Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Ta utdanningen din på nett

Nordic Online Academy tilbyr nettbasert utdanning innen et bredt spekter av fagområder. De er utviklet i samarbeid med nøye utvalgte eksperter med fokus på å gi deg praktisk læring og ferdigheter som du kan bygge din fremtidige karriere på.

Opplev et 100% online studentliv som prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer selv tid, tempo og hvor du vil studere, da alle programmene er utviklet som nettstudier.

Se utvalget av nettbaserte utdanninger

10 moduler
42 afsnit
4,9
Kærlighed mellem to mennesker
9 moduler
47 afsnit
5
Parterapeut Billede
Baggrundsgrafik
Jeg kan klart anbefale at tage en uddannelse ved NOA som Sexolog. Relevant teori, men højt fagligt indhold - formidlet på en let forståelig måde. Det er nemt at tilgå pensum/modulerne, når du har tid, hvilket gør at jeg kunne have et fuldtidsarbejde ved siden af. Der var altid hurtig feedback på evt. spørgsmål og refleksioner, så selvom det er et selvstudie, har du altid hjælp lige ved hånden. Selv efter endt uddannelse, får jeg råd og sparring mens jeg er ved at starte min Sexolog praksis op.
Sarah, Horsens - Marts 2024
Bred viden om seksuelle, sexologiske emner. man får svar på alt man skulle have af spørgsmål gennem uddannelsen, læren Kim er rigtig dygtig til at forklarer og gøre os klogere og klogere.
Cecilie, Helsinge. Februar 2024
Da jeg besluttede mig for at tage sexolog uddannelsen hos Nordic Online Academy, var det ikke uden grundige overvejelser. Min største overvejelse var om en online uddannelse kunne give mig nok og det samme som en uddannelsen hvor man møder op personligt. Uddannelsen hos NOA levede fuldt ud op til mine forventninger. Materialet er informativt, seriøst og vigtigst af alt, professionelt. Jeg er vild med konceptet at studere når det passer mig. Jeg har fået en bred grundviden om et kæmpe område, som jeg glæder mig til at bygge videre på.
Mette, Årslev. Februar 2024
Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer - Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻
Jane, Skælskør. Februar 2024
Det har været en dejlig rejse igennem sexologiens verden. N.O.A har været en nem tilføjelse til en ellers travl hverdag. Jeg har elsket friheden i den online del af uddannelsen, og at man selv har kunne sætte tempoet.
Nete, Aalborg. Februar 2024
Jeg syntes uddannelsen har passet rigtig godt til mig. Sexologi er en kæmpe område, så det er forståeligt at man ikke kan få alt med på sådan en grunduddannelse. Jeg syntes dog at i har fået en masse god viden og vinkler med, men for at den sidste stjerne kunne falde jeres vej, kunne der med fordel henvises til endnu flere steder hvor i vil legitimere den viden der kan findes (samt hvor jeg kan kigge hen, nu jeg er færdig) Men 1000 tak for at tilbyde mig denne viden, på denne platform, det er meget genialt!
Louise, København. Januar 2024
Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.
Elisabeth, Tune. December 2023
Der har været mange spændende og interessante emner, gode videoer samt læsestof.
Holger, Hals. November 2023
Det er en god og gennemarbejdet formidling.
Sussi, København. November 2023
Jeg har fået alt den grundviden og de kompetencer af Kim, der er fagekspert og uddannelsesansvarlig for uddannelsen, der gør, at jeg er rustet til at kunne stå på egne ben. Har været og er en værdifuld investering i min faglige og personlige platform. Uddannelsen har fokus på sexologi, metoder til terapeutiske tilgange til det hele menneske med seksuelle problematikker. bl.a. sexologi, seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, om det at have en sexologisk praksis osv. Jeg kan kun varmt anbefale Nordic Online Academy.
Tanja, Helsingør - August 2023
Jeg har fået så meget fantastisk viden om alt muligt, og jeg synes generelt, at uddannelsen har været rigtig god.
Signe, Vallensbæk - August 2023
Jeg har færdiggjort sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy, som har været en rigtig god oplevelse. Det fungerer virkelig godt, at jeg har kunne logge ind når jeg havde tid og lyst og at der både er videomateriale samt god og velgennemarbejdet læsemateriale. Derudover har alt ligefra kommunikation med medarbejder hos NOA, hjemmeside, login, materiale m.m. været meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Lena H, Vildbjerg - Maj 2023
Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved - Marts 2023