Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Få ekstra 15% rabat ved tilmelding til to uddannelser 🥳

 

I anledning af vores fødselsdag tilbyder vi 25% rabat på ALLE vores uddannelser. Men hvis du tilmelder dig to uddannelser på samme tid, får du her muligheden for yderligere 15% rabat!

Nordic Online Academy tilbyder en moderne uddannelsesoplevelse, der kombinerer fleksibilitet, kvalitet og relevans. Vi ser en stigende interesse blandt vores studerende, der ønsker at kombinere flere af vores uddannelser. Det vil vi gerne støtte!

🔖 Sådan får du yderligere 15% rabat

 • Udfyld formularen nederst på siden
  Indtast dine oplysninger i formularen. Vi har brug for dine kontaktoplysninger, så vores studievejledning kan hjælpe dig med tilmelding.
 • Glæd dig til at høre mere!
  Når du har udfyldt formularen, kan du glæde dig til at høre fra os, så hjælper vi dig med tilmeldingen, som giver dig en eksklusiv rabat på 15%.


Ring til os
Du må også meget gerne ringe til os på telefon + 45 70 60 49 48 for at høre mere om muligheden. 

 

Nedenfor ser du vores bud på uddannelser, der komplementerer hinanden perfekt. Uddannelser der i sammenspil giver dig mulighed for at stå endnu stærkere på arbejdsmarkedet.

 

 • Sexolog & Parterapeut
  Dyk ned i det menneskelige sind og forholdsdynamikker og bliv ekspert i at hjælpe andre med deres intime og relationelle udfordringer med en kombination af vores to uddannelser.
 • Indretningskonsulent & Iværksætter med speciale i Indretning
  Få styr på både de kreative og forretningsmæssige aspekter, så du
  er klar til at starte og drive din egen indretningsvirksomhed. 
 • Programmering & Avanceret Programmering
  Start med det grundlæggende og bevæg dig videre til avancerede koncepter og teknologier. Perfekt for dig, der vil mestre programmering fra A til Z.
 • Fotograf & Videograf
  Lær at fange verden gennem både stillbilleder og bevægelse. Denne kombination giver dig en alsidig værktøjskasse til at skabe imponerende visuelle historier.


Vi glæder os til at høre fra dig -  og hjælpe dig med at sammensætte dit helt eget uddannelsesforløb med det bedste fra to uddannelser 🌟

 

Udfyld formular herunder
👇