Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

B2B salgsuddannelse

Drømmer du om en succesfuld karriere inden for B2B salg? Ønsker du at opnå kompetencer, som sikrer, at du ikke bliver sælger af et givent produkt, men i stedet bliver opfattet som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine kommende kunder? Så læs lige med her.

Faciliteres af
Kristoffer er ekspert på B2B Salgsuddannelsen

Kristoffer Mortensen

Moduler

7

Afsnit

43

Bedømmelse
4.6/5
Mand, der sidder ved sin computer og er ved at tage B2B Salgsuddannelsen

Inkluderet i pakken

Videolektioner og guides til download
Diplom efter bestået uddannelse
Mulighed for delbetaling
Pris DKK 12.000,-
Tag en snak med os omkring opstart på uddannelsen

Bliv B2B sælger!

Ønsker du at styrke dit B2B salgsarbejde? Eller arbejder du i dag med salg til private med et brændende ønske om at tage springet videre til en B2B salgsstilling med base på kontor eller kørende sælger? Så er dette en uddannelse skræddersyet til dig.

På salgsuddannelsen får du et unikt indblik i og opnår kompetencer inden for hele B2B salgsprocessen. Startende med den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, hvordan du lukker dine ordre og den efterfølgende proces omkring løbende håndtering og udvikling af din kundeportefølje.

Ved gennemførsel af uddannelsen vil du opnå de kompetencer, der skal til for at blive en god sælger. Det sikrer, at dine kunder altid kan træffe deres beslutninger på et oplyst og inspirerende grundlag. Der er fokus på, at kunden altid står tilbage med en følelse af at have fået præcis eller mere, end hvad de har betalt for. 

Nøglen til at blive en succesfuld B2B sælger ligger bl.a. i at komme væk fra salg af enkeltstående produkter og ydelser - til i stedet at blive opfattet som en sparringspartner og en strategisk vigtig leverandør for dine kunder.


På salgsuddannelsen har vi derfor stort fokus på værdiskabelse overfor dine kunder før, under og efter en salgsproces. 

Hos Nordic Online Academy ser vi frem til at byde dig velkommen på uddannelsen allerede i dag.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Definitionen af den gode sælger
Afsnit 3 Kundeforståelse
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Strategisk salgspipeline
Afsnit 3 CRM
Afsnit 4 Proaktiv kalenderstyring
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Forberedelse & målsætninger
Afsnit 3 Samtalens opbygning & fokusområder
Afsnit 4 At sætte mødebooking i struktur
Afsnit 5 Tjekliste til download
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Taktisk og praktisk forberedelse
Afsnit 3 Det optimale kundemøde - step by step
Afsnit 4 Opfølgning & next step
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Strategisk tilbudsgivning
Afsnit 3 Udarbejdelse af det perfekte tilbud
Afsnit 4 Præsentation af tilbud
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Jagt et “nej”
Afsnit 3 Tage for givet (closingteknik 1)
Afsnit 4 Deadline metoden (closingteknik 2)
Afsnit 5 Noget for noget (closingteknik 3)
Afsnit 6 Alternativ metoden (closingteknik 4)
Afsnit 7 Alternativ til rabat
Afsnit 1 Introduktion
Afsnit 2 Inbound marketing
Afsnit 3 Social selling
Afsnit 4 Konvertering af leads
Kristoffer er ekspert på B2B Salgsuddannelsen

Kristoffer Mortensen

Kristoffer Mortensen har over 15 års erfaring med B2B salg.
Gennem sin ansættelse i Education Media Group og CompanYoung har han opnået en succesfuld salgskarriere med et hav af salgsrekorder til følge.
Han har opnået imponerende stor vækst i sin kundeportefølje og et minimalt frafald af kunder. Han har været på en rejse fra Account Manager til Key Account Manager og senere salgschef.

Kristoffer har i sin salgskarriere været i berøring med alle salgets facetter. Lige fra den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne til den løbende opfølgning og kundepleje, som det kræver at kunne bibeholde et godt og loyalt samarbejde med en lang række af Danmarks største virksomheder.

Kristoffer vil på uddannelsen dele ud af sine praktiske erfaringer og de værktøjer, det kræver at kunne opnå en succesfuld karriere som B2B sælger. Samtidig vil der på uddannelsen være et stort fokus på, hvordan du i din fremtidige B2B karriere ikke blot vil blive opfattet som en sælger af et konkret produkt, men hvordan du i stedet vil blive anerkendt som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine fremtidige kunder.

  • Mere end 15 års erfaring med B2B salg
  • Tidligere salgschef hos Education Media Group
  • Tidligere Senior Client Manager hos CompanYoung

Om konceptet

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med udvalgte fageksperter med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Alle uddannelserne er 100% online on-demand forløb. Med en uddannelse hos os får du derfor et online studieliv, der prioriterer fuld fleksibilitet og praksisnær læring. Du kan nemlig selv bestemme tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere.

Betaling & Finansiering

Ved tilmelding til uddannelsen er det muligt at betale med betalingskort eller MobilePay.

Det er ligeledes muligt at betale med bankoverførsel (kontakt gerne Nordic Online Academy for yderligere info). 

Samtidig tilbyder Nordic Online Academy delbetaling gennem følgende partnere: 

Klarna: Del din betaling op i tre rater. 

Tjenesten tilbydes uden ekstra omkostninger ved køb af uddannelsen. Det er muligt at vælge Klarna som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen. 

ViaBill: Del din betaling op i 4-24 rater. 

Tjenesten tilbydes uden renter men mod et månedligt gebyr (149-249 kr. pr. måned) til ViaBill. Det er muligt at vælge ViaBill som betalingsløsning under tilmeldingsprocessen.

Efter gennemførsel af dit køb gennem ViaBill, vil det som standardopsætning fremgå at du afbetaler uddannelsen over 24 måneder. Efter købet er det dog efterfølgende muligt at ændre/reducere i perioden for afbetaling gennem "Mit ViaBill". 

Ved benyttelse af Klarna eller ViaBill, vil der i forbindelse med tilmeldingsprocessen blive foretaget en kreditvurdering med afsæt i data fra dit betalingskort.

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål under min uddannelse? 

Selvom uddannelserne er 100% online on-demand forløb betyder det ikke, at du ikke kan stille de spørgsmål, du måtte have undervejs. Du er altid velkommen til at kontakte os på chatten her på siden, på telefon +45 70604948 eller på vores mail kontakt@onlineuddannelse.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål. 

Online test 

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har modtaget. 

Adgang til materialet 

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

4,6 /5

9 anmeldelser

Jeg kan godt lide når undervisning er praktisk og nem og se sig selv bruge i virkeligheden. Jeg føler mig meget bedre klædt på ifht. mit fremtidige salgsarbejde. Og hvordan jeg kan sætte mit salgsarbejde i system, så der er overblik over kunder, aftaler og processer.
Maiken Jensen
Fantastisk uddannelse med et professionelt setup. Læringsfyldt uddannelse som man kan tage med i den virkelige verden.
Andreas Vestergaard
God og meget motiverende undervisning. Et stort plus med læring på video som fungerede rigtig fint fra både min tablet, telefon og PC.
Nikolaj Christensen
Meget brugervenligt forløb. Fik genopfrisket en række relevante ting og også lært meget nyt som jeg med succes har integreret i mit arbejde med både B2B salg og indkøb.
Mads Sørensen
Kan klart anbefale uddannelsen som gav relevant læring jeg allerede under uddannelsen kunne begynde at benytte i mit daglige arbejde.
Dharsan Uthayakumar
Jeg er meget tilfreds med uddannelsen. Det hele forløb på god pædagogisk vis og fedt at man kunne klikke tilbage og få genopfrisket tidligere moduler.
Patrick Dimingu
Meget inspirerende og lærerigt forløb. Dejligt med en online uddannelse som er opsat i et fedt system og med et godt flow.
Alexander Tetzlaff
Inspirerende film og gode materialer til download. Klar anbefaling herfra.
Troels Sørensen
Jeg er meget tilfreds med forløbet som var rigtig inspirerende og lærerigt. En stor anbefaling fra mig.
Thomas Enevoldsen

Tag en snak med os 

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og B2B salgsuddannelsen. 

Tag en snak med os om uddannelsen

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning