Skip to main content

Online uddannelser

Sundhed & skønhed

Vil du gerne vejlede andre til en sundere livsstil, eller drømmer du om at mestre kunsten at lægge makeup? Hos Nordic Online Academy tilbyder vi et bredt udvalg af tværfaglige uddannelser herunder makeup artist og kostvejleder. Få de færdigheder, du har brug for, til at gøre en forskel i andres liv, uanset om du ønsker at inspirere til sundere kostvaner eller hjælpe med at skabe fantastiske makeup looks.

Kostvejleder
Kostvejleder

7 moduler / 36 afsnit

Nanna Strøm
Makeup artist
Makeup artist

10 moduler / 45 afsnit

Marie Juel
En tallerken med sund mad

Har du brug for fleksibilitet i din hverdag?

Uddannelserne som makeupartist og kostvejleder hos Nordic Online Academy åbner dørene til spændende verdener inden for sundhed og skønhed. 

Kostvejlederuddannelsen byder på en dybdegående forståelse af ernæring og mental sundhed. Uddannelsen giver dig værktøjerne til at udvikle realistiske mål og implementere dem i dine kommende klienters liv. Med fokus på både det fysiske og mentale velvære kan du inspirere og støtte mennesker i deres rejse mod et bedre liv.

Vores makeup artist uddannelse kombinerer teori med praksisnær læring og sikrer en grundlæggende viden om ansigtet og produkter. Uddannelsen fokuserer på konkrete teknikker og anledninger, hvilket giver dig en bred erfaring inden for makeup. 

Begge uddannelser kombinerer teoretisk viden med praktisk erfaring og tages online når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du vil få adgang til et væld af undervisningsmateriale og sparring med studievejledning, så du kan få den hjælp, du har brug for før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Skal vi tage en snak
om dine muligheder?

Uanset om du har brug for råd til valg af uddannelse, vejledning om studieforløb eller noget helt tredje, er Kristoffer og Mikkel klar til at hjælpe dig.

NOAs medarbejder Mikkel

Jeg synes det var virkelig spændende og til trods for min baggrund som ernæringsassistent har jeg fået meget ny viden.

Gitte, Kostvejlederuddannelsen

Meget god uddannelse, som er nem at overskue. Og så synes jeg, det er fedt med en lille video og pdf fil man kan både læse og se så læringen bliver nem at forstå.

Sana, Kostvejlederuddannelsen

Meget fint og overskueligt materiale. Let at navigere i. Det faglige indhold er af en passende sværhedsgrad. Cellelæren var rigtig spændende. Har alt i alt været en god oplevelse at studere materialet.

Susanne, Kostvejlederuddannelsen