Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

19. januar 2023

3 fordele ved online uddannelse

Mand, der sidder i sin sofa og ser undervisningen, fra en online uddannelse, på sin smartphone

3 fordele ved online uddannelse

Fjernundervisning, e-learning, e-læring, online uddannelse, digital læring… Kært barn har mange navne. Uanset hvilket af de nævnte udtryk du foretrækker, så er det et faktum at uddannelse bag skærmen netop nu vinder indpas verden over.

Har du også overvejet at studere online, men har svært ved at gennemskue fordelene med fjernundervisning frem for traditionel klasseundervisning? Så se vores 3 bud på, hvorfor du skal vælge din næste uddannelse som et onlineforløb:

1) Tag din uddannelse hvorfra du vil
Med en online uddannelse kan du studere hvorfra du ønsker. Hjemme i sofaen efter arbejde, i sommerhuset mens familien sover eller i frokostpausen på jobbet? Kun fantasien sætter grænsen :-)

2) Tag din uddannelse når det passer dig
Undgå faste deadlines og fysisk fremmøde. Studer når det passer dig og i dit eget tempo. Ved en online uddannelse opnår du dermed optimal fleksibilitet og har dermed også selv mulighed for at påvirke uddannelsens længde.

3) Økonomi
Ved at tage en online uddannelse vil du ud over optimal fleksibilitet opleve, at prisen for et online uddannelsesforløb er markant lavere sammenlignet med omkostningen til at skulle tage samme uddannelse på traditionel vis med fysisk fremmøde. Typisk ligger besparelsen på helt op imod 50% sammenlignet med samme type uddannelse ved fysisk fremmøde.

Hos Nordic Online Academy har du mulighed for at tage en online uddannelse som sexolog, fotograf, indretningskonsulent, kostvejleder og makeup artist

Om Nordic Online Academy

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med de traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifuld uddannelse online, der gør en positiv forskel overfor dig før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA. Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans, der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.