Varsling om prisændringer pr. 1. juni 2024. Læs mere her.

Iværksætter uddannelse med speciale i indretning

Er din drøm at starte en virksomhed, og arbejde som professionel indretningskonsulent eller indretningsarkitekt? Vil du gerne stå stærkest muligt over for dine kommende kunder? Og sikre, at du har godt styr på din virksomheds fundament inden du kaster dig ud i det? Så er vores iværksætter uddannelse med speciale i indretning det helt rette valg for dig. 

Faciliteres af
Rielands Web 14 1366X2048

Michael Rieland

1702906271154

Rikke Malling

Moduler

9

Afsnit

40

Bedømmelse
5/5
Indretning 2

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Lancering den 1. september 2024
Pris DKK 8.000,-
Rabatpris DKK 4.000,-
Køb uddannelsen - Rabat gyldig frem til 1/6

Tag din iværksætter uddannelse med speciale i indretning online hos Nordic Online Academy

Uddannelsen lanceres 1. september 2024. Ved tilmelding inden den 1. juni 2024 opnår du en unik lanceringsrabat på hele 50%. 

Drømmer du om at starte din egen indretningsvirksomhed og kaste dig ud i spændende indretningsopgaver for dine kommende kunder? Vores iværksætter uddannelse med fokus på indretning er det perfekte første skridt på din rejse mod succes.

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der allerede er uddannet som indretningskonsulent eller indretningsarkitekt og søger de bedste forudsætninger for at etablere og drive din egen virksomhed. Vi giver dig de nødvendige redskaber og indsigt til at træffe de rigtige beslutninger undervejs, så din virksomhed kan realisere sit fulde potentiale.

Skab forretningsmæssigt overblik i opstart af virksomhed

Udover at sikre dig unikke indsigter og anbefalinger inden for indretningsfaget, har forløbet et stort fokus på at ruste dig med de forretningsmæssige færdigheder, der er afgørende for at lykkes i en konkurrencepræget branche.

Uanset om du ønsker at starte din kommende virksomhed op på fuld tid eller deltid, er det vores klare opfattelse, at din fremtidige succes kræver mere end bare faglig ekspertise. Det kræver en helhedsorienteret tilgang og evnen til at navigere i det komplekse landskab af produktudvikling, markedsføring, kundehåndtering, samarbejdspartnere samt alt det praktiske og administrative arbejde, der følger med ved at drive din egen virksomhed.

Start virksomhed og opnå det bedste beslutningsgrundlag

Med iværksætter uddannelsen hos Nordic Online Academy hjælper vi dig med at skabe struktur og fremdrift i den spændende proces omkring etablering og drift af din kommende virksomhed. Vi giver dig redskaberne til løbende at opnå det bedste beslutningsgrundlag med fokus på at skabe langvarig succes for din virksomhed og dine kommende kunder.

Er du klar til at omdanne dine indretningsvisioner til virkelighed? Tilmeld dig vores iværksætter uddannelse i dag og begynd din rejse mod en succesfuld fremtid inden for indretningsbranchen.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Introduktion til indretningsbranchen
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Fra lønmodtager til selvstændig
Afsnit 3 Det hele liv
Afsnit 4 Din motivation
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Produkter
Afsnit 3 Prissætning
Afsnit 4 Kunder og marked
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 A-kasse
Afsnit 3 Netværk
Afsnit 4 Rådgivningsmuligheder
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Ingen CVR
Afsnit 3 Enkeltmandsfirma
Afsnit 4 I/S
Afsnit 5 ApS
Afsnit 6 Ejerbog
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Hvordan kommer du i gang?
Afsnit 3 Den gode forretningsplan
Afsnit 4 Faseinddeling af virksomhed
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Opstartsbudget
Afsnit 3 Nulpunktsbudget
Afsnit 4 Driftsbudget
Afsnit 5 Finansiering
Afsnit 6 Erhvervskonto
Afsnit 7 Bogføring
Afsnit 8 Forsikringer
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Vigtigheden af salgsarbejde og gode relationer i indretningsfaget
Afsnit 3 Eksponering
Afsnit 4 Konvertering
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Gode råd til planlægning og fokus som selvstændig inden for indretning
Afsnit 3 Målsætninger
Afsnit 4 Strategisk evaluering

Du kan altid snakke med os om uddannelsen

Kontakt Nordic Online Academy på telefon, chat eller mail for individuel sparring og vejledning omkring mulig deltagelse på uddannelsen, med afsæt i din baggrund samt dine mål for deltagelse på uddannelsen.

Vil du gerne høre mere om vores iværksætteruddannelse med speciale i indretning? Har du spørgsmål, du gerne vil have besvaret, ønsker du sparring omkring uddannelsesforløbet eller noget helt fjerde, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg vil gerne kontaktes

Praktisk information om iværksætter uddannelsen

Generelt om varighed af uddannelsen 

Vores iværksætter uddannelse med speciale i indretning, er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 40 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed. Vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende imellem alt efter private forhold til at fordybe sig i teori og praktiske opgaver.

Anbefalet varighed af iværksætter uddannelsen 

Der er en lang række faktorer, der spiller ind vedr. den anbefalede varighed af uddannelsen. Herunder tid den studerende afsætter til uddannelsen, tidsforbrug benyttet på de praktiske opgaver samt den studerendes forudsætninger og tidligere erfaring før studiet. 

Ovenstående anbefaling skal tages med forbehold. Kontakt os derfor meget gerne på chat, mail eller telefon +45 70604948 for individuel sparring omkring anbefalet varighed af uddannelsen for netop dig, med afsæt i din aktuelle situation.

Spørgsmål og sparring under min iværksætter uddannelse

Iværksætter uddannelsen med speciale i indretning hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet. Vi er dog med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon både før, under og efter uddannelsen.

Online test i løbet af uddannelsen

Du vil under hele uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan fortsætte til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende test er gennemført, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af iværksætter uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet

Ved uddannelsens start modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

I løbet af uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet. 

Betaling og finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Rielands Web 14 1366X2048

Michael Rieland

Michael Rieland er erfaren og succesfuld iværksætterkonsulent, med baggrund i den finansielle sektor. Han ejer og driver virksomheden Rielands.dk, som bl.a. hjælper ejerledede virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale ved at skabe styrket overblik, planlægning og eksekvering. 
Michael er absolut specialist i at hjælpe virksomheder med optimering og vækstfremmende strategier, som han kombinerer med en solid baggrund fra både den finansielle sektor og hans erfaring fra sin egen virksomhed.

Med sin baggrund, sit stærke kommercielle mindset samt erfaring fra mange succesfulde startups, er vi stolte over at have Michael tilkoblet som uddannelsesansvarlig for Iværksætteruddannelsen hos Nordic Online Academy. 

 

  • Over 20 års erfaring
  • Ejer & direktør hos Rielands.dk
  • HD i financiel rådgivning 
1702906271154

Rikke Malling

Rikke Malling, grundlægger af Malling Living Studio, har en bred og succesfuld erfaring inden for indretnings- og designverdenen. Hendes rejse begyndte i restaurationsbranchen, hvor hun etablerede restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus sammen med sin mand, Thorsten Schmidt.

Med sin baggrund som tjener og restaurantejer har Rikke et unikt perspektiv på indretning, hvor æstetik og funktionalitet forenes på en enestående måde. Denne erfaring førte til grundlæggelsen af Malling Living Studio i 2013, hvor Rikke og hendes team omsætter små og store indretningsdrømme til virkelighed.

Rikke er ikke blot en visionær designer, men også en dedikeret underviser, der deler sin omfattende viden og erfaring med de studerende på Nordic Online Academy. Med base i Aarhus dækker Malling Living Studio en bred vifte af indretnings- og designopgaver for både private og erhvervskunder. Med hendes unikke baggrund fra restaurationsbranchen, har det gjort hendes virksomhed til en eftertragtet leverandør inden for indretning af hoteller og restauranter i både Danmark og udlandet. 
Rikkes passion for indretning går hånd i hånd med hendes interesse for mennesker og deres historier. Hun er ekspert inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning, og hos Malling Living Studio er fokus altid på at skabe personlige og detaljeorienterede løsninger, der afspejler kundernes unikke behov og stil.

 

  • Over 10 års erfaring i design- og indretningsbranchen
  • Grundlægger af Malling Living Studio
  • Ekspertise inden for skandinavisk interiørstil og individuel rådgivning

5 /5

1 anmeldelse

Da uddannelsen endnu ikke er lanceret, er der ingen anmeldelser af uddannelsen endnu.
Nordic Online Academy

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning