19. januar 2023

3 fordele ved online uddannelse

Mand, der sidder i sin sofa og ser undervisningen, fra en online uddannelse, på sin smartphone

3 fordele ved online uddannelse

Fjernundervisning, e-learning, e-læring, online uddannelse, digital læring… Kært barn har mange navne. Uanset hvilket af de nævnte udtryk du foretrækker, så er det et faktum at uddannelse bag skærmen netop nu vinder indpas verden over.

Har du også overvejet at studere online, men har svært ved at gennemskue fordelene med fjernundervisning frem for traditionel klasseundervisning? Så se vores 3 bud på, hvorfor du skal vælge din næste uddannelse som et onlineforløb:

1) Tag din uddannelse hvorfra du vil
Med en online uddannelse kan du studere hvorfra du ønsker. Hjemme i sofaen efter arbejde, i sommerhuset mens familien sover eller i frokostpausen på jobbet? Kun fantasien sætter grænsen :-)

2) Tag din uddannelse når det passer dig
Undgå faste deadlines og fysisk fremmøde. Studer når det passer dig og i dit eget tempo. Ved en online uddannelse opnår du dermed optimal fleksibilitet og har dermed også selv mulighed for at påvirke uddannelsens længde.

3) Økonomi
Ved at tage en online uddannelse vil du ud over optimal fleksibilitet opleve, at prisen for et online uddannelsesforløb er markant lavere sammenlignet med omkostningen til at skulle tage samme uddannelse på traditionel vis med fysisk fremmøde. Typisk ligger besparelsen på helt op imod 50% sammenlignet med samme type uddannelse ved fysisk fremmøde.

Hos Nordic Online Academy har du mulighed for at tage en online uddannelse som sexolog, fotograf, indretningskonsulent, kostvejleder og makeup artist