne, det har været nemt at gå til, rigtig godt at jeg har kunne gøre det i mit tempo og når jeg har haft tid og overskud da jeg har et job på 38 timer ugentligt.
Henriette, Årslev. April 2024
Den måde det hele er lavet på passer enormt godt til mig. Jeg syntes i forhold til varigheden af uddannelsen (hvilket man selv påvirker) er fantastisk. Indholdet ser ikke ud af meget, men hvor er det vildt, hvor meget viden der gemmer sig i videoerne og de dokumenter man kan downloade løbende. Kort sagt helt fantastisk.
Amalie, Skanderborg. Marts 2024
God online uddannelse, med ny viden indenfor indretning, en uddannelse i eget tempo.
Sarah, Roslev. April 2024
Godt materiale til uddannelsen & I er gode til at forklare hele forløbet :-)
Majken, København. Marts 2024
Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og jeg har udforsket de mange forskellige stilarter, metoder og medier inden for faget. Det hele har været med til at skærpe min indretningssans og dette er jeg godt tilfreds med. Ved siden af uddannelsen har jeg turde tage små opgaver ind, fra familie og venner og har så småt afprøvet diverse metoder 60,30,10 reglen m.m. og se det virke. Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse. Jeg er i forvejen uddannet porcelænsmaler, konditor og pædagog. Alle fag med kreative indslag- nogle mere end andre, men for første gang føler jeg at jeg har fundet den rette hylde og det erhverv der skal blive mit til pension.
Liv, København. Januar 2024
Jeg føler at jeg har lært en hel del nye ting og er rigtig glad for den måde som alting er fremvist på. Tusind tak for alt!
Shaya, Asmundtorp. Januar 2024
Rigtig god og vigtig viden, meget gode forklaringer, masse tips og effektive oplysninger gennem alle moduler.
Iman, Greve. December 2023.
Det var som forventet. Alle dokumenter og videoer klædte mig enormt godt på ift de efterfølgende test og generelt en god og grundig viden. Jeg kunne køre det hele selvstændigt uden at skulle spørge ind, da alt var grundigt og godt forklaret.
Natascha, Randers. December 2023.
Overskueligt, godt forklarende, kommer rundt om alle hjørner af faget
Benedicte, Fredensborg. November 2023
Fint og overskueligt.
Aya, Helsinge. November 2023.
Inspirerende og interessant uddannelse hvor man kommer gennem mange emner indenfor indretning. Fin afveksling mellem teori og praktiske opgaver. Kompetente undervisere, relevante informationer. Meget fleksibelt uddannelsesforløb, når man skal passe sit arbejde ved siden af.
Rasa. September 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen bag mig. Samtidig synes jeg, at modulerne og den læren, der indgår i dem fungerer som en god guideline, hvilket gør, at jeg nu føler mig rustet til at springe ud i et job som indretningskonsulent.
Sofie S, Aalborg. August 2023.
Jeg har netop færdig gjort Indretningskonsulentuddannelsen, og var virkelig godt tilfreds med min oplevelse. Online og on demand konceptet fungerede begge helt fantastisk, platformen er super nem og overskuelig, jeg har kun ros til overs for de dygtige levende og inspirerende undervisere. Virkelig en god total oplevelse. Stor ros og kæmpe anbefaling her fra.
Katrine, Vallensbæk. August 2023.
Rigtig god baggrundsviden.
Cecilie H, Ølstykke. Maj 2023.
Jeg syntes det har være lærerigt og jeg glæder mig til at bruge det i praksis. Jeg kunne godt lige mixet mellem video og læsning.
Lene S, Helsingør. Marts 2023.
Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller været i tvivl om noget. Gode, rare stemmer, så man har lysten til at lytte til en video.
Jasmin B, Brøndby. Marts 2023.
Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.
Vibeke Ø, Hvidovre. Marts 2023.

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning

Tre hurtige om indretningskonsulentuddannelsen

Hvor lang tid tager en online indretningskonsulent uddannelse?

Hele vores online uddannelse for at blive indretningskonsulent forløber sig over 9 moduler. Som selvstuderende er det op til dig, hvor lang tid du vil fordybe dig i hvert modul. Nordic Online Academy har tidligere studerende, der har gennemført uddannelsen på en intensiv måned. Men vi har også studerende, der bruger tiden til mere fordybelse i de praktiske opgaver, hvorfor uddannelsen kan strække sig over et halvt år eller længere.

Hvad er forskellen på boligstylist uddannelse og indretningskonsulent uddannelse?

Boligstylist uddannelse og indretningskonsulent uddannelse er faktisk det samme. Der hvor forvirringen sker, er, hvis der er tale om indretningsarkitekt. En indretningsarkitekt vil have større fokus på bygningskonstruktioner og tegninger af disse. Hvorimod en boligstylist/indretningskonsulent mest har øje for indretning af boligen. 

Hvad tjener en indretningskonsulent?

Der kan være stor forskel på lønnen som indretningskonsulent alt efter, hvor du bliver ansat. Går du målrettet efter at blive ansat i en virksomhed med fokus på boligindretning (det kan være store bolighuse som IKEA), kan du forvente en løn mellem 30.000 og 37.000. Vælger du derimod at blive selvstændig indretningskonsulent til private og tage egne kunder, er det op til dig selv, hvor stor indtægt du ønsker. Jo flere kunder du tager imod, jo større løn kan du forvente.