Har du brug for sparring inden sommerferien? ☀️ Se mere her!

🎉 Nyt år, nye muligheder 🎉

Hos Nordic Online Academy har vi haft mange glade og engagerede studerende det seneste år. Med vores nytårskampagne vil vi gerne give endnu flere personer muligheden for at tage deres drømmeuddannelse online - og oven i købet til en virkelig god pris. 

Til vores nytårskampagne tilbyder vi en kontant rabat på vores uddannelser på hele 25%, hvis du slår til senest 31. januar.

Hvem er NOA?


Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse, når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Se udvalget af vores online uddannelser

9 moduler
47 afsnit
4,7
Parterapeut Billede
10 moduler
42 afsnit
4,9
Kærlighed mellem to mennesker
9 moduler
50 afsnit
4,9
Kamera der tager et billede
10 moduler
70 afsnit
4,3
Dekoratør
8 moduler
45 afsnit
4
Bøger
11 moduler
75 afsnit
4,5
Mand der sidder og programmerer på sin computer
7 moduler
36 afsnit
4,5
Sund mad præsenteret på en tallerken
10 moduler
45 afsnit
4,6
Makeup Artist